Loading...

Μιλάμε για μια χώρα διοικούμενη στα πρότυπα ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος μιας μειοψηφικής κυβέρνησης εθνικών μειοδοτών, μιας παρέας αδίστακτων δοσίλογων γαντζωμένων στην εξουσία, να ελπίζουν στο θαύμα τελευταίας στιγμής μήπως και σώσουν τα κεφάλια τους!


     Μιλάμε για μια συμμορία πουλημένων που κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας αδυνατεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα Έλληνες να τους στηρίζουν! Είναι πέραν κάθε λογικής, είναι αδιανόητο και εξωπραγματικό!!!
     Μιλάμε για πολιτικούς απατεώνες ψεύτες, προδότες και ανέντιμα άτομα, φερέφωνα των ισχυρών και εχθρών της πατρίδας μας, εντεταλμένα όργανα υπηρετούντα αποκλειστικά ξένα συμφέροντα, εκτελώντας κάθε στιγμή διατεταγμένες υπηρεσίες και εντολές τους  παραδίδοντας τους τα πάντα, την Εθνική μας κυριαρχία, δικαιώματα, σύμβολα και οσονούπω έως και εδάφη μας όπως και τις περιουσίες μας και κάθε περιουσιακό στοιχείο της χώρας μαζί με τον λαό μας και την Ελευθερία μας!!!!!!


     ‘’Κύριοι’’, είστε όλα αυτά κι άλλα πολλά! Δεν ακούτε τίποτα και κανέναν ούτε καν τον λαό, αυτόν που σας έστειλε στη βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
     ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ & ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ & ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!


      Ωστόσο, σας συνιστούμε να ρίξετε μια τελευταία ματιά σ’ αυτά που συμβαίνουν στο Μεξικό, ίσως αυτό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι σας περιμένει! Ταυτόχρονα θυμηθείτε, οδηγείτε τον λαό στα άκρα και για ότι συμβεί είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι!!!  Πάρτε τις αποφάσεις σας γατί ο Χρόνος σας τελειώνει!!!!!!
      Δεν έχετε την εντολή του λαού να δώσετε τη Μακεδονία μας ή όποιο άλλο κυριαρχικό δικαίωμα της χώρας όπως έχετε ήδη αποφασίσει να κάνετε, ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!
     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ!!!


     Ωστόσο αναίσχυντοι κι απάτριδες, επειδή τα δημοψηφίσματα που πρέπει να διεξάγετε είναι τόσα πολλά που ο λαός θα πρέπει να στήσει πλέον αντίσκηνα έξω από τα εκλογικά κέντρα, ξεκουμπιστείτε και φύγετε νύχτα να σώσετε τα κεφάλια σας πριν στηθούν Λαϊκά Δικαστήρια, να ξεβρομίσει και να ηρεμίσει ο τόπος, μήπως προλάβουμε να επαναδιαπραγματευθούμε γλυτώνοντας τα σπίτια μας τα παιδιά μας και τη χώρα μας!
     Κι αν αυτό έτσι που τα κάνατε και δέσατε τη χώρα δεν μπορεί να συμβεί, αυτοί που θα αναλάβουν να ηγηθούν να ‘ναι άντρες και όχι βατεμένα ψευτοκοκόρια σαν και σας, για να ‘χουν το σθένος να αμφισβητήσουν με επιχειρήματα τα βρώμικα μνημόνια τους και το ξεπούλημα της πατρίδας μας κι αν χρειαστεί να τα ‘’σπάσουν’’ μαζί τους, διαφυλάττοντας τα όποια κεκτημένα με αίμα του λαού μας και της πατρίδας μας!!!

   
    Ορέ Τσιπραίϊκα Νενέκια, τέτοιους προδότες δεν έχει ματαδεί ποτέ αυτή η Πατρίδα! Ξεπουλήσατε τα πάντα, δεν ψηφίσατε καν ένα Ν\Σ ενώ μπορούσατε και μπορείτε ακόμα και τώρα να το κάνετε να σώσει ο λαός μας τα σπίτια του, να μη βρεθούν συνάνθρωποι σας και συμπατριώτες σας ολόκληρες οικογένειες στους δρόμους, στις πλατείες και στις στοές!!! 
    Είστε ανάξιοι να λέγεστε Έλληνες, δεν έχετε θέση σ’ αυτόν τον τόπο, φύγετε βρείτε άλλες πατρίδες, αυτός ο τόπος ανήκει στους Έλληνες!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!