Loading...


Πατριώτες, δείτε έως που φτάνει η αναλγησία τους
: SSM προς “ελληνικές” τράπεζες - "Κύριοι μειώστε κατά 50 δισ. ευρώ τα κόκκινα δάνεια κι αρχίστε άμεσα από Σεπτέμβριο!"
     Αδέλφια, δυστυχώς ήγγικεν η ώρα του διασυρμού, της διαπόμπευσης και των μαζικών εκτελέσεων!!!


     Με τον πλέον επίσημο τρόπο την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο Γολγοθάς και η σφαγή των συνανθρώπων μας, καθώς η Τρόικα απαιτεί
τουλάχιστον 20.000 ακίνητα "να βγουν στο σφυρί" μέχρι τέλος του έτους και άλλα 50.000 ακίνητα έως τέλος του 2019!!!    

     Δυστυχώς οι μέρες που αναφερόμαστε τα τελευταία χρόνια έφτασαν και μη γελιέστε, καθώς δεν θα υπάρξουν δάνεια διαφορετικών αποχρώσεων, οσονούπω όλα θα κοκκινίσουν απλά είναι θέμα χρόνου, θυμηθείτε το γιατί όταν συμβεί θα ‘ναι αργά κι απευθύνομαι προς κάθε δανειολήπτη της χώρας!!!

     Αλέξη Τσίπρα, ποτέ και σε καμια φάση της καταστροφικής σου πορείας  δεν μπόρεσες να προβλέψεις τι θα συμβεί και προφανώς ούτε τώρα μπορείς να το κάνεις!        
     Ωστόσο, έμπα στη Βουλή να ψηφίσεις το επίμαχο Ν\Σ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, αυτά τα εκατομμύρια των ανήμπορων πλέον Ελλήνων που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα δάνεια τους, γιατί αυτά που θα συμβούν δεν θα ‘θελε κανείς καν να τα σκεφθεί, πόσο μάλλον να τα ζήσει!    

     Ανόητε σαλτιμπάγκο, σκέφτεσαι την πολιτική σου καριέρα και δεν βλέπεις τι έρχεται και τι θα πάθεις προσωπικά εσύ και οι συνεργάτες σου! Τολμάς να μιλάς για εκλογές ζητώντας συστράτευση του λαού  να σταθεί στο πλευρό σας κι απέναντι σε κάθε άλλον διεκδικητή τις εξουσίας για να γλυτώσετε τα κεφάλια σας, ωστόσο αναρωτηθείτε όλοι σας αν κάνατε κάτι γι αυτό πέρα από το να προδώσετε τον λαό μας και τη πατρίδα σας γκρεμίζοντας την οικονομία του κράτους, ξεπουλώντας τα πάντα μαζί και τις συνειδήσεις σας για να βρεθείτε στην εξουσία!
     Πώς τολμάτε άθλιοι κι ανθέλληνες να ζητάτε οτιδήποτε απ’ αυτόν τον λαό; Πότε θα συνειδητοποιήσετε το κακό που έχετε κάνει στη πατρίδα σας; Πότε θα αναγνωρίσετε τα λάθη σας να διορθώσετε έστω και τώρα κάποια απ’ αυτά, μήπως και σωθεί η χώρα, να σώσετε και εσείς τα δικά σας κεφάλια;            

     Είναι η μόνη ελπίδα που σας απέμεινε, κάντε το έστω και τώρα! Είστε τυχεροί που έχετε απέναντι σας μια αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων, γι αυτό άλλωστε βρίσκεστε ακόμα στην εξουσία! Ωστόσο είστε τόσο ανίκανοι, ανέντιμοι  και ψεύτες που ότι κι αν κάνετε δεν θα αποφύγετε τελικά το τίμημα της προδοσίας σας!  

    
     Και εσείς κ. Μητσοτάκη μη χαίρεστε για όλα αυτά, γιατί τελικά θα βρεθείτε και εσείς ως τριανδρία παρέα με την ηγεσία του Σύριζα στο εδώλιο, καθώς ως Α\Α  μπορούσατε όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές στα άρθρα μας και με προσωπικές επιστολές μας προς τους τρεις σας, ότι αν είχατε σκεφτεί και ενεργήσει ως ΕΛΛΗΝΕΣ καταθέτοντας στη βουλή προς ψήφιση το επίμαχο Ν\Σ, η πρόταση θα ψηφιζόταν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πολλούς βουλευτές της συγκυβέρνησης με πρώτους τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι προσπάθησαν όντως να το περάσουν (γιατί πρέπει να λέμε όλες τις αλήθειες), αλλά οι κεφαλές του Σύριζα και προδότες της χώρας προεξέχοντος του αρχηγού τους το έθαψαν!!!

     Μετά από αυτό, πώς είναι δυνατόν να ζητάς την εμπιστοσύνη του λαού και την ψήφο του; Εσύ έτσι που το πας θα αναστήσεις ανόητε τον Τσίπρα και το Σύριζα, πλέον ότι θα δικαστείτε και εσείς σύντομα με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!! 
     Μπορούσατε να σώσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, τις περιουσίες τους και τις ζωές τους και δεν το κάνατε, πώς τολμάτε λοιπόν να  στέκεστε και εσείς απέναντι στον λαό ζητώντας την ψήφο του διεκδικώντας την εξουσία; ΝΤΡΟΠΗ & Σ’ ΕΣΑΣ!!!    
  

     Κύριε Μητσοτάκη αρκετά, σ’ αυτόν τον τόπο δεν χωράνε πια άλλοι προδότες!!!  Αν θες να κάνεις καλό στη Ν.Δ. προσφέροντας έργο στην πατρίδα σου και όχι να προσπαθείς κι εσύ να ικανοποιήσεις τα οφίτσια σου σε βάρος της Ελλάδος και του λαού μας, παραιτήσου άμεσα να έρθει ο αντικαταστάτης σου να κάνει αυτός αυτό που εσύ αρνείσαι!                   
     Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον πως και οι δυο σας προς χάριν της εξουσίας έχετε δεσμευτεί στους μέντορες σας, εκτελεστές και λεηλάτες μας ξεπουλώντας τις συνειδήσεις σας, για να γίνετε τα φερέφωνα τους και εκτελεστικά τους όργανα, προσφέροντας τους τις περιουσίες μας, τον εθνικό μας πλούτο, τον λαό μας έως και την πατρίδα μας!!!
           

     Ντροπή σας ορέ Νενέκια, σαν τα λυσσασμένα σκυλιά πέσατε όλοι πάνω στα αποστεωμένα κουφάρια του λαού μας να φάτε και τις τελευταίες του σάρκες! Δεν είναι δυνατόν εσείς να ‘στε Έλληνες, δεν μπορεί να έχετε βγει από μήτρα Ελληνίδας μάνας!!!
 

    
     Ωστόσο, θυμηθείτε όλοι σας, ότι αυτό που κάνετε είναι πράξη Εσχάτης Προδοσίας κι αν δεν θέλετε να ‘χετε το τέλος που έχει ο κάθε δοσίλογος και προδότης, πράξτε  το καθήκον σας απέναντι στον λαό και τη χώρα!!!
                                 
  
        Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος                       
www.manifesto.com.gr 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!