Loading...

Δείτε το φρικαλέο και ειδεχθές έγκλημα που διεπράχθη χθες από τους συνήθεις ύποπτους πολιτικούς και τραπεζίτες μας, τα διαπιστευμένα αυτά φερέφωνα και όργανα των εκτελεστών μας!!!


     Σε οικογένεια τριτεγγυητών έντιμων ανθρώπων, με δύο παιδιά επιστήμονες άνεργα, έχοντες όντως σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα επιβίωσης, φρόντισαν οι έχοντες πλέον ως δυαρχία την απόλυτη εξουσία της χώρας στα χέρια τους να τους βγάλουν το σπίτι στον πλειστηριασμό, γιατί ο δανειολήπτης αδυνατούσε να καλύψει το δάνειο του.    
     Σ’ έναν πατέρα κλινήρη και τυφλό μετά το εγκεφαλικό που έπαθε λαμβάνοντας την κοινοποίηση του εξωδίκου!Ναι, σωστά διαβάζετε!

    
     Ταυτόχρονα, εξαγορασθέντα προσφάτως από funds ενυπόθηκα δάνεια αντί πινακίου φακής, ΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!  Ναι, κι εδώ σωστά διαβάζετε, ωστόσο τα χειρότερα δυστυχώς έπονται, όπως:
      Αδυναμία εξόφλησης των δανείων από τους οφειλέτες, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί με συνοπτικές διαδικασίες περιουσιών και πρώτων κατοικιών των ιδίων και των εγγυητών τους,  σε τιμές πάντα ακραίες και εξευτελιστικές λόγω της κατάρρευσης της αγοράς και ποινικοποίηση τους για  τυχόν υπόλοιπο του δανείου τους, οδηγώντας τους τελικά όλους σε φτωχοποίηση, μεταλλάσσοντας τους πλέον από πολίτες έντιμους, σε παρίες και σε περιθωριακά άτομα του πεταμού και της ντροπής!!!         


     ΑΔΕΛΦΙΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!           
     Το αμέσως επόμενο διάστημα η ελληνική αγορά NPLs θα βρεθεί με 20 εταιρίες διαχείρισης, όπου θα πρέπει να μειώσουν κατά 29 δισ. ευρώ τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια εντός του 2019! Ουαί κι αλίμονο για κάθε δανειολήπτη και τριτεγγυητή!!!


     ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ‘’ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΣΤΕ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ’’! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!


     Δεν ύπαρχουν ‘’κόκκινα’’ και ‘’πράσινα’’ δάνεια, όλα τα δάνεια του λαού θα περάσουν στα χέρια των βαμπίρ και λεηλατών της χώρας και μέσω πλέον των δικών τους τραπεζών στα κοράκια και στα funds, εκ των οποίων η πλειονότητα αυτών τους ανήκει!     
     Εφ’ όσον η κυβέρνηση δεν έχει επιβάλλει δια νόμου στις τράπεζες ν’ ακολουθούν την ως άνω διαδικασία, όλες αυτές οι ανυπόστατες διαρρέουσες φήμες ότι τάχα τα δάνεια που παίρνουν τα funds θα επαναπροταθούν προς τους δανειολήπτες με ένα μικρό κέρδος γι αυτά, αποκαλύπτεται πως είναι γελοιότητες και πως πρόκειται περί μιας επιπλέον πράξης εξαπάτησης σε βάρος όλων των δανειοληπτών της χώρας!!!                  


     Μιλάμε για το τέλειο οργανωμένο έγκλημα σε βάρος ενός ολόκληρου Έθνους, για την μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα!!!
     Δεν υπάρχουν πλέον λόγια να τους περιγράψει κανείς, ξεπούλησαν τα πάντα μαζί με τις συνειδήσεις τους, την πατρίδα τους και τον λαό τους!                                       

     Η τύχη τους μια μόνο πρέπει να ‘ναι, αυτή που αξίζει σε κάθε προδότη!!!


     Αν δεν κάνουν πίσω όλα αυτά τα διαπλεκόμενα και αδηφάγα όντα, κυβέρνηση και τραπεζίτες μαζί και οι μέντορες τους, να αποσυρθούν όλοι απ’ αυτό το ειδεχθές και απάνθρωπο σχέδιο τους να ιδιοποιηθούν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού, μετά απ’ αυτές τις ακραίες περικοπές των συντάξεων και των μισθών, την υπάρχουσα ανεργία , την υποκατανάλωση, την εξωπραγματική υπερφορολόγηση και τόσα άλλα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα της πατρίδας μας, πιστέψτε ότι τελικά, κανείς σ’ αυτόν τον τόπο δεν θα γλιτώσει της φτώχειας και της κοινωνικής απαξίωσης!!!


     Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν πλέον με μεμονωμένα άτομα κι ότι θα βρουν απέναντι τους κάθε θιγέντα πολίτη και κυρίως τους δανειολήπτες και τους συνταξιούχους, αυτούς που βιώνουν πραγματικά στιγμές τραγικές και που πρέπει να ενώσουν άμεσα τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια κατεβαίνοντας μαζί στους δρόμους, διεκδικώντας και απαιτώντας από τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς μας την εφαρμογή και την δικαίωση όλων των αιτημάτων τους!!!

   
    Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν επιτέλους όλοι αυτοί οι ανάλγητοι, ότι η απόγνωση του λαού θα μετατραπεί σε μια έκρηξη οργής, που όμοια της η χώρα δεν θα ‘χει ξαναζήσει!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!