Loading...


Πολιτικά και οικονομικά βαμπίρ, Έλληνες και “σύμμαχοι” σε κοινό μέτωπο να πιουν και την τελευταία σταγόνα του αίματος μας! Προδότες οι δικοί μας, επικυρίαρχοι της χώρας και εκτελεστές μας οι δεύτεροι, όλοι μαζί πέσαν να κατασπαράξουν τα σωθικά μας, διαλύοντας ένα Έθνος που τους μετάλλαξε σε ανθρώπους για να ζουν και να υπάρχουν σήμερα σε οργανωμένες κοινωνίες!!!  

    Ωστόσο, αυτοί έκαναν αυτό που ήθελαν, εμείς ως λαός τι κάνουμε;
  

     Είναι ασύλληπτο, είναι απίστευτο, αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική, ένας ολόκληρος λαός βιώνοντας αυτές τις συνθήκες να μην αντιδρά σύσσωμος, να μη βάζει την πατρίδα του και το Έθνος πέρα και πάνω από κόμματα αφήνοντας κάθε Εθνικό μειοδότη δοσίλογο και προδότη μαζί με τους λεηλάτες της χώρας του να του κλέβουν τα πάντα κι αυτός συνειδητά πια να μην αντιδρά!
Αυτή κι αν δεν είναι Εθνική Ντροπή!!!

     Έδωσαν οι μεν, πήραν τα πάντα οι δε και εμείς εκεί, απλοί θεατές των εξελίξεων!
     Υπέγραψαν να παραδώσουν τα πάντα κι αυτό κάνουν συνειδητά και υπεύθυνα απέναντι στους μέντορες τους, αυτά τα βαμπίρ που τους εναλλάσσουν κάθε φορά στην εξουσία όταν τους κάψουν πλέον σαν χαρτιά για να φέρουν τους επόμενους προσκυνημένους προδότες να τους ολοκληρώσουν τα σχέδια τους!                         
     Δείτε τι κάνουν όλα τα λυσσασμένα σκυλιά μισέλληνες, ανθέλληνες ντόπιοι και ξένοι, φερόμενοι όλοι ως εχθροί της πατρίδας  μας καταπατώντας ήδη την ανομολόγητη αυτή προδοτική πράξη σε βάρος του Έθνους μας, χιλιοαναφέροντας κάθε στιγμή όλοι μαζί με τον πλέον προκλητικό, αλυτρωτικό και ανάλγητο τρόπο τη μετονομασία της FYROM σε “Μακεδονία” και όχι σε Β.Μ. και κανείς από τους χειρότερους προδότες που υπήρξαν ποτέ σ’ αυτό το Έθνος να μην αντιδρά!!! 

     Απίστευτο, τόσο προκλητική και άμεση προδοσία, τέτοιος χλευασμός και φτύσιμο κατά πρόσωπο και κατά ρυπάς από τη διεθνή κοινότητα σε βάρος των εθνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων μιας χώρας εν καιρό ειρήνης, δεν έχει γίνει ποτέ στην παγκόσμια ιστορία!                                                                                                                               
     ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ "Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ" ΚΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΙΩΠΟΥΝ!!!!!!
     ΑΔΕΛΦΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!


     Σ’ αυτή την προδοσία προσθέστε τις αμέσως επόμενες Εθνικές απώλειες που έρχονται: Την παράδοση της κυριαρχίας μας επί του Αιγαίου και της Θράκης! Τη διεκδίκηση των τριών νησιών του Ιονίου και της Ηπείρου από τους Αλβανούς, τις ΑΟΖ του Αιγαίου, του Ιονίου και της Μεσογείου, συμπεριλαμβάνοντας και της Κύπρου, ακόμα και την ίδια την Κύπρο και κάπου εκεί, πριν ή μετά απ’ όλα αυτά και την έξοδο της ‘’Νέας Μακεδονίας’’ με όσα άλλα Ελληνικά και αιματοβαμμένα εδάφη μας χαθούν για να βγουν οι νεόπλαστοι πλέον "Μακεδόνες" στο πολύπαθο και όχι κατά την περίοδο εκείνη Ελληνικό Αιγαίο!!!

     Σε όλα αυτά προσθέστε ότι άλλες προδοτικές πράξεις γνωρίζετε και κυρίως μην ξεχάσετε αυτή που ενέχει της ίδιας βαρύτητας με την ως άνω! Την άρνηση της κυβέρνησης (και δυστυχώς όχι μόνο αυτής), να ψηφίσει το ΧΙΛΙΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ν\Σ να προηγούνται οι δανειολήπτες των
funds, αυτών των ανελέητων βαμπίρ και εκτελεστών του λαού μας, της εξαγοράς των δανείων τους να σώσουν τις ζωές τους, τα παιδιά τους, τα σπίτια τους και τις όποιες μικροπεριουσίες  έφτιαξαν με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, για να τους τις δίνουν  σήμερα ως δώρα και εις εξόφληση του χρέους τους που τους πρόσφεραν τον θρόνο της εξουσίας!!!                                       
     Πατριώτες μπορεί να τα 'χουμε ξαναπεί, ωστόσο συγχωρέστε με, αλλά δυστυχώς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!

  
     Και για να καταλάβουμε γιατί τα παθαίνει όλα αυτά η πατρίδα μας, δείτε μια δεύτερη αλήθεια που είπε ένας ορίτζιναλ αριστερός  ίσως και ο επόμενος ηγέτης της Γαλλίας, ο  επικεφαλής της Γαλλικής και Ευρωπαϊκής Αριστεράς  ο κ. Ζαν Λυκ Μελανσόν:
     "Ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε το λόγο του, ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του! Είναι μια από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής"! Αποδίδοντας του δε αυτή τη μέγιστη απαξίωση, κατηγορία και ντροπή, αναρωτάται απευθυνόμενος προς τον λαό του, “αν υπάρχει έστω και  ένας Γάλλος που θα δεχόταν να αναλάβει την εξουσία στη χώρα του αν ήταν να γίνει ένας δεύτερος Τσίπρας”!  
     Την ίδια στιγμή μια Ιταλίδα Ευρωβουλευτής σεβόμενη τη θεσμική της θέση εκπροσωπούσα κάθε ευρωπαίο πολίτη, ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα δεινά που περνά καταγγέλλοντας τον πρωθυπουργό της χώρας μας λέγοντας μεταξύ άλλων: "Αλέξη Τσίπρα, κατέστρεψες τη χώρα σου φέρνοντας ανεργία, μειώσεις συντάξεων, δημιούργησες υποσιτισμένα παιδιά και άστεγους οδηγώντας πολίτες σε αυτοκτονίες και στον θάνατο και πολλά άλλα..."!                                                                                                                                                                                    
     Μετά απ’ όλα αυτά πως μπορεί η χώρα να ελπίζει στη σωτηρία της μ’ αυτούς που την κυβερνούν; Ας αναρωτηθούμε επιτέλους τι θέλουμε ως λαός γιατί η πατρίδα χάνεται και είναι όλα αυτά που καταγγέλλουμε απ’ αυτό το μετερίζι τα τελευταία χρόνια!!!

Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!