Loading...

Αντί να ψηφίσετε μέτρα που θα μπορούσαν να αναστείλουν και ν’ ακυρώσουν την επιθετικότητα των τραπεζών για να γλυτώσουν οι συνάνθρωποι σας και συμπατριώτες σας τα σπίτια τους και πολλοί από αυτούς τη ζωή τους, ακυρώνετε άθλιοι κι αυτά που τους έδιναν κάποιο χρόνο να αμυνθούν και να ελπίζουν!


     Τρία χρόνια τώρα, εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες - εκατομμύρια μαζί με τις οικογένειες τους -, σας ζητούν ως ΕΛΛΗΝΕΣ συνάνθρωποι σας και συμπατριώτες σας, να ψηφίσετε το Ν\Σ να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους!!!
     Τι κάνετε βρε προδότες, πως τολμάτε ν’ αρνείστε το αυτονόητο; Αυτό που σας καταγγέλλει ως δοσίλογους και όργανα των δανειστών και εχθρών της πατρίδας σας!
     Αυτό δεν είναι πολυνομοσχέδιο, ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΗ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!


     Πατριώτες, δείτε κάποια από τα μέτρα που κατέθεσαν προς ψήφιση στη βουλή:   
     Προτείνουν να πωλούνται με συνοπτικές διαδικασίες τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια στα funds, αίροντας την έως σήμερα υποχρέωση των τραπεζών να ενημερώνουν τους οφειλέτες και τους εγγυητές τους 12 μήνες πριν την πώληση τους σ'αυτά!                     
     Το συγκεκριμένο μέτρο, δηλαδή πώληση του δανείου χωρίς πρότερη ενημέρωση, ίσχυε μόνο για τους μη συνεργάσιμους οφειλέτες. Πλέον το μέτρο αυτό επεκτείνεται και στα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια ενώ μένουν έκτος αυτής της διαδικασίας τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των φυσικών προσώπων!                                
    

     Ταυτόχρονα - αν είναι δυνατόν -, αίρεται και η δυνατότητα που παρέχεται από το ισχύον καθεστώς στους οφειλέτες,να διακανονίσουν τις οφειλές τους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ. Δ. αποκλείοντας τους απ’ αυτόν! 
     Είναι εξωπραγματικό και αδιανόητο να ψηφιστεί κάτι τέτοιο, γιατί θα ‘ταν πραγματική σφαγή, πλέον του ότι θα τίναζε στον αέρα όλες τις υπό εκρεμμότητα έως σήμερα διαπραγματεύσεις των τραπεζών με τους δανειολήπτες!!!


     Επίσης προτείνουν μεταξύ πολλών άλλων δόλιων και παραβατικών προτάσεων αλλαγές και για τους πλειστηριασμούς, ζητώντας την μείωση των 30 ημερών που ίσχυαν σε 8 ημέρες κάθε φορά μεταξύ των τριών άκαρπων πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα πλέον την Fast track εκπλειστηρίαση των περιουσιών κάθε δανειολήπτη και εγγυητή!!!!           
     Ταυτόχρονα ζητούν την αλλαγή του τρόπου ενημέρωσης των οφειλετών και των εγγυητών να γίνεται με email ή και με sms όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν με κάθε πρόσφορο μέσο, συμπεριλαμβανομένων και των μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας!


     Μετά τα ως άνω είναι προφανές πλέον ποιός είναι ο στόχος και το μήνυμα των δανειστών, των θεσμών και των δοσίλογων που μας κυβερνούν προς τις τράπεζες και τι εξυπηρετεί το κατατεθέν Π. Ν\Σ. Kαι για να είμαστε πιο ακριβείς, το 4ο Μνημόνιο ενταφιασμού της χώρας, κάτι που είναι αυτονόητο και μη αμφισβητήσιμο πλέον κι απ’ τον τελευταίο μη νοήμονα Έλληνα και το οποίο επιτάσσει:
     ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΙΕΣ & ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!


     Αδέλφια πατριώτες, αν πιστεύετε ότι αυτή πρέπει να είναι η επόμενη μέρα για τη πατρίδα μας θεωρήστε μας έως και γραφικούς που αναγκαζόμαστε κάθε φορά να επαναλαμβάνουμε κάποιες από τις πάγιες θέσεις μας και συγκεκριμένα αιτήματα του λαού μας, που θα μπορούσαν να σώσουν εκκατομμύρια συμπατριώτες μας και τη χώρα!
     Ωστόσο, αν δεν θέλετε να συμβούν τα ως άνω, θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα ως λαός, αξιοποιώντας τη δύναμη μας κατά όπως αναφερόμεθα και στο προηγούμενο άρθρο μας! Αν δεν το κάνουμε, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ & ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ, ΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ & ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!!!!Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

ΥΓ. Το παρόν άρθρο εστάλλει προς τους κυβερνώντες και τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων! Επίσης και προς τον αξιότιμο πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Π. Παυλόπουλο ελπίζοντας στην έγκαιρη παρέμβαση του και ακύρωση των ως άνω!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!