Loading...

Αυτοί επισκιάστηκαν πλέον από τους σημερινούς υπερπρωταθλητές του σπορ, δεν υπάρχει ανταγωνισμός γι αυτούς, είναι πρωταθλητές Ευρώπης και πάνε για παγκόσμιο!!!


Από τώρα και στο εξής σ’ αυτόν τον τόπο, οι δοσίλογοι και προδότες θα αναφέρονται πλέον ως ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ–ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ & KAMMENOI!!!
Είναι οι νέοι εκφραστές του ορισμού των δοσίλογων και προδοτών και έτσι θα καταγραφούν και θα παραμείνουν στις μνήμες όλων μας για πάντα περνώντας στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας!
Είναι αυτοί που δεν δίστασαν στιγμή να προδώσουν τον λαό τους και την πατρίδα τους και που δεν πρέπει πια να λέγονται Έλληνες!!!


     Ωστόσο ως εδώ,  ο λαός μας δείχνει πλέον να αντιδρά σε πολλές πόλεις και περιοχές της χώρας ακόμα και στη Κρήτη, κάνοντας σημαία τα προ του 2015 δικά τους συνθήματα, βγάζοντας έως και κρεμάλες στους δρόμους, αυτές που ζητούσαν οι ίδιοι ‘’να στηθούν στο Σύνταγμα’’ παροτρύνοντας τους πολίτες "να μπουν στη Βουλή’’ αποκαλώντας τους αλήτες – προδότες και μύρια άλλα!
     Αν και για πολλούς είναι αυτό που τους αξίζει να πάθουν, πρέπει να προχωρήσουμε σε μια τελευταία συντονισμένη ειρηνική προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση, πριν οδηγηθεί ο λαός μας σ’ αυτές τις ακραίες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις!
     Μπορεί όντως η οργή όλων μας να έχει χτυπήσει "κόκκινο" θέλοντας να τιμωρήσουμε κάθε δοσίλογο και προδότη απ’ αυτά τα μιάσματα και οι αντιδράσεις του λαού μας να είναι δικαιολογημένες, ωστόσο, θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι πριν φτάσουμε εκεί να σεβαστούμε την όποια εναπομένουσα έννομη τάξη και το πολίτευμα μας κι αν αυτό δεν βγει, ας αποφασίσει πλέον ο λαός για το μέλλον αυτού του τόπου!!!


     Πατριώτες, το τι έχει συμβεί στη πατρίδα μας και το τι πρόκειται να συμβεί, οι στοιχειωδώς νοήμονες το αντιλαμβάνονται!
     Έδωσαν δώρο τις τράπεζες για να κρατήσουν σε ομηρία τον λαό να του πάρουν τις περιουσίες έως και τα σπίτια του, καταργώντας τώρα και τις διαδικασίες του Κώδικα Δεοντολογίας, το τελευταίο προπύργιο άμυνας του! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!
     Ταυτόχρονα με χίλια δυο άλλα εγκλήματα και πράξεις προδοσίας μεταξύ αυτών την παράδοση της Μακεδονίας μας, προσπαθώντας να βρουν την εξιλέωση επενδύοντας σε ‘’κούρεμα’’ του χρέους, με τις μεθοδεύσεις τους οι παντελώς άχρηστοι κι ανυπόληπτοι απ’ όλους, έχασαν και σ’ αυτό το πεδίο ολοκληρώνοντας τις αποτυχίες τους γκρεμίζοντας τη χώρα!
     Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα καμιά! Το μόνο που πήραμε είναι μια 10ετη επιμήκυνση σ’ ένα μέρος του χρέους μας υπογράφοντας την ολική πλέον Εξάρτηση μας και Δουλεία μας τουλάχιστον έως το 2060!!!


     Μετά απ’ αυτό όπως λέω συνήθως φτάσαμε πλέον στη γραμμή Μαζινό! Σε μια τελευταία ειρηνική ενέργεια και πρόταση που θα μπορούσε να ανατρέψει τις χειρότερες των εξελίξεων, εκθρονίζοντας ωστόσο την κυβέρνηση οδηγώντας την να παραιτηθεί!


ΑΔΕΛΦΙΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥΣ!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ & ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!


     ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟ & ΠΡΟΔΟΤΗ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ & ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ  ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!


     ΕΛΕΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!