Loading...


Και συ Προεδράκο, γερμανοτραφή κι αμερικανόφιλε, προσκυνημένε γιε του διαπιστευμένου αποστάτη πατέρα σου, του φέροντα τη ΧΟΥΝΤΑ στη χώρα μας, τι είπες; Πώς τόλμησες βρε άθλιε και ξεπουλημένε να προκαλέσεις έναν τίμιο λαό που από τις κατά συρροή προδοσίες σας βρέθηκε στο καναβάτσο να ψυχορραγεί;                                                                                                                                           

     Με τι να πληρώσει βρε μίασμα, ρώτησες αν έχει να ταΐσει τα παιδιά του; Του κλέψατε τα πάντα μαζί με τους μέντορες σας έως και τη ζωή του, απαξιώνοντας και ό,τι του έχει απομείνει στήνοντας τη μεγαλύτερη απάτη του αιώνα, πώς τολμάς να απειλείς έναν λαό που όλοι μαζί τον μεταλλάξατε σ’ έναν απροστάτευτο και προδομένο πένητα;                                                 
     Αντί να μπεις στη Βουλή να ψηφίσεις το Ν\Σ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ & ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ & Ν’ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ; ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ & ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;                                                                                                                                                   
     Ντροπή σου άθλιο Νενέκι, εσύ ξεπέρασες και τον Τσίπρα και θες να κυβερνήσεις τη χώρα! Αδέλφια, ουαί κι αλίμονο μας τίποτα δεν μας σώζει. ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον, ψάξτε επειγόντως να βρούμε κάποιον να είναι τουλάχιστον Έλληνας και Πατριώτης, έστω να χει και λίγο από Ερντογάν, η πατρίδα μας μ’ αυτούς δεν σώζεται!!! 
     Πατριώτες, είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε για το Έθνος και την πατρίδα μας αυτή τη περίοδο να σκεπτόμαστε κομματικά, είναι λες και συμμετέχουμε ενεργά στην προδοσία της χώρας μας! Αρκετά λάθη κάναμε ως λαός, ας μη ζήσουμε τα χειρότερα! Αν δεν σκύψουμε όλοι πάνω από τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, οι επόμενοι θα ‘μαστε εμείς και μην πιστεύετε ότι δεν θα ‘ρθει αυτή η στιγμή!!!                               

     Γι αυτό όλοι ως μια γροθιά, πολίτες. Φορείς και Μ.Μ.Ε., ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΨΗΦΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ Ν\Σ!!! ΑΥΤΗ ΘΑ ‘ΝΑΙ & Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!!!

  
     Τέλος, το δεύτερο θέμα γελοιότατε Κυριάκο είναι, η τάχα υπόσχεση σου στην επερχόμενη στάση σου για το Μακεδονικό! Ή είσαι απίστευτα αφελής κι ανόητος ή χειρότερος ψεύτης κι απ’ τον Τσίπρα, να λες προς τον Ελληνικό λαό ότι θα ξαναρχίσεις εκ νέου τη διαπραγμάτευση! Ποιός μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά βρε πανηλίθιε μετά τις 30 Σεπτέμβρη όταν όλα θα ‘χουν τελειώσει; Ποιους προσπαθείς να κοροϊδέψεις γιε του μπαμπά σου και μέλος μιας οικογένειας που ήδη πριν δεκαετίες έχετε ξεπουλήσει τη Μακεδονία; 
     Εξήγησε στον λαό, γιατί απείχες ως παράταξη απ’ όλα τα συλλαλητήρια, όταν η πατρίδα σας χρειαζόταν να βουλιάξει η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, να μην τολμήσει κανείς, κυβέρνηση και όλοι οι διεθνείς παράγοντες να μας επιβάλλουν να διαγράψουμε την Ιστορία μας, να παραδώσουμε τη Μακεδονία μας και αύριο τα εδάφη μας!!!                                    

     ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΥΝΕΒΑΛΕΣ & ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ! ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙΣ & ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & Σ’ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!                  
     ΜΑΖΕΥΤΑ & ΦΥΓΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ & Η ΧΩΡΑ! ΤΟΥΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ! ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ‘ΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ & ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!!!


Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!