Loading...


Όλα θυσία στον βωμό του χρήματος και της τηλεθέασης, κάθε μέρα και πιο βαθιά στον βούρκο! Χάθηκαν πλέον συνειδήσεις, αξίες και αρχές, μαζί και οι όποιοι τελευταίοι σοβαροί και ευσυνείδητοι δημοσιογράφοι! Ντροπή στους προσκυνημένους και στους όποιους καναλάρχες τους, αυτοί δεν είναι Έλληνες!

    
     Δυστυχώς μιλάμε για 100 + - εν ψυχρώ εκτελέσεις αθώων συνανθρώπων μας και μεταξύ αυτών παιδιών και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πληρώσουν με το μεγαλύτερο τίμημα, αν όχι με τη ζωή τους να τους ρίξουν τουλάχιστον για πάντα στα μπουντρούμια!

    
     Ωστόσο, το θέμα είναι ότι όπως γίνεται πάντα δεν θα πληρώσει τελικά κανείς! Κάτι που συμβαίνει μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και στη δική μας χώρα, καθώς οι πρώτοι που θα ‘πρεπε να πληρώσουν είναι αυτοί οι αναρχοανεύθυνοι κι ανίκανοι συμμορίτες που έχουν την εξουσία στα χέρια τους, πρωθυπουργός, υπουργοί και περιφερειάρχης, μαζί και όλοι οι άλλοι άχρηστοι και προσκυνημένοι αρχηγοί των Σ. Α. που δεν τόλμησαν να βγουν να πουν τις αλήθειες, να σεβαστούν τις μνήμες των νεκρών και τους  ανθρώπους τους για να μη χάσουν τα οφίτσια και τις καρέκλες τους!

    
     Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και η χώρα πρέπει να υπάρξει και την επόμενη μέρα! Δεν μπορεί από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα τα κανάλια να αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια μοιρολογώντας αγνώστους νεκρούς γι αυτούς, ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους στον λαϊκισμό παίζοντας θέατρο πάνω από τις σωρούς τους, προσπαθώντας να πείσουν τον λαό και τους συγγενείς τους για το δράμα που τάχα βιώνουν, ΝΤΡΟΠΗ!
Αποτελεί επαίσχυντη ντροπή για κάθε δημοσιογράφο και καναλάρχη καθώς προσβάλουν πλέον τη νοημοσύνη όλων μας, ας σοβαρευτούν επιτέλους!

     Βεβαίως έχουν υποχρέωση και μάλιστα σε καθημερινή βάση να αναφέρονται στις όποιες εξελίξεις, ωστόσο, παράλληλα εξελίσσονται κι άλλα δραματικά γεγονότα  που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε εκατόμβες νεκρών και Εθνικές τραγωδίες!!!

    
     Οι Τούρκοι ξεσάλωσαν, φτάνοντας να απειλούν το Ισραήλ και την Αίγυπτο  με πόλεμο αν τολμήσουν να σταθούν στο πλευρό των Κυπρίων! Κατ’ ουσία, άλλαξαν το Στάτους Κβο σε όλο το Αιγαίο έως και στη Μεσόγειο και εμείς καν δεν αντιδρούμε!!! 

     Ταυτόχρονα στις 30 Σεπτεμβρίου τα Σκόπια κατοχυρωθούν τα δικαιώματα τους δια δημοψηφίσματος ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ! ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

    
     Και απευθυνόμενος προς τον φευγάτο πλέον δοσίλογο πρωθυπουργό μας, που ήδη ψάχνει να βρει τον τρόπο νύχτα να την "κάνει" να προλάβει να σωθεί!  

     Αλέξη τσίπρα, εσύ και τα πτωματοφάγα κοράκια σου αναφερθήκατε σε κάποιες τάχα ασύμμετρες ενέργειες εχθρών μας για να αποποιηθείτε των ευθυνών σας και ότι θα πρέπει να πληρώσουν αυτοί ως υπεύθυνοι των εμπρησμών για τον φρικτό θάνατο των δύστυχων συμπατριωτών μας και όχι φυσικά εσείς γιατί βεβαίως δεν φταίτε σε τίποτα!!!

     Ανόητε κι ανάλγητε υποκριτή, ψεύτη κι ανεύθυνε σαλτιμπάγκο, αν αυτοί οι εχθροί της πατρίδας μας κατά όπως λες το έχουν κάνει και θα πρέπει να πληρώσουν, είναι κάτι που θα ‘βρισκε σύμφωνους όλους τους Έλληνες, να το πληρώσουν ακόμα και με τη ζωή τους!

     Ωστόσο, εσύ και η κυβέρνηση σου μαζί με τους τραπεζίτες της χώρας συνυπεύθυνοι ΟΛΟΙ & ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ δεκάδων χιλιάδων αυτοκτονιών συμπολιτών μας ανήμπορων και φτωχοποιημένων πλέον από σας τους ίδιους, που τους στείλατε και τους στέλνετε καθημερινά στον θάνατο αυτοκτονώντας τους κλέβοντας και πλειστηριάζοντας τα σπίτια τους έως και τις περιουσίες των παιδιών τους, τι πρέπει να σας κάνουν αυτοί οι πολίτες και τα παιδιά τους, αν όχι απ’ το να σας δικάσουν με συνοπτικές διαδικασίες για Εσχάτη Προδοσία και να σας πετάξουν στα μπουντρούμια, επαναφέροντας την θανατική ποινή οδηγώντας σας τελικά στο Γουδί!!!     

     Άθλιοι, δεν ξέρετε τι πάει να πει τέτοιος πόνος, ρωτήστε αυτούς που τον βιώνουν, ωστόσο, μην πιστέψετε στιγμή ότι ο λαός θα συγχωρήσει τα εγκλήματα σας, ξεχάστε το, οι ώρες σας είναι λίγες!!!

    
     Και εσείς όσοι προσκυνημένοι δημοσιογράφοι, αν αποφασίζατε να διαθέσετε τον τηλεοπτικό σας χρόνο ευσυνείδητα αναφερόμενοι κάθε μέρα στα σοβαρά προβλήματα της πατρίδας σας, η χώρα και ο λαός μας θα είχε σωθεί! Καμιά κυβέρνηση δεν άντεξε ποτέ στην πίεση των Μ.Μ.Ε.! Ωστόσο, το μόνο που δεν κάνετε είναι να επιτελείτε το χρέος σας απέναντι στους συμπολίτες σας, είστε χειρότεροι κι απ’ τους πολιτικούς μας!!!    
     Δεν είναι δυνατόν να μένετε αμέτοχοι σ’ ένα κοινό αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών της χώρας κάνοντας πλάτες στις τράπεζες και στην κυβέρνηση, εξυπηρετώντας συμφέροντα δικά σας και των μεντόρων σας και να μη μάχεστε στο πλευρό τους για να σώσουν τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους και τις ζωές τους!
     Ντροπή, ντροπή και όνειδος κύριοι για κάθε έναν από σας και θυμηθείτε, όλοι κρινόμαστε!!!



Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας - αρθρογράφος                           

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!