Loading...


Τι είναι αυτό πάλι περί ίδρυσης υπουργείου “κόκκινων” δανείων, είστε καλά βρε Νενέκια; Ξεπεράσατε σε εφευρετικότητα ακόμα κι αυτόν τον Γκαίμπελς! Δεν δικαιούστε λύπηση, το μόνο που σας αξίζει είναι το Γουδί και τίποτα άλλο!!!


     Και εσείς “Ελληνάρες” των Μ.Μ.Ε. τελικά ως που θα το πάτε; Όλα στον βωμό των σκοπιμοτήτων και του χρήματος; Ποιων τα συμφέροντα υπηρετείτε αν όχι των τραπεζών, των funds και των λεηλατών της πατρίδας σας; ΝΤΡΟΠΗ!  

     Βαρεθήκαμε πλέον να βλέπουμε τα κατευθυνόμενα βρόμικα και ιδιοτελή παιχνίδια σας! Το ότι μπορεί να χρωστάτε κάποια θαλασσοδάνεια στις τράπεζες κι αυτές να σας “κρατάνε”, αυτό δεν σας απαλλάσσει της κοινωνικής σας ευθύνης!
 

     Δεν είναι δυνατόν να κωφεύετε μπροστά σ’ αυτό το ανείπωτο δράμα εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών όταν τους καταστρέφουν μεταλλάσσοντας τους σε παρίες και άστεγους! Ως που θα φτάσει επιτέλους κι αυτή η δική σας πλέον ακραία αναλγησία, που αντί να βρεθείτε απέναντι στην κυβέρνηση και στους τραπεζίτες, γίνατε συνένοχοι τους αποσιωπώντας τη σφαγή των συνανθρώπων σας για να γλυτώσετε τα δικά σας κεφάλια! Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ!!!


     Κύριοι, μην ξεχνάτε ότι και εσείς κρίνεστε! Πείτε λοιπόν στον λαό γιατί αποσιωπάτε το αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων δανειοληπτών και δεν συντάσσεστε στο πλευρό τους, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ & ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ FUNDS!!!
 
    
     Πώς είναι δυνατόν Ελληνική κυβέρνηση και Έλληνες τραπεζίτες να δίνουν τα δάνεια των συμπατριωτών τους στα funds στο 3-5% και τα ενυπόθηκα στο 7% της αξίας τους, αρνούμενοι να τα δώσουν στους Έλληνες να προσπαθήσουν να σώσουν τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους και τις ζωές τους; Είναι δυνατόν όλα αυτά να τα δέχεστε ως Έλληνες και να συμμετέχετε σ’ αυτό το συνωμοτικό έγκλημα, σ’ αυτή την πράξη Εσχάτης προδοσίας;           
     Τις προάλλες δεν προλάβαμε καν ν’ αναφερθούμε στη δύναμη σας λέγοντας, ότι “καμιά κυβέρνηση δεν άντεξε ποτέ στην πίεση των Μ.Μ.Ε.” και δικαιωθήκαμε!

     Η κυβέρνηση μετά τη μαζική σας επίθεση στο θέμα της ανείπωτης αυτής τραγωδίας των 98 νεκρών κατέρρευσε, με υπουργούς να αποπέμπονται και τον πρωθυπουργό της χώρας να οδηγείται άμεσα σε ανασχηματισμό και ίσως σε εκλογές ή ακόμα και σε φυγή από τη χώρα αν τα πράγματα χειροτερέψουν γι αυτόν, κάτι που δεν φαντάζει ως απίθανο!!! 

    
     Ωστόσο κύριοι, αν είχατε αναδείξει το θέμα των “κόκκινων” δανείων με την ίδια ευαισθησία και δυναμική, καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας την κυβέρνηση για την άρνηση της να ψηφίσει το Ν\Σ της ίσης μεταχείρισης των δανειοληπτών με αυτή των funds, κάτι που δεν είναι μόνο δίκαιο και αυτονόητο αλλά οφείλουν να το κάνουν ως Έλληνες και κυβέρνηση απέναντι στον λαό τους, τρία πράγματα θα είχαν συμβεί:

     Α) Θα είχατε σώσει χιλιάδες ζωές συνανθρώπων σας που οδηγήθηκαν στον θάνατο!   

     Β) θα είχατε σώσει τις περιουσίες και τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων οικογενειών και για το επόμενο διάστημα κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών!

     Γ) θα είχατε προσφέρει μέγιστη υπηρεσία στην πατρίδα σας και στο Έθνος γιατί η χώρα θα είχε απαλλαχτεί από αυτή την “κυβέρνηση” που μόνο αυτό δεν υπήρξε ποτέ!!!

    
     Τέλος Αλέξη μη έχων Τσίπα, μάθε ανάλγητε ότι είσαι ο υπέρτατος προδότης και ο μεγαλύτερος λεηλάτης της Ιστορίας του Έθνους μας!
     Ήρθες ξαφνικά ως μια πτωματοφάγος ύαινα και εγκαταστάθηκες στο σώμα του λαού μας τρώγοντας εκ των έσω τα σωθικά του όπως κάνουν οι ύαινες, ωστόσο κάποια στιγμή ακόμα κι αυτές φεύγουν! Εσύ πτωματοφάγο έμβιο δεν λες να φύγεις, σαν τον καρκίνο εγκαταστάθηκες στα σωθικά του δύσμοιρου λαού μας έως να τον τελειώσεις!
    

     Στα μπουντρούμια αμετανόητοι προδότες εφ' όρου ζωής, αν όχι στα ψηλότερα δένδρα ή στο Γουδί, αυτό πρέπει να ‘ναι το τέλος σας και δεν θα ‘ργήσει να ‘ρθει!!!!!!Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                       

www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Σε σχέση με τον υποτιθέμενο ανασχηματισμό, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα και όχι με γελοιότητες ανθρώπων που μονίμως προσπαθούν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη κάθε Έλληνα! Για ποιον ανασχηματισμό μιλάνε; Χάθηκε πλέον κάθε μέτρο ντροπής!    

                                                                                                                                 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!