Loading...


Όταν ο λαϊκισμός, η παραχολογία και οι υποσχέσεις αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη κάθε νοήμονα Έλληνα πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές τοποθετήσεις!

    
     Ωστόσο, με τις καλύτερες των προθέσεων αλλά με σπασμένα πλέον τα φρένα  και τα μυαλά στα κάγκελα, θα δούμε κάποια από αυτά που εξαγγέλθηκαν στο Βελλίδειο! Δυστυχώς κατά την άποψη μου και όχι μόνο, καθώς οι αναφορές που μας έρχονται καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα είναι, ότι είδαμε τον έτερο διεκδικητή της εξουσίας  να ανταγωνίζεται με τον πρωθυπουργό στο ποιος θα πει τα μεγαλύτερα ψεύδη στον Ελληνικό λαό, για να βρεθεί την επόμενη μέρα στον θρόνο της εξουσίας!                   
     Όταν γνωρίζουν και οι δυο ότι, στην πρώτη αθέτηση των υποσχέσεων τους θα απαντήσουν με τη φράση, “θέλαμε αλλά δεν μπορούμε, υπάρχουν οι όροι των μνημονίων που μας υποχρεώνουν να μην προχωρήσουμε στην υλοποίηση της υπόσχεσης μας”, καταγγέλλοντας φυσικά ως υπεύθυνο ο ένας τον άλλον, λες και δεν  γνώριζαν οι άθλιοι τι έχουν υπογράψει όταν υπόσχονταν τα πάντα στον λαό ή ότι τα μνημόνια τα υπέγραψαν κάποιοι άλλοι και όχι αυτοί ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΛΑΟ & ΕΘΝΟΣ!   

    Στα ψηλότερα δέντρα άθλιοι, εκεί είναι η θέση σας και ο λαός δεν ξεχνά!!!          

           
     Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε και πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι όλοι σ’ αυτόν τον τόπο είναι ηλίθιοι; Ο λαός έχει ακούσει τόσα ψέματα πια και τόσες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που θα ‘πρεπε τουλάχιστον να γνωρίζετε το στοιχειώδες, ότι όποιος πει τα λιγότερα θα είναι ο επόμενος νικητής!                                         

     Κυριάκο, υποσχέθηκες πολλά ξεπερνώντας ακόμα κι αυτόν τον Τσίπρα, όταν γνωρίζετε και οι δυο σας άθλιοι, ότι οι παρατάξεις σας και εσείς προσωπικά έχετε υπογράψει Μνημόνια που δεσμεύουν τη χώρα για 40 και 100 χρόνια, μετατρέποντας την πατρίδα σας σε Φέουδο και τον λαό σε σκλάβους!!!                                               
     “Κύριοι” είστε απίστευτοι, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς!

     Eίναι γνωστό πλέον της πάσης ότι η χώρα μας υπολείπεται πολιτικών, ωστόσο μιλάμε για κατάντια να υπάρχουν αυτά τα δυο συγκεκριμένα άτομα ως εναλλακτικές για τη χώρα, αποτελεί ντροπή για τον τόπο και τον λαό μας!                
     Δεν έχουν καν οι ανόητοι τη στοιχειώδη αντίληψη να καταλάβουν το προφανές, ότι έχουν γελοιοποιηθεί πλέον στα μάτια του λαού από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις τους και τα ψέματα τους. Πως ο λαός κουράστηκε και δεν τους πιστεύει πια και όχι μόνο, καθώς αυτό που βλέπει γι άλλη μια φορά είναι τους τέως, νυν και τους αυριανούς ηγέτες του να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα πέσει πρώτος στα τέσσερα, μπροστά στους μέντορες τους, ζητώντας τους την εξουσία!

    
     Είναι απίστευτο πως έχουν το θράσος και οι δυο, να στέκονται απέναντι στον Ελληνικό λαό μιλώντας του για παροχές και καλές μέρες, όταν Ν.Δ. και Κυβέρνηση ως ξεχωριστές οντότητες δίχως να συμπράξουν, θα μπορούσαν με την ψήφιση ενός απλού Ν\Σ όπως έχουμε αναφερθεί χιλιάδες φορές, να σώσουν τα σπίτια των δανειοληπτών της χώρας μας και των δύσμοιρων εγκλωβισμένων εγγυητών τους που έπεσαν θύματα μιας  προσχεδιασμένης από τα διεθνή κέντρα καταστροφικής οικονομικής πορείας του τόπου, να μη σέβονται οι άθλιοι τις εκκλήσεις των συνανθρώπων τους όταν τους ζητούν το αυτονόητο ως Έλληνες πολίτες, να τους δοθεί το δικαίωμα να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους, αυτοί να τους το αρνούνται, δίνοντας τα στους λεηλάτες μας αφελληνίζοντας τον τόπο, κλέβοντας και καταστρέφοντας εκατομμύρια συμπατριώτες τους!!!  

     Και καλά, ο μεν Τσίπρας έδωσε εξετάσεις και πήρε το πτυχίο του προδότη με άριστα  μαζί με όλους τους “επιφανείς” υπουργούς του τέως και νυν κατοχυρώνοντας πλέον όλοι τα διαπιστευτήρια τους δικαιωμένοι ως προς τα έργα τους!
     Ωστόσο, πως είναι δυνατόν ένας νέος διεκδικητής της εξουσίας να έρχεται στη Θεσσαλονίκη ως βασιλικότερος του βασιλέως και μακρύ χέρι των δανειστών, φερέφωνο των λεηλατών της χώρας μας των Ρότσιλντ – Σόρος και όλων των άλλων αδηφάγων κορακιών εκπροσωπώντας και τους τραπεζίτες (γιατί άραγε, σκεφτείτε), να χαρακτηρίζει ο άθλιος δημόσια και προκλητικά όλους τους δανειολήπτες ως στρατηγικούς κακοπληρωτές όταν ο λαός μας πεινάει, όταν εργαζόμενοι και μη, επαγγελματίες και μη, συνταξιούχοι και μικροϊδιοκτήτες βιώνουν όλοι την απόλυτη εξαθλίωση, να τολμά το Μίασμα να προκαλεί το κοινό αίσθημα καλώντας τους απειλητικά να σπεύσουν άμεσα στις τράπεζες να ταχτοποιήσουν τα δάνεια τους γιατί ερχόμενος στην εξουσία θα γίνει ο τιμωρός τους!    
    
    
     ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟ & ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ & ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    

     Φίλοι μου, για να μη σας κουράσω, τη συνέχεια του σημερινού άρθρου θα τη διαβάσετε αύριο!

    

Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr


ΥΣ. Διευκρινίζουμε ότι εις το ως άνω ερώτημα δεν συμπεριλαμβάνεται ο πρωθυπουργός “μας”, καθώς είναι πλέον δεδομένο ότι ανήκει ήδη στους διαπιστευμένους προδότες!!!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!