Loading...


Και συ Κυριάκο, τι πας να πεις αύριο στη Θεσσαλονίκη; Ανόητε, είναι σοβαρή αντιπολίτευση αυτή που κάνεις; Απέτυχες σε όλα τα επίπεδα μην μπορώντας να αντιμετωπίσεις καν έναν αποτυχημένο όσο και εκτεθειμένο στα πάντα πρωθυπουργό, όταν ήδη βρίσκεται ημιθανής στο καναβάτσο και θα ‘πρεπε ήδη να κυβερνάς τη χώρα αν είχες έστω κάποια στοιχειώδη αντίληψη και ικανότητα ως πολιτικός!


     Δυστυχώς είστε μια τριανδρία της συμφοράς, που οδηγείτε τον Τσίπρα και τη παρέα του εκ νέου στην εξουσία, όπως κάνατε και το 2015!  Τι στο καλό κάνετε; Είστε εσείς σοβαρά και νοήμονα άτομα να κυβερνήσετε τη χώρα;
     Τραβάτε αγοράκια μας στα σπίτια σας να ‘ρθουν άλλοι νοήμονες και σοβαροί άνθρωποι και κυρίως πατριώτες μήπως σώσουν την πατρίδα μας, γιατί ως αποδεδειγμένοι και εσείς οσφυοκάμπτες στους θεσμούς και στους Γερμανούς ή από τώρα έχετε δεσμευτεί να προδώσετε τον λαό, κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι έχετε κάνει προς χάριν της εξουσίας και με τη διαγωγή που έχετε επιδείξει έως σήμερα στο θέμα της μη ψήφισης του Ν\Σ των “κόκκινων” δανείων και όχι μόνο ή είστε τελείως ηλίθιοι και ανίκανοι να σκεφτείτε και να πράξετε οτιδήποτε σωστό για να βρεθείτε στην εξουσία!            
     Ωστόσο ό,τι και να συμβαίνει από τα δύο, για τον λαό μας το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, γι αυτό κυρίες μου αρσενικές και θηλυκές, όλες στα σπίτια σας και στις κουζίνες σας και κυρίως μακριά από τα έδρανα και την πολιτική, ΑΡΚΕΤΑ!


     Κυριάκο Μητσοτάκη, πάψε να είσαι η ουρά και η κυράτσα του Τσίπρα!  Αν θες πραγματικά την εξουσία -γιατί πολλοί το αμφισβητούν- και θες να δεσμευτείς για τη σωτηρία της χώρας πράττοντας ως ένας έντιμος άντρας και Έλληνας το καθήκον σου απέναντι στη πατρίδα σου και τον λαό, άσε τις όποιες λαϊκίστικες παραχολογίες και υποσχέσεις για τον “πρωθυπουργό” κι ανακοίνωσε, ότι τη Δευτέρα θα μπεις στη βουλή να καταθέσεις το Ν\Σ να προηγούνται οι δανειολήπτες των
Funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους προσφερόμενους όρους, μήπως και σώσει ο λαός τα σπίτια του και τα σπίτια των παιδιών του, πριν βρεθεί όλη η Ελλάδα στους δρόμους, ανατάσσοντας ταυτόχρονα την οικονομία της χώρας και την ψυχολογία του λαού!!!


     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΥΣΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!

     Απόδειξε στον Ελληνικό λαό ότι δεν θα ‘σαι ο επόμενος προδότης και εκτελεστικό όργανο  των δανειστών, εξυπηρετώντας τα δυσώδη και καταστροφικά για τη χώρα συμφέροντα τους!  Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις για να διασύρεις τον λαϊκιστή και “αριστερό” πρωθυπουργό του ‘’λαού’’, να μην έχει την επόμενη μέρα τόπο να σταθεί! Αν δεν το κάνεις αποδεικνύεις όλα αυτά που σου καταλογίζει η κυβέρνηση!
    
     ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ & ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!