Loading...


Είναι κάτι που το βλέπουμε μονίμως να συμβαίνει, όπως συνέβη και χθες στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ! Μια επί πλέον ήττα σε όλα, προστιθέμενη στις μύριες τόσες άλλες εθνικές μας ήττες, από μια κυβέρνηση των μονίμως ηττημένων!!!

     Μετά το Μακεδονικό, ξεθάβουν το θέμα των Τσάμιδων και της ΑΟΖ του Ιονίου! Ταυτόχρονα προλειάνουν το έδαφος για  μια νέα εθνική μειοδοσία με τους Βούλγαρους και ολοκληρώνουν την προδοσία τους με τους καταστροφικούς χειρισμούς τους στη Θράκη, στο Αιγαίο  και στη Κύπρο, βάζοντας μας ως Έθνος με την πλάτη στον τοίχο, προ ενός επικείμενου πολέμου με τα F-35 και τους S- 400 να ταξιδεύουν για Τουρκία!!!  Και συ τώρα ανόητε Τσίπρα, πάρε μαθήματα στρατηγικής να μάθεις και κάτι από τον Ερντογάν!

   
     Σε όλα αυτά προσθέστε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας και κυρίως το μεγαλύτερο πρόβλημα μας, την ύπαρξη αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία!                   
     Μιας απίστευτα ανίκανης και καταστροφικής κυβέρνησης που ο δύσοσμος ψυχισμός τους και η αρρώστια τους για την εξουσία, τους οδήγησαν να προδώσουν πατρίδα και λαό, οδηγώντας τους μισούς Έλληνες με συνοπτικές διαδικασίες πλειστηριασμών το επόμενο διάστημα να χάσουν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους και τους άλλους μισούς να χάσουν κι αυτοί τα πάντα, πριν λήξει το 2022!!!
     ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!       

    
     Ταυτόχρονα εις το 2060 και για πολλούς έως μετά κι απ’ αυτό και για πάντα, η χώρα θα παραμείνει Φέουδο των ισχυρών και δανειστών μας, με τον λαό να τους υπηρετεί ως αφέντες του στα δικά του κατασχεμένα σπίτια και περιουσίες ζώντας το δράμα του, αναπολώντας τις εποχές της χαμένης πατρίδας του και Ελευθερίας!!!
     Γκρέμισαν οι άθλιοι τα πάντα οδηγώντας τη πατρίδα τους στο χάος!  Η χώρα δεν καταστρέφεται μόνο, ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Αφελληνισμός, γήρανση και υπογεννητικότητα, είναι τα νέα κυρίαρχα στοιχεία μιας μη αναστρέψιμης πορείας της μείωσης του πληθυσμού μας! Πρόκειται για ένα τεράστιο Εθνικό έγκλημα!!!                   

     Ταυτόχρονα η φτωχοποίηση, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί των περιουσιακών στοιχείων του λαού μας, καταστρέφουν τον ήδη πληγέντα κοινωνικό ιστό της χώρας μας και κάθε ελπίδα οικονομικής μας ανάταξης!!!
      Και όλα αυτά γιατί δεν υπάρχουν πολιτικοί να υπηρετήσουν τη πατρίδα τους και τον λαό και  κάποιοι άλλοι που υπάρχουν δεν κάνουν ούτε καν ως ‘’έκτακτο προσωπικό’  έως η χώρα να μπορέσει να βρει τα πατήματα της και τους νέους ηγέτες της!                                         

     Πατριώτες μας πρόδωσαν! Έγιναν πολλά και σοβαρά λάθη από τις προηγουμένες κυβερνήσεις και ελέγχονται όλοι τους γι αυτά και πρέπει να πληρώσουν! Ωστόσο, η τελευταία κυβέρνηση ήρθε ως Αρμαγεδδώνας να καταστρέψει τα πάντα!
     Τέτοιες πράξεις εθνικής προδοσίας, μειοδοσίας  και ξεπουλήματος του κράτους, του λαού και του Έθνους μας δεν έχουν ξαναγίνει! Τόσο προφανή οικονομικά και εθνικά εγκλήματα από πολιτικούς να κλέβουν και να κατασχέτουν απ’ τον λαό όλες του τις οικονομίες, τα σπίτια των παιδιών του έως και τις προσωπικές τους κατοικίες  βγάζοντας τους στον δρόμο, δίνοντας τα κατασχεμένα σπίτια τους στο 5% της αξίας του δανείου τους στα Funds, με τους Τραπεζίτες και τη Κυβέρνηση να αρνούνται να τα δώσουν  με τους ιδίους όρους  στους ίδιους τους δανειολήπτες, αυτό μεταφράζετε μόνο  ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ & ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!!!!  

   
     Πήραν με οργανωμένο σχέδιο όλες τις τράπεζες κάνοντας φερέφωνο και όργανο τους έως και τον Κεντρικό Τραπεζίτη της χώρας για να πάρουν τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες του λαού μας, ακυρώνοντας κάθε προστατευτικό μέτρο που ίσχυε έως προ της ψήφισης του προχθεσινού Π-Ν\Σ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΚΟΜΑ & ΤΟΝ Κ.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!  

   
     Την ίδια στιγμή έθεσαν και υπό τον έλεγχο τους τα υποχρεωμένα  Μ.Μ.Ε. της χώρας,  ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ μέσω των θαλασσοδανείων τους να αποσιωπούν ένα Εθνικό έγκλημα, μια πράξη Εθνικής μειοδοσίας οδηγώντας τους στο θλιβερό ατόπημα της παραπληροφόρησης του κοινού τους, σε κάθε τι που αφορά  τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια!
     Μιλάμε για αθλιότητα! Έτσι παρακολουθούμε πλέον έκπληκτοι την ανέντιμη καθόλα στάση τους, να προσπαθούν τηλεπαρουσιαστές και δημοσιογράφοι κάθε μέρα να μας πείσουν ως φερέφωνα πλέον των τραπεζών, ότι όλοι οι έχοντες ‘’κόκκινα’’ δάνεια είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές κι απατεώνες, που εξαπατούν το κράτος και τις δύστυχες τράπεζες!
     Και φυσικά δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι προσκυνημένοι! Ευτυχώς, έστω κι αν μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μας, υπάρχουν ακόμα  κάποιοι που ανθίστανται και μεταξύ αυτών ο Γ. Λομβέρδος και μπράβο του για τον αγώνα που δίνει κι αυτός μαζί μας υπέρ του πλέον Αυτονόητου, Δίκαιου και Ανθρώπινου αιτήματος όλων των ανήμπορων να αντιδράσουν δανειοληπτών της χώρας!!!
       

      ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ  ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ! 
     ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ! ΟΣΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ,  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ Ν\Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ!         

    
     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!

 

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος                           

www.manifesto.com.gr

 

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!