Loading...

            Αδίστακτοι αρχομανείς και λαϊκίζοντα ανθρωπάκια, πάψτε επιτέλους να παίζετε παιχνίδια ντροπής και διχασμού οδηγώντας τον τόπο και τον λαό μας σε ανεπίστρεπτα μονοπάτια! Αυτό που κάνετε, φέρνει αντιμέτωπες τις κοινωνικές τάξεις της χώρας και είναι ένα από αυτά που δεν πρέπει να συμβούν!!!
           Δείτε τι συμβαίνει στη Τουρκία και γύρω μας κι αναρωτηθείτε  αν έχουμε την πολυτέλεια να φτάσουμε στα χαρακώματα με διχασμένο τον λαό μας!

            Κύριοι, δεν σας φτάνουν τα τόσα οικονομικά και εθνικά εγκλήματα που έχετε κάνει; Παραδώσατε τη πατρίδα μας, την οικονομία και τον Εθνικό μας πλούτο μαζί με τον λαό μας. Tώρα σπείρετε διχόνοια μεταξύ των αγροτών και όλων των άλλων Ελλήνων σώζοντας τους πρώτους και καταδικάζοντας τους δεύτερους! ΝΤΡΟΠΗ!!!
           Τι κάνετε βρέ άθλιοι, τι θα γίνει μ’ εσάς επιτέλους; Δηλαδή οι πρώτοι είναι Έλληνες και οι άλλοι τι είναι, Τσάμηδες και Τούρκοι;
          
           Κανείς φυσικά δεν θέλει να σταθεί  απέναντι στους αγρότες μας, ωστόσο, αυτοί που αποτελούν την Μεσαία τάξη και την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας πρέπει να σβήσουν από τον χάρτη, ρίχνοντας τους στη πυρά;

           Πως θα ‘ρθει η ανάκαμψη; Από την ανύπαρκτη βαριά βιομηχανία μας ή από την αγροτιά; Ποιοι θα δώσουν θέσεις εργασίας, ποιοι θα στηρίξουν τα Ταμεία της χώρας και ποιοι θα καταναλώσουν; Απλή λογική είναι ανόητοι και τίποτα άλλο!

           Κανείς πλέον δεν μπορεί να πληρώσει τίποτα, η χώρα χάνεται και όλοι θα χάσουν τις περιουσίες και τα σπίτια τους μαζί και οι έρμοι ανήμποροι να αντιδράσουν ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
           Άνθρωποι που δεν φταίνε και που τους ξεγελάσατε, τους κλέψατε και τους διασύρατε μετατρέποντας τους σε ΖΟΜΠΙ κλέβοντας τους την ηρεμία τους, τον τρόπο ζωής τους έως και την ίδια τη ζωή τους, για να φτιάξετε εσείς τις πολιτικές σας καριέρες γεμίζοντας τις τσέπες σας ξεπουλώντας τα πάντα μαζί με τις συνειδήσεις σας! Τώρα για τα ψηφαλάκια σας, αποφασίσατε να αγκαλιάσετε τους αγρότες και για άλλη μια φορά θυσιάζετε στον βωμό των σκοπιμοτήτων σας τον λαό σας, Ντροπή σας!!!

           Μάλλιασε η γλώσσα μας, τείνουμε να γίνουμε γραφικοί αν δεν γίναμε ήδη, να ζητάμε κάθε φορά να ψηφίσετε αυτό το επίμαχο Ν\Σ που ζητούν όλοι οι δανειολήπτες της χώρας και που μονίμως το αρνείστε υπηρετώντας τα αφεντικά σας!
           Ωστόσο πείτε μας, αυτά τα κουρέματα και τις διαγραφές ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ;

          Επιτέλους, πότε θα σεβαστείτε την ιδιότητα σας και τον λαό; Είναι πολλά αυτά που δεν έχετε κάνει, επίσης είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε, ωστόσο, σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία  να αρχίσετε από κάπου, μη χάσετε την ευκαιρία ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!

         ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ! ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!

        
          Τέλος, εκπροσωπώντας κάθε αδύναμο δανειολήπτη κι ανήμπορο εγγυητή αυτής της δόλιας και προδομένης πατρίδας μας, υπηρετώντας πάντα την κοινή λογική και κάθε αυτονόητο, σας ζητούμε αυτή τη φορά να σεβαστείτε τον λαό σας και να πράξετε το καθήκον σας!!!
          Κύριοι, τα πράγματα ξεφεύγουν, η οργή του λαού είναι μεγάλη και σε λίγο θα είναι μη ελεγχόμενη με τραγικά αποτελέσματα για τη χώρα και για κάθε έναν από σας!!!
          Ας μη ζήσουμε στιγμές που δεν θα 'θελε να ζήσει κανείς!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος         

www.manifesto.com.gr                                                                                                  

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!