Loading...


Τι λέτε βρε αλόγιστα μιάσματα, ποιους πάτε να κοροϊδέψετε; Διαβάστε σήμερα Guardian - BBC και όλον τον διεθνή τύπο για να καταλάβετε τι έχετε κάνει στην πατρίδα μας και στον λαό μας! ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;


     Για πια καθαρή έξοδο μιλάτε άθλιοι; Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!
     Καταστρέψατε, κατακλέψατε και κατακρεουργήσατε τον λαό συνεργαζόμενοι με τους δανειστές και λεηλάτες μας, ΩΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!
     Παίρνετε κάθε μέρα τις όποιες με αίμα φτιαγμένες μικροπεριουσίες του λαού μας έως και τα σπίτια του, προσφέροντας τα στους μέντορες σας ως αντίτιμο της προδοσίας σας για την παραμονή σας στην εξουσία!!!

     Τι είναι αυτά που λέτε περί καθαρής εξόδου και σωτηρίας της χώρας γραφικοί και γελοίοι σαλτιμπάγκοι;


     Και να ‘ταν μόνο αυτό άθλιοι, ως που θα φτάσει η γελοιότητα σας; Σε τι να πρωτοαναφερθούμε καθώς ντροπιάζετε πλέον κάθε νοήμονα πολίτη αυτής της χώρας!

     Εσείς δεν είστε πολιτικοί, δεν είστε καν στοιχειωδώς νοήμονες, είστε ό,τι γελοιότερο θα μπορούσε να επιδείξει  αυτή η χώρα σε πολιτικό επίπεδο!

     Δεν είναι δυνατόν να μας πάρει ποτέ κανείς στα σοβαρά, είστε η γελοιοτέρα των κυβερνήσεων που έχει να επιδείξει η πατρίδα μας από τη σύσταση της!
 

     Τι να σας πρωτοχρεώσει κανείς πέραν της ωμής πραγματικότητας, ότι ζούμε καθημερινά σ’ ένα θέατρο του παραλόγου, κάτι που μας κάνει πραγματικά να ντρεπόμαστε και αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει πλέον σ’ αυτόν τον τόπο της ακραίας γελοιότητας και ακυβερνησίας!
     Τι ήταν πάλι αυτό που κάνατε πανηλίθιοι, χαμαιτυπείς κι ανεγκέφαλοι τύποι της ντροπής, να γελά όλη η γη με το σκηνικό που στήσατε για τους δυο στρατιώτες μας ως να ήσαν οι εκπορθητές της Πόλης και της Σμύρνης; Ακόμα κι αυτοί ντραπήκαν!

     Ναι, χάρηκε όλη η Ελλάδα, πώς αλλιώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι; Ωστόσο θα ‘πρεπε να γίνουμε ο περίγελος του πλανήτη στέλνοντας το Πρωθυπουργικό μας αεροπλάνο να τους παραλάβει; Είναι δυνατόν; Συγγνώμη, αλλά τέτοια κατάντια σε επίπεδο κυβερνητικό δεν υπήρξε ποτέ σ’ αυτόν τον τόπο! Επιτέλους, που θα σταματήσει αυτή η γελοιότητα και πότε θα υπάρξει μια σοβαρή κυβέρνηση;  Όλα στον βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων, ως που θα πάει αυτή η ντροπή; Πότε θα σεβαστούν τον λαό;
    


     Ως επόμενο θέμα φίλοι μου θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα Μ.Μ.Ε. της χώρας και στις δακρύβρεχτες καθημερινές ακραίες και πολλές φορές γελοίες εκπομπές τους ψάχνοντας να βρουν κάθε φορά την ακροαματικότητα, εγκαταλείποντας ωστόσο πραγματικά εκατομμύρια πολίτες στα προβλήματα τους, αυτά που αν επιλύονταν θα έσωζαν χιλιάδες ζωές και την ίδια τη χώρα!!!          

     Ωστόσο λόγω των ειδικών περιστάσεων επιτρέψτε μου αυτό να γίνει στο επόμενο άρθρο!

    
     Να ‘στε καλά και όλοι στις επάλξεις γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου                                                                                                     
Συγγραφέας - αρθρογράφος                   

www.manifesto.com.gr
 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!