Loading...


Διαβάστε: Συμφωνία της doBank με τις 4 συστημικές τράπεζες της χώρας (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς), για τα NPEs (κόκκινα δάνεια) ύψους 1,8 δις. Πρόκειται περί μιας κορυφαίας εξειδικευμένης διαχειρίστριας, εταιρεία δανείων της doBank S.p.A., μιλάμε πλέον για διεθνείς τυμβωρύχους και ύαινες!!!

    
     Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία καταρτίσθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων τους και τάχα για την “προστασία” της βιωσιμότητας των ("ΜΜΕ") με στόχο την “ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας”!
     Πατριώτες τίποτα δεν τους σταματά,
"Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει’’, με τη μια ντροπή πάνω στην άλλη και τελειωμός δεν υπάρχει στην προδοσία τους!!!  
    
     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ψηφίζουν και κάθε μήνα νέους νόμους που καταργούν κάθε μέτρο άμυνας για τους δανειολήπτες, έχοντας οι δύστυχοι να αντιμετωπίσουν την ανηλεή πλέον επίθεση τους και λεηλασία τους επί κάθε περιουσιακού τους στοιχείου, παίρνοντας τους έως και τα σπίτια τους, κάνοντας οι Άθλιοι ακριβώς το αντίθετο απ’ αυτό που θα ‘πρεπε να κάνουν, να ψηφίσουν το Ν\Σ να γλυτώσει ο λαός τα σπίτια του και τις μικροεπιχειρήσεις του, αυτές που αποτελούν το 95% της εμπορικής δυναμικής της χώρας  να πάρει μπροστά και η οικονομία του τόπου, μήπως και σωθεί η πατρίδα τους!
     
Αυτοί ωστόσο, εκεί φρουροί των συμφερόντων των αφεντικών τους, σκυλιά, όργανα και εκτελεστές των εντολών τους να προδίδουν και να καταστρέφουν κάθε μέρα τον λαό και την πατρίδα τους!!! 
     Πατριώτες, στα μπουντρούμια ή στο Γουδί, δεν υπάρχει πια άλλη λύση!!!!!!


     Αδέλφια, τα πάντα καταρρέουν και η χώρα χάνεται, αν δεν βάλουμε πλάτη εμείς ως λαός, ποιός θα το κάνει; Τι θα βρουν αύριο τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές;

     Σηκωθείτε από τις πολυθρόνες να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αυτός που κυβερνά είναι ο λαός και ότι αυτοί δεν είναι τίποτα άλλο από υπηρέτες του και όσοι τον προδίδουν όχι μόνο δεν μπορούν να ζητούν την ψήφο του, αλλά πρέπει να πληρώσουν για το όποιο τίμημα της προδοσίας τους!!! 

    
     Και για να είμαστε όπως πάντα ευθείς, δίκαιοι και ντόμπροι, αυτό δεν ισχύει μόνο για τα Τσιπραίικα Νενέκια, ισχύει και για κάθε προηγούμενο προδότη, όπως και για τους επόμενους που θα ‘ρθουν!!!       

     Κι αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και όλοι οι άλλοι εσείς της παρέας του, συνειδητοποιήστε το για τα καλά αν θέλετε την εξουσία και κάντε την αρχή να πείσετε τον λαό για τις προθέσεις σας, καταθέτοντας προς ψήφιση το Ν\Σ να προηγούνται οι δανειολήπτες των Funds της εξαγοράς των δανείων τους, γιατί αν δεν το κάνετε αποδεικνύετε ότι είστε και εσείς μια από τα ίδια μ’ αυτούς που ήδη μας κυβερνούν!!!
 

     ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!!!!


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας - αρθρογράφος                           

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!