Loading...

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - ΜΑΝΔΡΑ - ΜΑΤΙ  ΚΑΙ “ΚΟΚΚΙΝΑ” ΔΑΝΕΙΑ, ΟΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΣΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΕΟΥΔΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!!

    
     Στα μπουντρούμια προδότες, εκεί είναι η θέση σας ή όπου αλλού χειρότερα και να θυμάστε, ο Λαός είναι εδώ, ό,τι κι αν κάνετε τελικά δεν θα γλυτώσετε!!!
     Ανάλγητε κι αδίστακτε προδότη, μετά απ’ αυτό που έκανες πώς τολμάς να σταθείς μπροστά στους Μακεδόνες; Τι θα τους πεις όταν τους κλέβεις την Πατρίδα; Πώς τολμάς να βεβηλώνεις την Ιστορία μας και να προδίδεις τους αγώνες και το αίμα των προγόνων μας;       

     Πώς τολμάς να συνεχίζεις αυτό το θέατρο του παραλόγου και τι άλλα ψέματα θα τολμήσεις να πεις μπροστά τους; Πότε θα συνειδητοποιήσεις τι έκανες; Δεν υπάρχουν λέξεις πια να σε περιγράψει κανείς! Τι άλλο θα μπορούσες να πεις και να υποσχεθείς πάλι σ’ αυτόν τον λαό και δη στους Μακεδόνες; 

    
     Και εσείς αδέλφια μας Βορειοελλαδίτες, ήρθε η στιγμή να αφήσετε την οργή σας να ξεχειλίσει δείχνοντας τη δύναμη σας, ακυρώνοντας την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών!

     Το Σάββατο αυτός ο δοσίλογος  μαζί με το ρεμπέτ-ασκέρι του “θέλει” ν’ ανέβει Θεσσαλονίκη!
     Ενώστε όλοι τις δυνάμεις σας σε μια κοινή πορεία, “Μακεδονομάχοι”- Συνταξιούχοι, “κόκκινοι και πράσινοι” Δανειολήπτες, φορείς και κόμματα της αντιπολίτευσης, απαγορεύοντας σ’ αυτό το μίασμα να πατήσει τα Ιερά και αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας μας, αυτά που οι προγονοί μας έδωσαν τις ζωές τους για να ανήκουν στους σημερινούς Έλληνες, για να ‘ρθει αυτός ο άθλιος κι ανθέλληνας χλευάζοντας κι αγνοώντας τον λαό μας να την παραδώσει στους Σλάβους!!!
                                                                                                                                           

     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ & ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ & ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ;ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΥ& Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ Ή ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ & ΣΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!!!  

    
     Αλέξη Τσίπρα, βάλε επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι που παίζεις για λογαριασμό των μεντορών σου και εχθρών της πατρίδας μας και φύγε να σωθείς, να σωθεί και ο τόπος γιατί θα συμβούν άσχημα πράγματα!                                         
     Υπερόπτη κι ανόητε άφησε τις τάχα σωτήριες εξαγγελίες, τα ψέματα και τις υποσχέσεις και προχώρα έστω και τώρα στις 2 επόμενες κινήσεις που θα μπορούσαν να σταθούν ικανές ακόμα και να σε σώσουν!!!   


     Πρώτον, βρες τρόπο να απαλλαχτείς απ’ αυτή την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών και δεύτερον, κάνε αυτό που μύριες φορές σου έχουμε πει!   
     Πριν φύγεις για Θεσσαλονίκη έμπα στη Βουλή και ψήφισε το Ν\Σ να προηγούνται οι Έλληνες - τα αδέλφια σου ανόητε αν είσαι Έλληνας κι έστω ελάχιστα νοήμων -, των
funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους!
     Είναι το ελάχιστο που μπορείς να προσφέρεις στον λαό και στη χώρα σου! Αν δεν το κάνεις και τώρα θα καταγραφείς στην Ιστορία της Ελλάδος ως ο μεγαλύτερος δοσίλογος και προδότης! Η επιλογή είναι δική σου!!!                              
     Ωστόσο να θυμάσαι, είναι η τελευταία σου ευκαιρία για να αφήσεις τον λαό να αποφασίσει ποιο θα ‘ναι το μέλλον σου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση αυτό είναι προδιαγραμμένο και μη αναστρέψιμο, αυτό που αξίζει σε κάθε προδότη!!!!!!Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                       

www.manifesto.com.gr                                                                                                                                              

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!