Loading...

Βγείτε στους δρόμους πιείτε, αγκαλιαστείτε και φιληθείτε με όποιον βρείτε μπροστά σας, τραγουδήστε το happy birthday to you καθώς είναι τα πρώτα γενέθλια μιας Ιστορικής Εθνικής Νίκης για την ‘’επέκταση’’ των συνόρων μας και τα γενέθλια κάποιων άλλων ‘’φιλελλήνων’’ που ‘’δούλεψαν’’ γι αυτό!


     Φάτε έως σκασμού αστακούς, βγάλτε λογύδρια να ενισχύσετε το εθνικό φρόνημα κάποιων ανόητων που δεν καταλαβαίνουν την περιφανή νίκη που κατήγαγε χθες η χώρα μας και ολοκληρώστε την ημέρα σας κάνοντας άγριο κι αχαλίνωτο sex!
     To οφείλετε στην Εθνικοσοσιαλιστικομμουνιστική δεξιόστροφη αριστερά, κάτι μεταξύ ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου Πινοσέτ και ΝέοΤσαρικής Δημοκρατίας!!!


     Είναι εθνικό καθήκον για κάθε Έλληνα, είναι η υποχρέωση που έχει ο λαός μας να συμμετάσχει στο μεγάλο γλέντι που έστησε η Εθνικοσοσιαλιστική μας κυβέρνηση στις Πρέσπες για να καταδείξει την ευγνωμοσύνη όλου του ελληνισμού προς τους αέναους υποστηρικτές μας και ‘’φιλέλληνες’’ συμμάχους μας!
     Αυτούς τους στυλοβάτες του έθνους μας τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς και το ΝΑΤΟ που για να μη συρρικνωθεί η Ελλάδα φτάνοντας την οι εχθροί της έως την Πελοπόννησο ( κι αυτό παίζει γιατί ακόμα και αυτή την διεκδικούν οι Βούλγαροι), οι μεν πρώτοι θα δώσουν μόνο καμιά 30ρια f-35 στην Τουρκία, οι δεύτεροι μόνο 6 νέα υποβρύχια, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας τους και στρατιωτικός τους-μας βραχίονας αν και εγκατεστημένος στο Αιγαίο, δια της δυσώδους και σκόπιμης αποστασιοποίησης του ενισχύει και απελευθερώνει τον πιο θρασύ αλυτρωτισμό και απίστευτη επιθετικότητα που έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία 100 χρόνια από τους Τούρκους, μια απίστευτη συμπεριφορά που οδηγεί τις δύο χώρες σε μια μεταξύ τους πολεμική σύρραξη!!!

   

    Πατριώτες - Πατριώτισσες, ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ!!! 
    Όλη η Ελλάδα, κάθε Έλληνας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας και σε κάθε άκρη της γης! Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα, σήμερα μέσα από τα σπίτια μας, να δουν και να καταλάβουν όλοι οι προδότες που υπέγραψαν την παράδοση της Μακεδονίας, αυτοί που απεμπόλησαν την πιο Χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας, μαζί και κάθε άλλος ανιστόρητος και εχθρός της πατρίδας μας, μεταξύ αυτών και οι πιστοί ‘’σύμμαχοι’’ μας  να πάψουν όλοι να έχουν αυταπάτες ότι θα παραδώσουμε την πατρίδα είτε στους Σκοπιανούς-Σλάβους είτε στους Τούρκους!
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!


     Αδέλφια, σήμερα είναι ημέρα πένθους και Εθνικής ντροπής! Χρειάστηκαν 197 χρόνια να περάσουν για να ξαναδούμε την πατρίδα μας να συρρικνώνεται κι αυτή είναι μόνο η αρχή!!!
     Ολοκληρώνοντας, κάνω έκκληση σε κάθε αναγνώστη και Έλληνα που θα διαβάσει αυτό το άρθρο ως το τέλος της ημέρας, το μήνυμα αυτό να έχει σταλεί παντού, είναι υποχρέωση κάθε Έλληνα απέναντι στη Πατρίδα!
     Μην ολιγωρήσετε στιγμή, έως το βράδυ πρέπει οι σημαίες μας να ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ!!!

   
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Το παρόν άρθρο θα σταλεί σε 30000 περίπου αναγνώστες και φίλους μας εντός κι εκτός συνόρων κι απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, αλλά αυτό δεν φτάνει αν κάθε Έλληνας δεν πράξει κι αυτός το δικό του καθήκον στέλνοντας το όπου μπορεί!!!  Ταυτόχρονα θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση και χρέος εθνικό για κάθε δημοσιογράφο και τηλεοπτικό κανάλι της χώρας να προχωρήσει στην ως άνω ανακοίνωση στηρίζοντας την Εθνική μας αυτή πρόταση!  Τέλος, ελπίζουμε τα ΜΜΕ της χώρας να μην διαψεύσουν για άλλη μια φορά τις προσδοκίες μας, καθώς έως σήμερα δεν στάθηκαν δυστυχώς ποτέ στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας μεγάλο κακό στη χώρα!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!