Loading...

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ‘’ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΣΤΕ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ’’! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ & ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΣΑΣ!!!


      Πρώτον: Δεν υπάρχουν ‘’κόκκινα’’ και ‘’πράσινα’’ δάνεια, όλα τα δάνεια του λαού θα περάσουν στα χέρια των βαμπίρ και λεηλατών της χώρας και μέσω των τραπεζών τους στα funds εκ των οποίων τα περισσότερα είναι δικά τους!!!                
      Δεύτερον: Εφ’ όσον η κυβέρνηση αυτών των ανάλγητων και δοσίλογων που κυβερνά τον τόπο δεν εχει επιβάλλει δια νόμου στις τράπεζες να ακολουθούν την ως άνω διαδικασία, όλες αυτές οι διαρρέουσες φήμες από τις τράπεζες ότι τάχα τα δάνεια που παίρνουν τα funds θα τα επαναπροτείνουν προς τους δανειολήπτες με ένα μικρό κέρδος γι αυτές, αποδεικνύεται μια επιπλέον απάτη καθώς ήρθε η στιγμή των αποκαλύψεων!


      Εξαγορασθέντα προσφάτως από funds ενυπόθηκα δάνεια έχοντας πίσω τους και εγγυητές, ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!
     Αποτέλεσμα: Αδυναμία εξόφλησης του δανείου, κατασχέσεις & πλειστηριασμοί περιουσιών και πρώτων κατοικιών των ιδίων και των εγγυητών τους σε τιμές ακραίες και εξευτελιστικές λόγω της κατάρρευσης της αγοράς και ποινικοποίηση τους για τυχόν υπόλοιπο του δανείου τους οδηγώντας τους τελικά στην φτωχοποίηση τους, μεταλλάσσοντας τους από έντιμους πολίτες σε παρίες και περιθωριακούς!      


     Μιλάμε για ένα τέλειο οργανωμένο έγκλημα σε βάρος ενός ολόκληρου Έθνους, για την μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα!!!  
     Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτά τα έμβια όντα, αυτούς τους προδότες που ξεπούλησαν τα πάντα μαζί με τις συνειδήσεις τους, την πατρίδα τους και τον λαό τους! Η τύχη τους μόνο μια πρέπει να ‘ναι, αυτή που αξίζει σε κάθε προδότη!!!


      Πατριώτες – πατριώτισσες, αν δεν κάνουν πίσω οι κυβερνώντες, οι τραπεζίτες και οι μέντορες τους, να αποσυρθούν απ’ αυτό το ειδεχθές, απάνθρωπο και εξοντωτικό τους σχέδιο να ιδιοποιηθούν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού, μετά από αυτές τις ακραίες περικοπές των συντάξεων και των μισθών, της υπάρχουσας ανεργίας , της υποκατανάλωσης, της εξωπραγματικής υπερφορολόγησης και τόσων άλλων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων, ΠΙΣΤΕΨΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ & ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ!!!

    
      Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με τον λαό και όχι με μεμονωμένα άτομα κι ότι θα βρουν απέναντι τους κάθε θιγέντα πολίτη και δη τους δανειολήπτες και τους συνταξιούχους που πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια να κατέβουν μαζί στους δρόμους, να ξεχυθούν σαν ποτάμι να μπουν στις τράπεζες και στη Βουλή, στον ιερό αυτόν χώρο που έχουν δώσει όρκο πίστης προς τον λαό και τη πατρίδα τους και που δεν τήρησαν, αντιθέτως πρόδωσαν τις προσδοκίες όλων μας και ολόκληρου του Έθνους!!!!!!

   
      Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί οι ανάλγητοι, ότι η απόγνωση του λαού θα μετατραπεί σε οργή κι όταν συμβεί αυτό το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω, ας μη εθελοτυφλούν! Ας αλλάξουν μυαλά τώρα, χθες, γιατί απ’ αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα περισσότερο απ’ την ήδη κλεμμένη του ζωή να τον φοβούνται, και αυτός αυτή τη φορά είναι ο λαός!!!                                
     Ας διαβάσουν μονο τη σύγχρονη ιστορία μας και θα καταλάβουν!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος        

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!