Loading...

Τι κάνατε ορέ Προδότες και τι υπογράψατε στις Πρέσπες; Ότι κι αν σας κάνουν λίγο θα ‘ναι! Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι το τέλος σας δεν θα ‘ναι καλό, είδατε τις χθεσινές αντιδράσεις, τώρα αναμείνατε τα χειρότερα αυτά που θα σας εκπλήξουν!!!


     Πως είναι δυνατόν βρέ μιάσματα να αψηφάτε το 75% των Ελλήνων και να παραδίδετε τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, είστε καλά βρέ άθλια Νενέκια;
     Σύρατε τη χώρα στην πιο ατιμωτική της παράδοση! Επιπλέον μπροστά σας και μπρος τα μάτια όλων των Ελλήνων δεχτήκατε τον απόλυτο διασυρμό και την χειρότερη προσβολή του Έθνους μας, αφήνοντας τον Ζάεφ να λέει επανειλημμένως ‘’Εμείς οι Μακεδόνες και Εσείς οι Έλληνες’’! Καταλαβαίνετε πως ένιωσε ένας ολόκληρος λαός; Αντί να τον διακόψετε, να αντιδράσετε και να τον στείλετε από κει που ήρθε, τον χειροκροτήσατε μιάσματα σαν ‘’μωρές παρθένες’’ απεμπολώντας όλα τα δικαιώματα μας και την ιστορία μας, παραδίδοντας τα σε ένα ανύπαρκτο κρατίδιο, σε μια χούφτα ανθρώπων δίχως ταυτότητα, ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!  


     ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;


     Έως χθες τα ‘χατε δώσει όλα, τράπεζες, περιουσίες και σπίτια του λαού μαζί με τον πλούτο της χώρας, κλέβοντας τις ζωές μας κι ότι άλλο μας είχε απομείνει!!!
     Τώρα  αρχίσατε να παραδίδετε και τα εδάφη μας ξεκινώντας από την Μακεδονία, έχοντας ως στόχο όπως ανακοινώσατε ήδη, να ενδώσετε οσονούπω και στις διεκδικήσεις των Αλβανών! Μετά θα ακολουθήσουν των Βουλγάρων και της Τουρκίας!
     Τι θα απομείνει βρε προδότες απ’ αυτόν τον δόλιο τόπο; Τι κάνετε βρε ανιστόρητοι Βαλκάνιοι, σιχάματα κι ανθέλληνες; Για ποιούς πολέμησαν οι πρόγονοι μας και πως θα ξαναβγείτε στους δρόμους να κοιτάξετε στα μάτια τους πολίτες, να τους πείτε τι, ότι το κάνατε για το καλό τους;  ΦΥΓΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΝΕΚΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!!!!!!


     Και εσύ λαέ μας τι κάνεις, που είσαι και γιατί δεν αντιδράς; Πως είναι δυνατόν να δέχεσαι τον χλευασμό του Κοτζιά, μιας μειονότητας του 15% να μιλάει για 4.000 Έλληνες που αντιδρούν και όχι για 7.500.000 πολίτες, το 75% των πολιτών της χώρας;
     Πότε θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, όταν θα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, όταν θα μιλάμε πλέον για χαμένες Πατρίδες;


     Και καλά, να δεχτούμε την όποια ανημποριά κάποιων εκατομμυρίων πολιτών να βγουν στους δρόμους για χίλιους δύο λόγους όπως, γιατί έχασαν τελικά το κουράγιο τους ν' αγωνιστούν καθώς τους κόψαν τα φτερά και κάθε ελπίδα στο όνειρο να πιστεύουν σ' ένα καλύτερο αύριο, γιατί έχουν οικονομικά καθημερινά προβλήματα επιβίωσης, γιατί έχουν χρέη και τρέχουν πίσω απ’ αυτά να βρουν τις λύσεις και δουλειά να πληρώσουν οφειλές και δάνεια να μη τους πάρουν οι προδότες που τους κυβερνούν τα σπίτια και βρεθούν να κοιμούνται την επόμενη μέρα στις στοές και στις πλατείες, για να μη καταλήξουν κάποιοι απ’ αυτούς να δώσουν έως και τέλος στη ζωή τους!!!

   
    Ωστόσο, πόση ώρα χρειάζεται κάποιος να διαδώσει μέσω του Internet ένα άρθρο για να γίνει viral ή πόσος κόπος και ενέργεια χρειάζεται να βγει ο καθένας από μας στο μπαλκόνι του ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙΣΤΙΑ; ΕΛΕΟΣ!
    Τι συμβαίνει αδέλφια; Κάντε λίγα βήματα και κρεμάστε τη σημαία σας να πάρουν οι ανάλγητοι και προδότες την απάντηση απ’ όλον τον Ελληνικό λαό!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!!


     Είναι αυτό που πρέπει να γίνει τώρα για να προλάβουμε τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται στα εθνικά μας θέματα πριν είναι αργά!
     Η χώρα και το έθνος χάνεται!!! Αν θέλουμε να σώσουμε τη χώρα πρέπει να προηγηθεί η πτώση της κυβέρνησης! Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, δεν υπάρχει σωσμός απ' αυτούς τους αγύρτες και προδότες, μόνο Δυστυχία, Εξάρτηση και Καταστροφή!!!
     Αν είναι αυτό που θέλουμε ως λαός ας μη κάνουμε τίποτα, ας παραμείνουμε αδρανείς, αν όχι, τότε πρέπει να γίνουν οι ως άνω δύο κινήσεις, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!! 

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ της χώρας φρόντισαν δια της εκκωφαντικής σιωπής τους να κάνουν αισθητή και πάλι την απουσία τους, Ντροπή!!! Ωστόσο έχουν άλλη μια ευκαιρία να το κάνουν σήμερα, αν δεν το κάνουν θα ‘ναι μια δεύτερη ντροπή γι’ αυτούς και μια πράξη που δεν τους τιμά καν ούτε ως Έλληνες!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!