Loading...

Πατριώτες, μιλάμε για Εθνική προδοσία, για Εθνικούς μειοδότες διαπράττοντες κατά συρροή πράξεις Εσχάτης προδοσίας! Δεν μπορεί αυτοί οι ‘’άνθρωποι’’ να ‘ναι ελεύθεροι σ’ αυτή τη προδομένη σε όλα τα επίπεδα χώρα και να μας κυβερνούν!
     Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να οδηγηθούν στα μπουντρούμια ή όπου αλλού αποφασίσει ο καταπροδοθείς λαός μας; Μονίμως αδίστακτοι προδότες, οικονομικοί εγκληματίες και εθνικοί μειοδότες, τίποτε άλλο δεν έμαθαν να κάνουν!!!      


     ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΡΑΤΟΣ & ΛΑΟ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ  ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ! ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ & ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΕΘΝΟΣ! ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!  


     Πλέον όλων των άλλων ραδιουργιών και ανομημάτων τους οι άθλιοι, για να ολοκληρώσουν το εθνικό τους έγκλημα να πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο απ’ τον λαό μας ακόμα και τα σπίτια του, κλείνοντας την κερκόπορτα πίσω τους ως τελευταία πράξη προδοσίας, δεσμεύτηκαν ότι το κράτος θα θέσει υπό την προστασία του τα όσα στελέχη κατηγορηθούν από τους δανειολήπτες πως διέπραξαν ποινικά αδικήματα, μη διαπραγματεύμενοι μαζί τους τα δάνεια στα ίδια περιθώρια τιμών με τα fund πριν τα δώσουν σ’ αυτά και δη όταν στερούν και κλέβουν έσοδα του κράτους, μη εισπράττοντας καν το Φ.Π.Α που θα εισέπρατταν από τους δανειολήπτες!

     Έτσι, καλύπτοντας τα τραπεζικά στελέχη και τους δημόσιους λειτουργούς, πιστεύουν όλοι τους ότι θα λειτουργούν πλέον ανεξέλεγκτα χωρίς τον φόβο να βρεθούν υπόλογοι να δικαστούν για τις πράξεις τους και τα ανομήματα τους! 

     Ακόμα και τους δικούς τους κοροϊδεύουν οι άθλιοι καθώς ξεχνούν ότι αλλάζοντας οι κυβερνήσεις αλλάζουν και οι νόμοι και τίποτα δεν θα τους γλυτώσει από τις πράξεις προδοσία τους!


     Και εσείς Δικαστές της χώρας μας, μη ρίχνετε το μπαλάκι στον λαό, γιατί θα ξημερώσουν μαύρες μέρες για όλον τον Ελληνισμό και τη πατρίδα μας!!!   

     Κύριοι επιτελέστε επιτέλους το έργο σας!!!!!!

    
     Τέλος και εσείς κ. Μητσοτάκη που διεκδικείται τον ‘’θρόνο’’, δεν μας έχετε πει γιατί έως σήμερα δεν έχετε καταθέσει στη βουλή το Ν\Σ  ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!     
     Χρειάζεται να αναφερθούμε και πάλι σ’ αυτή την δυσώδη πράξη σας; Δεν θα σας το πρότεινα!!! Δραστηριοποιηθείτε και πράξτε το καθήκον σας απέναντι στον λαό, στους δανειολήπτες και στη πατρίδα σας όπως οφείλετε να κάνετε, γιατί εξουσία δεν πρέπει να δείτε και δεν θα δείτε διαπράττοντας και εσείς τις ίδιες πράξεις προδοσίας!!!                              
     ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!!!!


Β. Αναγνώστου        

                          
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           

www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Φίλες και φίλοι, καλό Σ/Κ να 'χετε, ωστόσο ταξιδέψτε για άλλη μια φορά αυτό το άρθρο κάνοντας το viral , να καταλάβουν οι όποιοι ανάλγητοι πολιτικοί μας ότι πρέπει να σεβαστούν τον λαό τους και την πατρίδα τους!!!


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!