Loading...

Που βρίσκεστε κύριοι, είστε εντός των συνόρων μας ή φύγατε όλοι για Monte Carlo και πρόωρες διακοπές; Έχετε καταλάβει τι πρόκειται να κάνουν οι Τούρκοι;


     Με δεδομένο ότι επιχειρείτε να παραδώσετε τη Μακεδονία, ελπίζοντας ωστόσο τα σημερινά συλλαλητήρια να σας αποτρέψουν από αυτή την επιπλέον πράξη Εσχάτης προδοσίας - κάτι το σύνηθες για σας -, επιτρέψτε μας να ανησυχούμε ως πολίτες και Έλληνες όχι μόνο για τα οικονομικά μας και την κατάντια μας αλλά και για την ίδια τη χώρα!


     Τι κάνετε ορέ ραγιάδες, ξεχάσατε την ιδιότητα σας και ότι είστε Έλληνες; Ντροπή σας ορέ! Πως τολμάτε να βρίσκεστε ακόμα στην εξουσία; Αυτά που λένε και κάνουν είναι όλα αιτίες κήρυξης πολέμου! Επιτέλους σηκώστε το ανάστημα σας, δεν βλέπετε ότι κάθε μέρα γίνονται και πιο προκλητικοί;                                                           
     Μας έχουν πει τόσα και τόσα, τώρα αποκάλεσαν και τον πρωθυπουργό της Ελλάδος αδερφή, τι άλλο πρέπει να πουν και να κάνουν για να αντιδράσετε μετά κι από το τελευταίο που είπαν, ότι θα εισβάλλουν στη χώρα να απαγάγουν άτομα που βρίσκονται υπό τη φύλαξη και προστασία του κράτους!


     Ξεκαθαρίστε τη θέση σας ορέ Νενέκια! Είμαστε κυρίαρχο κράτος ή αποικία των Τούρκων; Μπαίνουν και βγαίνουν στη χώρα από αέρα και θάλασσα όποτε θέλουν φτάνοντας έως και το Ιόνιο, είναι δυνατόν να αντιδράτε παθητικά και να απαντάτε δι αυτού του τρόπου σ’ αυτές τις απίστευτες  προκλήσεις τους, ούτε αδερφές να ‘σαστε ορέ, δεν ντρέπεστε;                                                     
     Επιτέλους, βγάλτε τα στριγκάκια και φορέστε τις σκελέες μπας κι ανέβει το εθνικό σας φρόνημα γιατί οι τουρκαλάδες μας πήρανε φαλάγγι!

    
     Βάλτε επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτό. Εκπροσωπείτε έναν λαό, ένα ολόκληρο Έθνος που μόνο ντροπή το κάνετε να νιώθει, πλέον ότι διά της ενδοτικότητας σας τους καλείτε να πραγματοποιήσουν την απειλή τους και κάθε άλλο αλυτρωτικό τους σχέδιο!
     Σταματήστε τους ΤΩΡΑ ανόητα και φοβισμένα ανθρωπάκια, γιατί αν δεν το παίξετε τώρα άντρες, όταν θα μπουν να πάρουν τους 8 τότε θα ειναι αναπόφεκτος πλέον ο πόλεμος! Καταλαβαίνετε τι κάνετε στη πατρίδα σας;  


     Και δράττοντας την ευκαιρία μιας και όλα δείχνουν ότι με εσάς στο τιμόνι της χώρας οδηγούμεθα μοιραίως σ’ αυτό!                    
     Πείτε κύριοι στον Ελληνικό λαό, αν σ’ αυτή την περίπτωση έχετε εξασφαλίσει τη βοήθεια των συμμάχων μας και όλης της Δύσης, καθώς κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται!  
     Ευρισκόμεθα στην καλύτερη διεθνή συγκυρία που βρεθήκαμε ποτέ ως χώρα - λαμβάνοντας υπόψιν τις χειρότερες όλων των εποχών σχέσεις των Τούρκων με τα κράτη της Δύσης -, που αν είχατε την στοιχειώδη ικανότητα και αντίληψη να χειριστείτε τα εθνικά μας θέματα, θα ‘χατε εκμεταλλευτεί αυτές τις καλύτερες των εξελίξεων για μας, φέρνοντας στο πλευρό μας τους συμμάχους να τους πάρουμε φαλάγγι να τους φτάσουμε στα βάθη της Ασίας απ’ όπου και προέρχονται. Ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα δεν το ‘χετε κάνει κι αυτό είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα που εχετε διαπράξει απέναντι στον λαό και τη πατρίδα σας!


     Ουαί κι αλίμονο σας ηλίθια Νενέκια αν μπουν να πάρουν τους 8, γιατί αυτό είναι κήρυξη πολέμου!!!
     Θα ακολουθήσουν οι αρπαγές των νησιών μας, η Θράκη, οι ΑΟΖ έως και η υπόλοιπη Κύπρος, καθώς από τους χειρισμούς σας καταφέρατε να μην έχουμε καμιά στήριξη πλέον από τους συμμάχους μας, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!


     Και λίγα γι αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας! Τι κάνετε ορέ αναρχικοχαμένα μιάσματα που αφήνετε τους προστατευόμενους σας αναρχικούς όλων των τάσεων να καίνε κάθε βράδυ ό,τι βρούν μπροστά τους μαζί και τα δόλια όργανα της τάξης, αφαιρώντας τους κατ’ εντολή σας έως και το αυτονόητο να αμυνθούν για τη ζωή τους, πόσο μάλλον να διαφυλάξουν την έννομη τάξη της χώρας!                               


     Τι θα γίνει επιτέλους μ’ εσάς, τι θα γίνει μ’ αυτή τη δόλια πατρίδα!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!