Loading...


Κύριοι, στη χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για τα κόκκινα δάνεια και τον Εξωδικαστικό  Μηχανισμό, κανείς σας δεν άγγιξε το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση προτείνοντας λύση!


     Η λύση είναι μπροστά σας και στα χέρια σας, η βούληση σας λείπει για να σώσετε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και επιχειρήσεις, να επανέλθει η ομαλότητα, να βαδίσει η χώρα προς τη Σωτηρία της!!!

     Αν πραγματικά πρόθεση σας είναι να βοηθήσετε τον λαό, την οικονομία και τη πατρίδα σας, αύριο Τετάρτη πριν ολοκληρώσετε την συνεδρίαση, ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ & ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ FUNDS!!!


    ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!


     Οτιδήποτε άλλο σκέπτεστε ή κάνετε πρώτον, είναι χαμένος χρόνος και δεύτερον, εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των τραπεζών και των δανειστών, αυτών των οικονομικών εγκληματιών που βάλθηκαν να πάρουν τα πάντα απ’ τον λαό μας έως και τα σπίτια του, μεταλλάσσοντας κάθε πολίτη σε παρία και τη πατρίδα μας σε Φέουδο!!!

    
     Κυρίες και κύριοι, σεβαστείτε τον λαό σας και πράξτε το καθήκον σας!

     Είναι αυτός που σας έστειλε ως εκπροσώπους του στη Βουλή να τον εκπροσωπήσετε και να σταθείτε αρωγοί στα προβλήματα του!!!
     Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια ξεφεύγει των ορίων της λογικής, είναι απάνθρωπο, ακραίως δυσώδες και έχει την ονομασία του που βεβαίως όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι, ωστόσο ας κλείσουμε αυτό το θέμα εδώ!!!


    Δεν πρέπει να ολοκληρώσετε τη συνεδρίαση αν δεν ψηφίσετε με συνοπτικές διαδικασίες το μείζον αυτό Ν/Σ!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ & ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!!!!


     Τέλος παρακαλούμε πολύ, επανελέγξατε τις πρόσφατες αλλαγές που προτάθηκαν στον Κ.Δ. γιατί μιλάμε για ένα τεράστιο λάθος       -αν είναι λάθος και δεν πρόκειται περί σκοπιμότητας-, καθώς κυριολεκτικά ακυρώνει τον Κ\Δ!
     Αναφερόμαστε στο άρθρο που αίρει την έως σήμερα υποχρέωση των τραπεζών να ενημερώνουν τους οφειλέτες και τους εγγυητές τους 12 μήνες πριν την πώλησή τους!


     Είναι εξωπραγματικό και αδιανόητο να θεσπιστεί κάτι τέτοιο, γιατί θα ‘ταν πραγματική σφαγή, πλέον του ότι θα τίναζε στον αέρα όλες τις υπό εκκρεμότητα έως σήμερα διαπραγματεύσεις των τραπεζών με τους δανειολήπτες!!!


     Ολοκληρώνοντας, εκ μέρους των Δανειοληπτών των ‘’κόκκινων’’ δανείων όλης της χώρας κάνοντας έκκληση, παρακαλούμε πολύ δείτε τα ως άνω και σώστε τη πατρίδα πριν είναι αργά, είναι αυτό που σας επιτάσσει το καθήκον!!!


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!