Loading...

Μιλάμε για ένα Ολοκληρωτικό Καθεστώς, για μια απίστευτη ντροπή & όνειδο για τον λαό μας & τη πατρίδα μας! Παραδίδουν τη Μακεδονία μας!!!


     Στιγμές τραγικές για τη χώρα, στιγμές ανείπωτης ντροπής που θα καταγραφούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας, χαρακτηρίζοντας μας ως τις χειρότερες γενιές που πέρασαν και διέλυσαν κυριολεκτικά τη χώρα σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά και εθνικά!   
     Είναι μεγάλο το βάρος της ευθύνης μας γιατί πρώτον, είμαστε εμείς αυτοί που επιλέξαμε τη σημερινή κυβέρνηση και δεύτερον δεν κάναμε τίποτα έως σήμερα για να μην οδηγηθεί η χώρα στην καταστροφή και στην πρώτη εθνική της τραγωδία!                        
     Και θυμηθείτε, οσονούπο ακολουθεί και δεύτερη!!!

    
     Εκλεγμένοι του λαού όλων των κομμάτων, αύριο Πέμπτη 14-6-2018, μέρα ψήφισης του Π-Ν/Σ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!  Η άρνηση σας να ψηφίσετε το Π-Ν/Σ φτάνει, κάντε το τώρα πριν είναι αργά!


     Το ανεγκέφαλο αυτό παλιόπαιδο, αυτό το αναρχικό μίασμα και πρωταθλητής του ψεύδους, αυτός ο άθλιος προδότης που δεν δίστασε να παραδώσει τη Μακεδονία για να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία, νομίζει ότι ο Ελληνικός λαός μασάει ακόμα κουτόχορτο!
     Ακολουθεί μονίμως την ίδια τακτική, μπλέκει ταυτόχρονα πολιτικά, οικονομικά και εθνικά θέματα ελαφρύνοντας την βαρύτητα των θεμάτων, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους πολίτες για να περάσει κάθε φορά τις πράξεις προδοσίας του!       
     Ωστόσο, ας του πει κάποιος από τα τσιράκια του και πρώτος ο κολλητός του, αυτό το μίασμα που πληρώνουμε από την τσέπη μας ο Καρανίκας, ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ!!!


     Πατριώτες αύριο, ψηφίζεται στο Κοινοβούλιο ένα πολυνομοσχέδιο που θα αποτελέσει την ταφόπλακα κάθε ελπίδας σωτηρίας της χώρας και του λαού μας, μιλάμε ουσιαστικά για την έναρξη του 4ου και χειρότερου Μνημoνίου!                                
     Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, επικύρωση της περικοπής συντάξεων από 1/1/2019 και τη μείωση του αφορολόγητου ορίου εισοδημάτων στα € 5.600 από 1/1/2020. Ταυτόχρονα θεσμοθετείται παραχώρηση του δικαιώματος ρευστοποίησης της δημόσιας περιουσίας μέχρι του ύψους των €25 δισ., σε περίπτωση οποιασδήποτε αθέτησης υποχρέωσης προς τους ξένους πιστωτές μας.

    
     Είναι τόσα πολλά τα μέτρα που δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν, ωστόσο, ένα από τα πλέον αποτρόπαια και φονικά είναι η άρση της δυνατότητας που παρείχε το έως σήμερα ισχύον καθεστώς στους οφειλέτες, να διακανονίσουν τις οφειλές τους σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κ. Δ. και που τώρα τους αποκλείουν απ’ αυτόν!
     Ταυτόχρονα ως δικλείδα ασφαλείας για να τους πάρουν τα πάντα, ψηφίζουν να πωλούνται με συνοπτικές διαδικασίες τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια στα funds, αίροντας την έως σήμερα υποχρέωση των τραπεζών να ενημερώνουν τους οφειλέτες και τους εγγυητές τους 12 μήνες πριν την πώληση τους σ'αυτά!!!      
     Μιλάμε πλέον για εξόφθαλμες εξοντωτικές εγκληματικές πράξεις, που μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα μπορούν να εφαρμοστούν και είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτή τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία!


Και κλείνοντας ρωτώ πολύ απλά, ποιός φταίει; Αυτό το μίασμα ο Τσίπρας και τα ψευτοσυντρόφια του ή ο λαός μας ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;  Εμείς οι ίδιοι δεν φταίμε όταν μας κλέβουν τις ζωές μας προδίδοντας και την πατρίδα μας κι εμείς παρακολουθούμε απλά τις εξελίξεις ως να είμαστε ένας άλλος λαός;


      ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!  Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!