Loading...

Επί σειρά μηνών όλες οι τράπεζες συνεχίζουν ακάθεκτες κι ανεξέλεγκτες να πουλάνε τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια στα Funds στο 3% έως και με 5-7% αυτά που έχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις!!! Παρακαλούμε πολύ αυτό κρατήστε το!


     Τώρα, δείτε τους προτεινόμενους διακανονισμούς προς κάθε δανειολήπτη Έλληνα συνάνθρωπο τους και συμπατριώτη τους και βγάλτε συμπεράσματα, βλέποντας ενδεικτικά τι κάνει μια τράπεζα της χώρας η Πειραιώς, όπως και όλες οι άλλες!!!
     Κι αυτό, όταν την ίδια στιγμή καλούν έως και με τηλεοπτικές διαφημίσεις τους δανειολήπτες να πάνε στις τράπεζες να ρυθμίσουν τα δάνεια τους με καλέσματα και φράσεις όπως: ‘’ Παρακαλούμε καλέστε μας στην ειδικά διαμορφωμένη γραμμή της Τράπεζας μας στο 21…... Ο προσωπικός σας σύμβουλος, θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση προσαρμοσμένη στη δική σας ζωή, ένα απλό τηλεφώνημα σήμερα, μπορεί να σας αλλάξει το αύριο’’! Και δείτε τι εννοούν:


- Ρυθμίσεις που μειώνουν τη μηνιαία δόση σας:

– πληρωμή μόνο τόκων για ένα διάστημα                                           
– πληρωμή μέρους των τόκων για ένα διάστημα                                                                     
– μειωμένη σταθερή δόση με αύξηση της διάρκειας του δανείου                                         
– μειωμένη δόση η οποία αναπροσαρμόζεται σταδιακά                                                            
– αλλαγή τύπου επιτοκίου εκτοκισμού (σταθερό ή κυμαινόμενο)                                              
- Ρυθμίσεις που μειώνουν τη μηνιαία δόση και παράλληλα προσφέρουν σημαντική μείωση επιτοκίου και ευέλικτο πλάνο αποπληρωμής, με παροχή πρόσθετης εξασφάλισης! (Αυτό που εννοούν είναι μια δεύτερη εξασφάλιση πλέον της πρώτης, η δε σημαντική μείωση επιτοκίου είναι τουλάχιστον ανεπαρκής αν όχι αστεία!)           
–Τέλος, τύποι λύσεων οριστικής διευθέτησης προβλέποντας ρυθμίσεις που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την εθελοντική ρευστοποίηση μέρους της περιουσίας του δανειολήπτη!!!


     Είναι απίστευτο! Καμία διαγραφή και ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ όταν, για τα ίδια δάνεια εισπράττουν από τα Funds 3 έως 7% οδηγώντας στην τρέλα, στην απόγνωση και σε καθημερινές αυτοκτονίες τους συμπατριώτες τους, μετατρέποντας τους σε άστεγους και παρίες, όταν μπορούν να τους προσφέρουν μια σανίδα σωτηρίας δίχως να τους στοιχίζει, σώζοντας ζωές!!!

    
     Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή και σκευωρία ενός δυσώδους τριγώνου, των δανειστών - τραπεζών και κυβέρνησης, ένα στημένο σχέδιο υφαρπαγής κάθε περιουσιακού στοιχείου του λαού, πλέον αυτών του κράτους, υπό την ανοχή και καθοδήγηση της ίδιας της κυβέρνησης, η οποία απέφυγε συστηματικά έως σήμερα παρά τις μόνιμες εκκλήσεις εκατομμυρίων δανειοληπτών να ψηφίσει το επίμαχο Ν\Σ, να προηγούνται της εξαγοράς των δάνειων τους οι έχοντες τα δάνεια με τους ίδιους όρους!!!
     Αντί αυτού, αυτή η "λαϊκή κυβέρνηση του λαού μας", όλοι αυτοί οι "Έλληνες Πατριώτες", έκαναν και κάνουν πλάτες στους τραπεζίτες μας και στους κοινούς τους μέντορες, έχοντας πλέον τα ίδια αφεντικά, να υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΔΩΡΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;


     Δύσμοιροι Έλληνες, δανειολήπτες αυτής της χώρας "κόκκινων'' και "πράσινων" δανείων - γιατί τελικά όλα θα κοκκινίσουν -, μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι; Την περίοδο που ακόμα και τις νύχτες οι τράπεζες μας έπαιρναν τηλέφωνο  παρακαλώντας μας να μας δώσουν δάνεια εγκρίνοντας τα με συνοπτικές και ανέλεγκτες διαδικασίες;  
     Φίλοι μου, οι πυλώνες αυτού του επαίσχυντου σχεδίου μπήκαν τότε, σήμερα ζούμε την πραγμάτωση και την ολοκλήρωση του!
     Αυτός είναι ο τρόπος που ενεργούν οι παγκόσμιοι οικονομικοί άρπαγες και εγκληματίες των λαών, αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα όταν στοχοποιούν μια χώρα και ήταν να έρθει η σειρά της πατρίδας μας!
     ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ & ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΙΧΩΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!  ΩΣΤΟΣΟ,  ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!
     ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!


     Και το κρίσιμο πλέον ερώτημα που τίθεται προς την  κυβέρνηση όπως και προς τους  τραπεζίτες της χώρας που θα πρέπει να απαντήσουν και οι δυο πλευρές και φυσικά όχι με γελοιότητες του τύπου περί "στρατηγικών κακοπληρωτών"! Τέλος τα αστεία!!!
     ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΩΣΤΟΣΟ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΝΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ‘ΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
     ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ, ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ !!!!!!!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!