Loading...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!


     Πατριώτες, μιλάμε πλέον για επαγγελματίες δοσίλογους και διαπιστευμένους προδότες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σωθεί η πατρίδα μας! Είναι το μόνο που μας απέμεινε να κάνουμε ως πολίτες, είναι η γραμμή Μαζινό, το τελευταίο προπύργιο προ της κατάρρευσης των πάντων! 
     Με Τσίπρα και Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει πλέον σωτηρία για τον τόπο, χάθηκαν όλες οι μάχες και θα χαθούν και οι επόμενες, διαλύονται τα πάντα χάνεται το Έθνος!!!


     Επιτέλους, ας το καταλάβουμε ως λαός έστω και τώρα, μήπως προλάβουμε να σώσουμε τη πατρίδα! Δεν ιδρώνει τ’ αυτί τους ότι κι αν τους πουν, είτε είναι απλοί πολίτες είτε φορείς ή ΜΜΕ, δεν σέβονται και δεν ακούν τίποτα και κανέναν!               
     Κωφεύουν μονίμως έναντι όλων, αψηφώντας έως και τα πλέον στοιχειώδη δικαιώματα και αιτήματα κοινωνικών ομάδων εκατομμυρίων πολιτών, όπως των συνταξιούχων και των δανειοληπτών, καταλύοντας κάθε έννοια κράτους Δικαίου, γελοιοποιώντας τη Δημοκρατία εμπαίζοντας τον λαό,  εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους μόνο συμφέροντα και τα συμφέροντα των λεηλατών μας και μέντορων τους!!!
     Τέτοια αναλγησία και ποταπότητα πολιτικών και κυβέρνησης, δεν έχει ματαδεί ποτέ αυτός ο τόπος, δεν τους αγγίζει τίποτα, αυτοί δεν είναι Έλληνες δεν είναι καν άνθρωποι!
     Μιλάμε για συμμορία, μια κυβέρνηση προσκυνημένων δοσίλογων, αναρχικών και βολεμένων, άτομα που ξεπούλησαν τις συνειδήσεις τους και τις όποιες αρχές τους (αν είχαν ποτέ), για να κρατήσουν τις υψηλές αποδοχές τους και τα οφίτσια τους βολεύοντας κάθε ημέτερο έως και τους συγγενείς τους, όταν ο λαός μας πεινά και δυστυχεί για να τους πληρώνει ως ‘’εκπροσώπους’’ του, αυτούς που δεν διστάζουν στιγμή να τον προδώσουν, αρνούμενοι να ψηφίσουν έως κι αυτό το Ν\Σ  που θα σώσει ζωές και τα σπίτια των συμπατριωτών και συνανθρώπων τους!
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ!!!


     Πατριώτες έλεος, σηκωθείτε από τις πολυθρόνες η χώρα καταστρέφεται! Μας οδηγούν συνειδητά σε μονοπάτια αδιάβατα, σε καταστάσεις  μη αναστρέψιμες σαν τα πρόβατα, σε μια αέναη οικονομική επιτροπεία και μια νέα εθνική τραγωδία!!!
     Πραγματικά η χώρα χάνεται και κανείς δεν αντιδρά! Οικονομική ασφυξία και φτώχεια, αφελληνισμός, υπογεννητικότητα και γήρανση του λαού κι άλλα πολλά, με όλα να καταλήγουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων τους, στην ολοκληρωτική αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας, στην πτώχευση του λαού για να τον ελέγχουν με επιδόματα πείνας και στην αρπαγή κάθε περιουσιακού στοιχείου και πλούτου της πατρίδας μας!!!


 Τα ανθελληνικά κι απάνθρωπα αυτά έμβια όντα, θα ‘πρεπε ήδη να έχουν συρθεί στο εδώλιο με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
     Είναι ο μοναδικός τρόπος ν’ αντιδράσουμε ως Έθνος και κράτος Δικαίου, ως η γενέτειρα της Δημοκρατίας, ως ένας λαός που έχει το ψυχικό σθένος να διεκδικεί την Ελευθερία του και τα δικαιώματα του, αλλά ταυτόχρονα και να τιμωρεί τους προδότες! 
     Πρέπει να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα διάσταση, σε μονοπάτια άγνωστα έως χθες για την Ελλάδα υπερηφάνειας κι αντίδρασης, βάζοντας απέναντι μας πλέον τους πιστωτές και ‘’συμμάχους’’ μας υπεύθυνους της καταστροφής μας. Αυτούς που μας φέρθηκαν ως πειραματόζωα μετατρέποντας μας συνειδητά σε αποικία σκλάβων μέσω των μνημονίων και των δοσίλογων πολιτικών μας, εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις τους προσφέροντας τους την εξουσία, για να σώσουν τις δικές τους τράπεζες και τις οικονομίες τους,  κατά όπως έχουν ήδη αποδεχτεί επανειλημμένως και επισήμως όλοι!                   

   
     Πατριώτες, η χώρα δεν είναι δυνατόν να αποπληρώσει τα δάνεια της, όπως άλλωστε και ο λαός μας τα δικά του δάνεια προς τις τράπεζες και τις όποιες άλλες οφειλές του προς το κράτος!
     Και για τις δύο περιπτώσεις πρέπει να υπάρξει ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ή ένα μεγάλο κούρεμα της τάξεως του 80-90%!
    

     Αν δεν συμβεί αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει σ’ αυτόν τον δύσμοιρο τόπο. Η πορεία μας πλέον είναι προδιαγεγραμμένη και φυσικά η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να γίνει με το ανεπαρκές και δυσώδες πολιτικό προσωπικό που διαθέτει σήμερα η πατρίδα μας!
    
     Η χώρα πρέπει να πάει άμεσα σε στάση πληρωμών ακυρώνοντας κάθε συμφωνία θέτοντας τους θεσμούς προ των ευθυνών τους, επικαλούμενη την ομολογία τους για τις εγκληματικές τους προθέσεις και μεθοδεύσεις απέναντι στη χώρα μας, ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση όλων των μνημονιακών όρων και διαγραφή του χρέους της!!!
     Και φυσικά όλα αυτά έχοντας μία νέα κυβέρνηση ικανών και άσπιλων προσωπικοτήτων με τις προδιαγραφές που ήδη έχουμε περιγράψει κι αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας!
     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!


     Τέλος, οι ανίκανοι και μονίμως καταστροφικοί και χαμένοι σε κάθε διαπράγματευση πολιτικοί μας, αυτοί που ξεπούλησαν τη πατρίδα τους και τον λαό τους, οι άχρηστοι και δοσίλογοι που όμοιοι τους δεν ξαναυπήρξαν ποτέ, ετοιμάζονται να δώσουν την ‘’Μακεδονία’’, το Αιγαίο και τη Θράκη, αφήνοντας τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους να εποφθαλμιούν τα υπόλοιπα πάτρια εδάφη μας, με τους τελευταίους να δηλώνουν πρόσφατα ότι τους ανήκει έως και η Πελοπόννησος!

    Πατριώτες έλεος, η χώρα καταρρέει! Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο να προσπαθήσουμε να σώσουμε τη πατρίδα και τις επόμενες γενιές; 

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!