Loading...

     Αμνηστία πλέον σε όσους πουλάνε (όσο - όσο) «κόκκινα» δάνεια στα funds-γύπες και με τις τράπεζες ανεξέλεγκτες να μην προειδοποιούν καν τους δανειολήπτες!!!

    
     Ο νόμος που ψηφίστηκε στη Βουλή τους ανοίγει πλέον διάπλατα τον δρόμο για το ξεπούλημα των «κόκκινων» δανείων σε funds
χωρίς καμία προειδοποίηση!

     Συγκεκριμένα, πλέον της απίστευτης και σκανδαλώδους άρσης ισχύος του Κ. Δ της ΤτΕ αίρεται και η υποχρέωση των τραπεζών να ενημερώνουν μέσα σε 12 μήνες τους οφειλέτες και τους εγγυητές μη εξυπηρετούμενων δανείων, πριν από την πώλησή τους στα funds! Μέχρι σήμερα αυτό ίσχυε μόνο για τους μη συνεργάσιμους δανειολήπτες, κάτι που σημαίνει ότι στο εξής θα πωλούνται και δάνεια συνεργάσιμων δανειοληπτών!

    
     Κοινώς, οι τράπεζες θα μπορούν πλέον να πωλούν και «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια σε funds
χωρίς να ενημερώσουν προηγουμένως τους δανειολήπτες και χωρίς να είναι υποχρεωμένες να τους προτείνουν κάποιον διακανονισμό για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους!
    
Η υποχρέωση αυτή ισχύει πλέον μόνο για τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή τα δάνεια των ιδιωτών, ενώ αντίθετα για τις επιχειρήσεις και τους ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ & ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ η υποχρέωση των τραπεζών πλέον θα συνίσταται σε μια απλή ενημέρωση, δίχως καν μιας στοιχειώδους επίσημης αλληλογραφίας μέσω επιστολών.
     Έτσι, δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και σε σύνολο εκατοντάδες χιλιάδες   «κόκκινοι» δανειολήπτες μαζί με τους εγγυητές τους και τις οικογένειες τους που υπερβαίνουν τον μισό και πλέον πληθυσμό της χώρας, κινδυνεύουν να βρεθούν ξαφνικά εκτεθειμένοι στα όποια funds διαχείρισης απαιτήσεων. Είναι πιθανό μάλιστα, να ενημερωθούν για τη δυσάρεστη και καταστροφική γι αυτούς εξέλιξη με  e-mail ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους! Ναι σωστά διαβάζετε!!!

     Έτσι, από τούδε και στο εξής όλοι οι δανειολήπτες της χώρας ν’ ανησυχούν ότι κάποιο πρωινό θα βρεθούν προ της δυσάρεστης έκπληξης να λάβουν ένα ειδοποιητήριο, ότι το δάνειο τους πωλήθηκε σε κάποιο fund!
Ετοιμαστείτε για εγκεφαλικά!!!

    
     ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ  ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ & ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!  ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ Ν\Σ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ & ΣΤΑ FUNDS!!! 

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΩΣ & ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!

     Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ!!!!!!

    
     Πατριώτες, είναι όντως απίστευτο αυτό που βιώνουν εκατομμύρια Έλληνες, κάτι που δεν θα ευχόμαστε να συμβεί ποτέ ούτε καν στους εχθρούς μας!  

     Ωστόσο, είμαστε οι πρώτοι που κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου, ότι εκατομμύρια πολίτες θα έφταναν σήμερα σ’ αυτή τη κατάντια και την ανημποριά, αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, υποστηρίζοντας σθεναρά μεταξύ άλλων, ότι ακίνητα που δεν προσφέρουν εισόδημα δεν πρέπει να πληρώνουν γιατί θα καταστραφούν οικογένειες και θα χαθούν περιουσίες και είναι αυτό που δυστυχώς βιώνει όλη η χώρα σήμερα!
    

    
     Τέλος, σ’ αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε ποτέ μόνοι. Μας ακολούθησαν πολλοί φίλοι έως και κάποιες δεκάδες χιλιάδες πολίτες και σίγουρα πετύχαμε πολλά, έστω κι αν κάποιοι δεν μας το αναγνωρίζουν!

     Ωστόσο, αυτό το ανιδιοτελές σιωπηρό ιδεολογικό κίνημα αγώνος που στάθηκε απέναντι σε κάθε ενέργεια ανάλγητου πολιτικού όποιας παράταξης κι αν ήταν, πέρα και πάνω από κόμματα στο πλευρό του λαού μας, ποτέ δεν γιγαντώθηκε όσο θα θέλαμε για να μας  βοηθήσουν οι αριθμοί να πετύχουμε την ψήφιση του επίμαχου Ν\Σ, ωσάν να πίστευαν όλοι ότι ως εκ θαύματος κάτι θα αλλάξει και θα σώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, κάτι που φυσικά δεν έγινε και τώρα καλούνται όλοι να πληρώσουν το βαρύ τίμημα της επιλογής και αδιαφορίας τους, πραγματικά με την ίδια τη ζωή τους!!!

    
     Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, ας μη τους αφήσουμε να το κάνουν! Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει χθες και για το πρώτο που πρέπει να δεσμευτούν οι επόμενοι είναι, να ψηφίσουν το επίμαχο Ν\Σ των δανειοληπτών να σωθεί μαζί  με αυτούς η οικονομία μας και η πατρίδα!!!
 

     Αν αυτό δεν συμβεί, η προδοσία θα παραμείνει ως καρκίνωμα αλλάζοντας  μόνο τα πρόσωπα, οδηγώντας τον τόπο στο χάος και είναι κάτι που δυστυχώς η τριανδρία της Ν.Δ.  παρόλες τις επίμονες παραινέσεις μας έχει κωφεύσει έως σήμερα συμπλέοντας με το Σύριζα!!!

     Ας προβληματιστούν λοιπόν κι ας τοποθετηθούν επί αυτού άμεσα γιατί θα χάσουν κι αυτοί το τραίνο, αρκετούς προδότες έχει η χώρα, δεν χρειάζεται άλλους!!!!!!                                                                                                                                              
                       
     


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας - αρθρογράφος       

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!