Loading...

ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ & ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ,  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ!  ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΜΑΣ  ΟΔΗΓΗΣΑΝ Σ’ ΕΝΑ 4ρτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ & ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    
     Μιλάμε για μια καταστροφική γελοία και κατάπτυστη πολυετή διακρατική διαπραγμάτευση, ένα φιάσκο που όμοιο του δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία!         
    
Έδωσαν τα πάντα, Λαό, Κράτος, Ιστορία και Έθνος κι αντί να χαθούν από προσώπου γης, την επόμενη μέρα βγήκαν στις τηλεοράσεις να αυτοδοξαστούν και να αυτοανακηρυχθούν σωτήρες και ηγέτες! Ποιοί, οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους!!!

   
     Όταν 5.000.000 Έλληνες είναι κάτω του ορίου της φτώχειας ζώντας σε συνθήκες τραγικές, όταν παίρνουν τα σπίτια κάθε Έλληνα, όταν έως το 2023 δεν θα ‘χει μείνει πλέον πολίτης που δεν θα ζει υπό καθεστώς φτώχειας, απαξίωσης κι απόλυτης ντροπής!
     Όσον αφορά για το τι θα ‘χει συμβεί έως το 2060, ας βγάλει ο καθένας από μας τα δικά του συμπεράσματα, καθώς θα έχουν αλλάξει τα πάντα έως και τα σύνορα της χώρας, τα δε παιδιά μας θα μιλάνε πλέον για μια προδομένη και χαμένη πατρίδα!
     Για την πατρίδα τους, που θα ‘χει μεταλλαχτεί πλέον σε Φέουδο των ισχυρών κι ένα κρατίδιο ανελεύθερων πολιτών, αποτελούμενο από παρίες και υποτελείς λευκούς σκλάβους, δηλαδή απ’ τα δικά μας παιδιά και εγγόνια, που αύριο θα φτύνουν τους τάφους μας !!!
     Αυτό κι αν δεν αποτελεί Ντροπή και Όνειδος για τις δικές μας γενιές!!! 


     Κι εμείς εκεί, τους αφήνουμε να μας θεωρούν ανόητα ανθρωπάκια και γραικύλους, να μας χλευάζουν και να οδηγούν ένα ολόκληρο Έθνος στην καταστροφή!
     Δεν είναι τυχαίο που τόλμησαν αυτά τα μιάσματα όλο το Σ\Κ να γυρίζουν στα κανάλια παίζοντας αυτό το γελοίο θέατρο ανταλλάσοντας μεταξύ τους επαίνους για την ‘’επιτυχή’’ έκβαση των διαπραγματεύσεων και την ‘’ολοκλήρωση’’ των στόχων τους!
     Αν δεν πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους και σε διανοητικούς αναπήρους, πως είναι δυνατόν να βγαίνουν και να κάνουν τέτοιες δηλώσεις μπροστά στον λαό;  Κι αν εμείς δεν έχουμε την ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν ποιοί την έχουν;  


     Ωστόσο, αυτή η αδιαφορία που επιδεικνύουμε ως πολίτες  γι’ αυτά που βιώνουμε στη πατρίδα μας, ξεφεύγει κάθε λογικής εξήγησης φτάνοντας στα όρια του παραλογισμού! Είναι απίστευτο πως δεν έχουμε ήδη αντιδράσει ως πολίτες, να πετάξουμε από πάνω μας αυτά τα άθλια μιάσματα!  Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να αντιδράσουμε ως λαός;          


     Λυπάμαι, αλλά η οργή μου ξεχείλισε και η πικρία μου είναι μεγάλη, γιατί δυστυχώς δεν διδαχτήκαμε από τα λάθη μας κι αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά!!!  
     Δεν θα μπω στη λογική ν’ αρχίσω να αναφέρω όλα αυτά που στοιχειοθετούν την κοροϊδία και τον ακραίο χλευασμό τους απέναντι μας όπως επίσης και στις πράξεις προδοσίας τους. Αυτά που συμβαίνουν είναι αυταπόδεικτα και μη αμφισβητήσιμα και όσοι Έλληνες διαφωνούν θα πρέπει να επανεξετάσουν τη θέση τους γιατί κι αυτοί έχουν πατρίδα και παιδιά κι ας το σκεφτούν πριν είναι αργά!             
        

     Και μπορεί να συμβαίνουν πολλά σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο ωστόσο, αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα ως πολίτη και Έλληνα είναι, γιατί έστω και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες εκ των εκατομμυρίων συμπατριωτών μας που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση δεν μας ακολουθούν στις προτάσεις μας πριν αγγίξουμε ως χώρα τον πάτο του Καιάδα, φτάνοντας στις τραγικότερες και μη αναστρέψιμες στιγμές για το Έθνος μας! 

    Γιατί δεν επιλέγουν να ακολουθήσουν την πρόταση μας, ως μια απλή και ειρηνική διαμαρτυρία, καθοριστική ωστόσο για τις επόμενες εξελίξεις και για το μέλλον της χώρας μας, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!   


     Συγχωρήστε με, αλλά ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω πως μια πραγματικά ανιδιοτελή πρόταση (καθώς ποτέ δεν είχα πολιτικές φιλοδοξίες), δεν τυγχάνει ανταπόκρισης, όταν την επόμενη μέρα θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση!!!
     Αυτοί που το επιζητούν, θα ‘πρεπε ήδη από το προηγούμενο άρθρο μας να το έχουν κάνει
VIRAL στο διαδίκτυο, καθώς ο λαός μας κατά το 75% τουλάχιστον όπως καταδεικνύουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι αυτό που επιδιώκει και ζητά!!!


    Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, δεν σας ζητά κανείς να ανεβείτε στον Όλυμπο, αυτό που σας ζητάμε είναι να βγείτε στο μπαλκόνι σας να ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr
   

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!