Loading...


Είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτής της απίστευτης κι ανείπωτης τραγωδίας για την πατρίδα μας, μια πράξη Εθνικής προδοσίας ικανή να διαγράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας!
Είναι η απάντηση που πρέπει να πάρουν όλοι αυτοί που εποφθαλμιούν τα σύνορα μας, τα εδάφη μας και τις θάλασσες μας έτοιμοι πλέον όλοι να φτάσουν έως και στη Πελοπόννησο διεκδικώντας ακόμα και κατά τη δήλωση τους ολόκληρη την Κύπρο!!!                        

     ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ! ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ, ΤΡΑΜΠ-ΜΕΡΚΕΛ-ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ-ΚΟΥΡΤΣ & ΚΑΘΕ “ΣΥΜΜΑΧΟΣ” ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!          
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!  

            
     Κι εσύ αρχιπροδότη Αλέξη Τσίπρα, αν είχες τσίπα πάνω σου κι ένοιωθες έστω και λίγο Έλληνας, μετά τις αναφορές του Τραμπ, της Μερκελ και των άλλων στο σκέτη “Μακεδονία” θα είχες αποσύρει ανάλγητε ήδη την υπογραφή σου από τη συμφωνία καταγγέλλοντας την, ωστόσο, ούτε αυτό δεν κάνεις να διαφυλάξεις την κεκαλυμμένη προδοσία σου!

    
     Πατριώτες λυπάμαι, αλλά δεν έχει πια κανένα νόημα να είμαστε πλέον μαζί τους, μόνο κακό θα πάθουμε απ’ αυτό, καθώς τα χειρότερα έπονται και ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!         
     Ήρθε η στιγμή πλέον να κάνουμε νέους συμμάχους, είτε αυτοί είναι Ρώσοι είτε  Κινέζοι, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα εδάφη μας και την όποια “ανεξαρτησία” μας!   
     Έτσι κι αλλιώς με Τραμπ οι ΗΠΑ έπαψαν να παίζουν τον προστάτη των λαών φτύνοντας κυριολεκτικά και την Ευρώπη, η οποία πλέον φαντάζει ως μια ανήμπορη κι απογυμνωμένη πριγκίπισσα να προσπαθεί να κρύψει τις ντροπές της, να μην μπορεί καν ως Ε.Ε. να σταθεί απέναντι στη Τουρκία, ΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠ’ ΑΥΤΗ!              
     Οι επόμενοι παγκόσμιοι πλανητάρχες είναι οι ως άνω δύο ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΗΠΑ!!!                 
     Αυτό ας προβληματίσει κάθε Έλληνα και τους επόμενους πολιτικούς και ηγέτες της χώρας να κάνουν τη σωστή κίνηση, πριν είναι αργά για την πατρίδα μας!!!

     Είμαι σίγουρος δυστυχώς, ότι όλο αυτό που πάθαμε είναι η αρχή μιας επερχόμενης χειρότερης Εθνικής τραγωδίας και Εθνικής κατάπτωσης του φρονήματος  του λαού μας με τις χειρότερες επιπτώσεις για την πατρίδα μας και ότι δεν πρόκειται περί μιας απλής ήττας, μιας μάχης που δόθηκε και χάθηκε  μαζί με τόσες άλλες!     
     Είναι ένα από τα  Εθνικά εγκλήματα που διέπραξε αυτή η κυβέρνηση σε συνέχεια αυτού των “κόκκινων” δανείων που πετάει στους δρόμους τους πολίτες της, δίνοντας τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους στα
funds, μια πράξη κι αυτή Εσχάτης προδοσίας κι ανείπωτης Εθνικής τραγωδίας, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ!!!
     Ανάλγητοι προδότες, και 1000 ζωές να ‘χατε και πάλι δεν θα ‘φταναν να εξοφλήσετε το τίμημα της προδοσίας σας κι αυτό μην το ξεχνάτε!!!!!!


     Πατριώτες, αν περάσει το δημοψήφισμα των Σκοπιανών, το πλήγμα για την πατρίδα μας θα ‘ναι πολλαπλό και μη αναστρέψιμο για όλον τον Ελληνισμό, τις επόμενες γενιές και το Έθνος μας, καθώς θα μιλάμε πολύ σύντομα πλέον για μια χαμένη πατρίδα! Είναι εξωπραγματικό, είναι απίστευτο και πέρα από κάθε φαντασία αυτό που ζούμε, δεν το χωράει καν ανθρώπου νους και καρδιά Έλληνα!  
     Είναι αδύνατον πια να βρω άλλες λέξεις να περιγράψω την τραγικότητα της διαμορφωθείσας αυτής νέας κατάστασης, δεν μπορεί να ‘ναι Έλληνες αυτά τα μιάσματα, δεν έχουν το δικαίωμα  καν να πατάνε αυτά τα βαμμένα με αίμα χώματα των προγόνων μας!                 
    
Η ύπαρξη τους και μόνο στην εξουσία, αποτελεί Ντροπή και Όνειδος για τη χώρα!               

     Τέλος, πολιτικοί όλων των παρατάξεων, Μ.Μ.Ε. φορείς και  οργανώσεις όλοι στην Ελλάδα και εκτός συνόρων συζητούν γι αυτά που χάνουμε ή που δώσαμε. Ωστόσο, κανείς δεν αναφέρθηκε έως σήμερα  ίσως στο σπουδαιότερο σημείο αυτής της ανιστόρητης και κατάπτυστης πράξης, ότι από τούδε και στο εξής αυτοί που κατέλαβαν τον μισό κόσμο δεν ήσαν Έλληνες ήσαν Μακεδόνες και φυσικά Μακεδόνες από την επόμενη μέρα θα ‘ναι οι κατέχοντες την ονομασία, τη γλώσσα, την ταυτότητα, την εθνότητα και το σύμβολο της Βεργίνας επί της σημαίας τους, άρα οι έως χθες Σλαβοσκοπιανοί είναι αυτοί που με ένα “δικό τους παιδί” τον Μακεδόνα ένδοξο ηγέτη τους, τον μεγαλύτερο Στρατηλάτη της παγκόσμιας ιστορίας κατέλαβαν τον μισό κόσμο!!!
     Αδέλφια πατριώτες, ετοιμαστείτε να δείτε σύντομα νέες υπερπαραγωγές που θα μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες, βλέποντας τους Σλάβους να ξαναγράφουν την ιστορία στα μέτρα τους, ρίχνοντας για πάντα στον Καιάδα την ιστορία μας, την υπερηφάνεια μας  και την πολιτισμική μας κληρονομιά, και για όλα αυτά φυσικά θα πρέπει να δοξάζουμε και να τιμούμε τον ηγέτη της χώρας μας Αλέξη Τσίπρα, τους συμπροδότες του και τους “συμμάχους” μας!!!

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!


Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος  

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!