Loading...


Παραδώσατε την πατρίδα σας άνευ όρων στους δανειστές μας και λεηλάτες ξεπουλώντας έως και τη Μακεδονία μας, στήνοντας φιέστες και γλέντια! Προλειαίνετε το έδαφος για τα χειρότερα με την Αλβανία και χάνουμε όλες τις μάχες του Αιγαίου  και της Μεσογείου μαζί με τις ΑΟΖ και τον ορυκτό μας πλούτο, αφήνοντας ταυτόχρονα στο έλεος των Τούρκων και τα αδέλφια μας στη Κύπρο!!!   

     Πνίξατε και κάψατε τους συνάνθρωπους μας, προδώσατε λαό και πατρίδα χαρίζοντας όλες τις τράπεζες και τον πλούτο της χώρας μαζί με τις περιουσίες και τα σπίτια των συμπατριωτών σας μετατρέποντας τους σε άστεγους και παρίες, στέλνοντας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ άλλους στις στοές κι άλλους στο θάνατο, μεταλλάσσοντας τελικά την πατρίδα σας σε φέουδο των δανειστών και εχθρών της! Ταυτόχρονα κι από Σεπτέμβριο βάζετε τις τράπεζες όπως και το Δημόσιο με συνοπτικές διαδικασίες να εκπλειστηριάσουν κάθε περιουσία και σπίτι των συμπατριωτών σας, είστε καλά; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ!!!     

     Πώς τολμάτε να κυβερνάτε ακόμα αυτόν τον τόπο παίρνοντας καθημερινά κεφάλια και ζωές μαζί με τους ομοίους σας τραπεζίτες της χώρας, πνιγμένοι κι αυτοί στα σκάνδαλα των θαλασσοδανείων, των ημετέρων τους και των κομμάτων ζώντας ωστόσο με τα δικά μας λεφτά μέσα στη χλιδή και στην παρανομία, υπηρετώντας όλοι σας τους δυνάστες και λεηλάτες μας ως φερέφωνα και εκτελεστικά τους όργανα, μη διστάζοντας στιγμή να προδώσετε τον λαό και την πατρίδα σας φτιάχνοντας τη ζωή σας και όλα τα βολεμένα λαμόγια που σας περιστοιχίζουν, απεμπολώντας συνειδήσεις, αξίες και αρχές κλέβοντας για τους μέντορες σας, τους κολλητούς σας και για τον εαυτόν σας τις περιουσίες και τα σπίτια κάθε Έλληνα!!!                
     Ντροπή σας ορέ Δοσίλογα Τσιπραίικα Νενέκια, ωστόσο, συνειδητοποιήστε πλέον ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα σας!!!     


     Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ανόητοι ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε έναν ολόκληρο λαό υποστηρίζοντας τη γελοιότερη των δικαιολογιών, ότι τάχα διαφυλάττετε τους δανειολήπτες από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές; Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον τι συμβαίνει και τι κάνετε οι μεν πρώτοι ως πολιτικοί και οι δεύτεροι ως τραπεζίτες, ποιους υπηρετείτε και γιατί δεν έρχεται προς ψήφιση το Ν\Σ των δανειοληπτών στη βουλή για να σώσουν οι συμπατριώτες σας τα σπίτια τους και τις όποιες μικροπεριουσίες τους, δίνοντας τα δάνεια τους στα funds στο 3-5 & 7% της αξίας τους, όταν απ’ αυτούς τα ζητάτε στο 100%!!!    

     Στα μπουντρούμια όλοι σας ξεπουλημένοι ανθέλληνες κι αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για σας, αν δεν προλάβει να σας δικάσει ο λαός, γιατί υπάρχει και το Γουδί!!!!!!

    
     Τι νομίζετε πως κάνετε όλοι σας βρε ανόητοι; Πιστεύετε ότι είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ο λαός το παιχνίδι που παίζετε; Και πόσο δύσκολο μπορεί να ‘ναι για έναν λαό να καταλάβει τι συμβαίνει όταν συλλαμβάνει τον πρωθυπουργό του να προσπαθεί εν σιωπή και εν κρυπτώ να περάσει την πόρτα των Ρότσιλντ προσκυνώντας τον, παίρνοντας το χρίσμα της προδοσίας του με αντιπαροχή τη παραμονή του στην εξουσία παραχωρώντας την Ελευθερία μας, την κυριαρχία μας και τον εθνικό μας πλούτο μαζί με τις περιουσίες και τα σπίτια μας
; Ή πόσο δύσκολο είναι επίσης να καταλάβει ο λαός μας γιατί οι τραπεζίτες  προχωρούν σ’ αυτή τη πράξη Εσχάτης Προδοσίας; Για τόσο ανόητους και ΑΜΕΑ μας έχετε κύριοι;

     Τέλος, δεν φτάνουν όλα αυτά κι άλλα τόσα μύρια που έχεις κάνει εσύ προσωπικά άθλιε πρωθυπουργίσκε; Η Ν.Δ. προ ημερών κατέθεσε εναντίον σου νέα στοιχεία που φέρνουν στο προσκήνιο 4 νέα έγγραφα που αποδεικνύουν την πλαστογραφία της τεχνικής εταιρείας “ΔΙΟΔΟΣ” της οικογένειας σου, όταν άλλαξες τον νόμο σε μια νύχτα για να μην περάσετε όλοι οικογενειακώς από Δίκη, πώς τολμάτε και είστε ακόμα στην Ελλάδα;               
     Αυτό εσάς τους παλαιότερους φίλοι μου που ζήσατε την επταετία, μήπως σας θυμίζει μια ιδία πράξη μ’ αυτή του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;


Β. Αναγνώστου                                                                                                     
Συγγραφέας - αρθρογράφος                   

www.manifesto.com.gr
                                                                                             

Υ.Γ. Καλές όποιες διακοπές κι αν κάνετε και φροντίστε να γυρίσετε πίσω! Η πατρίδα μας χρειάζεται όλους, ας μην τους κάνουμε τη χάρη κι απ’ τη Δευτέρα πάλι μαζί!   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!!!
                                  
         
          

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!