Loading...


Να μια ρηξικέλευθη λύση και σοφή κίνηση εμπεριέχουσα πέραν της όποιας αυτονόητης και θεμιτής σκοπιμότητας να εισπράξει η τράπεζα κάποιο τίμημα από την πώληση των “κόκκινων” δανείων της, - ποσοστό προφανώς αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που θα εισέπραττε  από τα αδηφάγα
Funds και λεηλάτες της χώρας μας , ωστόσο, δεν θα αρνηθεί κανείς ότι ως κίνηση εμπεριέχει το στοιχείο κάποιας κοινωνικής ευαισθησίας, όπως επίσης και τα στοιχεία μιας βαθύτατης αντίληψης, τόλμης και επαγγελματικής ωριμότητας!

     Είναι αυτό που ζητάμε από την ανάλγητη σημερινή κυβέρνηση όπως και από την Α\Α να κάνουν τόσα χρόνια τώρα, να ψηφίσουν το επίμαχο Ν\Σ είτε μαζί είτε χωριστά ως πολιτικές δυνάμεις, “να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους  με τους ίδιους όρους”, κάτι που δεν έκανε κανείς τους έως σήμερα προδίδοντας τον λαό και την πατρίδα τους! 
     Να τους χαιρόμαστε αμφότερους και αυτούς που μας κυβερνούν και αυτούς που θέλουν να ‘ρθουν!!!  

     Ωστόσο ο λαός είναι εδώ και κρίνει, αυτό να θυμούνται όλοι τους!!!


     Ποιος ξέρει, ίσως οι τραπεζίτες και οι κατέχοντες δυστυχώς πλέον τις τράπεζες μας οι μέντορες τους, ως οξυδερκή άτομα μπασμένα στη ζωή και όχι ηλίθια αποτυχημένα ανθρωπάκια του πεταμού, παιδιά των μπαμπάδων τους, είδαν έγκαιρα που πάει το πράμα και τι θα συμβεί στη χώρα κι αποφάσισαν ότι θα πρέπει να πράξουν τουλάχιστον τα αυτονόητα προλαμβάνοντας τις εξελίξεις, αυτές που μπορούν να οδηγήσουν σε μια κοινωνική έκρηξη τον λαό με κίνδυνο να χάσουν τα πάντα γιατί πλέον όλοι φτάσαμε στο έως εδώ και μη παρέκει!

     Δεν ξέρω τι θα συμβεί από δω και πέρα, δεν ξέρω αν οι άλλες συστημικές τράπεζες ακολουθήσουν το παράδειγμα της Alpha Bank ακόμα και με πιο χαμηλά επιτόκια εξαγοράς ή και με ρυθμίσεις στο υπόλοιπο του δανείου, δεν ξέρω αν ο λαός εξεγερθεί πριν προλάβουν οι τράπεζες να κάνουν αυτό το βήμα, δεν ξέρω επίσης αν η κυβέρνηση και οι τράπεζες σταματήσουν τους Η\Π, ωστόσο αυτό που ξέρω είναι, ότι οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας τους και κανείς τους δεν θα γλυτώσει γιατί εδώ χάθηκαν και θα χαθούν περιουσίες και ζωές Ελλήνων!!!!!!


     Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν και στοιχειωδώς λογικό σε μια χώρα κατεστραμμένη, με χρεοκοπημένη την μεσαία τάξη τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ε.Ε., με μισθούς των 200 και 400€, με  κομμένες συντάξεις στο 50%, με  την κατανάλωση στο ναδίρ και το εμπόριο να καταρρέει με όλους τους δείκτες να γκρεμίζονται και με το 50%  του λαού να λιμοκτονεί περιμένοντας  να ‘ρθουν τα χειρότερα,
ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!

     Κύριοι, δεν μπορείτε να παίζετε με τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών σας, τελικά κάποιων εκατομμυρίων συνολικά συνανθρώπων σας αν λάβετε υπ’ όψιν τις οικογένειες τους και τις οικογένειες των δύσμοιρων εγγυητών τους! Είναι όλοι αυτοί που θέλησαν ως άνθρωποι και γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους να φτιάξουν τη ζωή τους για να τα κρατήσουν κοντά τους, στηρίζοντας και τη χώρα μας, για να μη φτάσουν να γίνουν μετανάστες της ντροπής όπως και τελικά καταφέρατε να συμβεί, αφού πριν ξεπουλήσατε και διαλύσατε τα πάντα καταστρέφοντας λαό και πατρίδα! Ντροπή, ντροπή και όνειδος για όλα αυτά που κάνετε! 


     Κύριοι, ευρισκόμεθα προ μιας ολοκληρωτικής καταστροφής, κάντε ότι είναι να κάνετε για να πάρει και ο λαός τις δικές του αποφάσεις!!!


      ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ! ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ Σ ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!


Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος                       
www.manifesto.com.gr  


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!