Loading...

    
     Είναι αυτό που χρειάζεται η ιστοσελίδα μας κι εγώ προσωπικά για να συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε μαζί σας για τα κοινά της χώρας και τα προβλήματα όλων των Ελλήνων ! Ο αγώνας από σήμερα πλέον πρέπει να ‘ναι κοινός αν θέλουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, τον τόπο μας, τον λαό μας και τις επόμενες γενιές!

     Αυτό ας το ‘χουμε κατά νου κάνοντας VIRAL κάθε άρθρο μας!!!  

 
     ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ & ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ & ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!!!

     Είναι αυτό που ζητάμε να κάνετε και εσείς, γιατί μόνο έτσι η χώρα θα βρει τα πατήματα της και τη θέση της στο παγκόσμιο γίγνεσθαι! Πάντα θα υπάρχουν αντικρουόμενες ιδεολογικές διαφορές θέσεις και αντιλήψεις, ωστόσο, την ίδια Πατρίδα έχουμε όλοι, ας κρατήσουμε μόνο αυτό κι ας αγωνιστούμε γι αυτή όλοι μαζί!!!
  

    
     Και κάποιες παραγράφους αφιερωμένες σ’ αυτό το μίασμα της φύσης, στον πλέον ανέντιμο και μεγαλύτερο ψεύτη και προδότη πρωθυπουργό που είχε ποτέ αυτή η δόλια πατρίδα μας τα τελευταία 200 χρόνια!

    
     Αλέξη τσίπρα, βγάλε τα παντελόνια σου γιατί δεν τα τιμάς! Άλλο να ‘σαι άντρας ορέ Νενέκι κι άλλο αρσενικό, αρσενικά είναι και τα σκυλιά, ούτε καν αυτό δεν σου  ‘μαθαν για να απαιτείς τον σεβασμό των άλλων! Αν όλοι οι Έλληνες σου έμοιαζαν ακόμα οι Τούρκοι θα ήσαν εδώ! Ντροπή σου, εσύ δεν είσαι Έλληνας, ψάξε το γενεολογικό σου δέντρο να το ‘βρεις αλλού, είσαι και θα ‘σαι πάντα η κατάρα, ο καταστροφέας και η ντροπή της Ελλάδος!!!

     Εξαντλήσαμε άθλιε όλο το ελληνικό λεξιλόγιο, δεν βρίσκουμε πλέον τι άλλο να σου πούμε κι ακόμα βρίσκεσαι στην Ελλάδα καλυπτόμενος πίσω από το αξίωμα σου μη ξέροντας τι κάνεις και τι λες, ωστόσο λίγες είναι οι ώρες σου!!!!!!

     Ποιός ενδιαφέρεται βρε άνανδρε αν θα αναλάβεις τάχα την “πολιτική ευθύνη” αυτού του ανείπωτου μαζικού Εθνικού εγκλήματος και δη επαναλαμβανόμενου, στέλνοντας στον θάνατο και πάλι εκατοντάδες συμπατριώτες μας, ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ;   

     Οδηγείς τη χώρα από τη μια καταστροφή στην άλλη, πώς μπορείς να παραμένεις ακόμα στην εξουσία;
     Ντροπή σου ανέντιμε, πανάθλιε και χίλια δυο άλλα, εσύ δεν είσαι άνθρωπος, φύγε από τη χώρα να προλάβεις να σωθείς πριν πέσεις στα χέρια του λαού και κάνε την προσευχή σου να προλάβεις να καθίσεις στο εδώλιο, να δικαστείς από τους Δικαστές της χώρας, γιατί το τέλος σου δεν θα ‘ναι αυτό που θες και πιστεύεις!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας - αρθρογράφος       

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!