Loading...


Πατριώτες, κανείς δεν θα σας ρωτήσει όταν θα σας “φυτεύουν” ποιου χρώματος είσαστε “ακολουθητές”, απλά θα σας θάψουν δυο μέτρα κάτω απ’ τη γη! 

    
     Τι ωραίο θέμα για πρωινό ξεκίνημα! Ξέρω, σας έφτιαξα τη διάθεση, ωστόσο οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Αν είστε άνω των 70 ειλικρινά λυπάμαι, την πατήσατε! Κατά τις δηλώσεις του ανάλγητου  πρωθυπουργού μας, αυτού του μιάσματος και του άλλου γελοίου ΥΠΟΙΚ μας, για το καλό της πατρίδας σας πρέπει οπωσδήποτε να πεθάνετε!                                   
     Ταυτόχρονα όσοι από εσάς πλησιάζετε τα 74, πουλήστε τα τροχοφόρα σας γιατί δεν πρόκειται να ξαναοδηγήσετε ποτέ, καθώς θα χρειαστεί να ξαναδώσετε εξετάσεις! Έχετε δει τον Κ.Ο.Κ.; Αν όχι πετάξτε στο συρτάρι το δίπλωμα σας και ξεχάστε το σπεύδοντας να προσλάβετε οδηγό από το “πλεόνασμα” της πλούσιας σύνταξης σας κι αν αυτή δεν επαρκεί, αράξτε στο σπίτι ή πουλήστε κανά νεφρό, παιδί ή εγγόνι!              
     “Ταύτα έφη” Α. Τσίπρας και όλοι οι άλλοι ελληνάρες που τον περιστοιχίζουν, θαυμάστε τους και δοξάστε τους!


     Ωστόσο, υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα που βασανίζει την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Πώς είναι δυνατόν ένα ποσοστό 15-20% Ελλήνων  πολιτών (αν είναι δυνατόν), να στηρίζουν ακόμα αυτούς τους αχρείους δοσίλογους και προδότες που ξεπούλησαν την πατρίδα τους και τον λαό καταστρέφοντας τα πάντα!                 
     Όπως λέει κι ένας φίλος αναγνώστης, είναι όντως να τρελαίνεσαι όταν δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να καταλάβουν τι κάνουν στον εαυτό τους, στα παιδιά τους και στην πατρίδα τους!   
  

    
     Περαστικά μας, δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πλέον Πατρίδα για τους Έλληνες, ήταν κάτι που είχαμε και το χάσαμε!
     Τώρα πλέον θα περάσουμε στην παγκόσμια Ιστορία ως ένα Φέουδο των “συμμάχων” και των ισχυρών της γης, υπολειπόμενη ως χώρα των εδαφών της έχοντας οσονούπω νέα σύνορα, ζώντας ως μεταλλαγμένα ανθρωποειδή σε μια κοινωνία λευκών σκλάβων εγκατεστημένων στην Ευρώπη, μέρος ενός νέου εγχειρήματος των επικυρίαρχων επί της γης, που αν πετύχει το πείραμα τους θα αποτελέσουμε τον προπομπό των επόμενων παγκόσμιων εξελίξεων, μιας νέας τάξης πραγμάτων, αυτής της μετάλλαξης όλων των φτωχών λαών της λευκής φυλής, που τους μετατρέπουν πλέον σταδιακά σε υποτακτικούς και προσκυνημένους πένητες μιας νέας γενιάς σκλάβων, έχοντας ως αφέντες τους όχι μόνο τους λευκούς αλλά και τους Μαύρους, καθώς το μόνο που μετρά πλέον είναι το χρήμα και όχι το χρώμα!                 

    
     Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε να συμβεί σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο. Τι άλλο μέλλει να πάθουμε ως λαός και τι χρωστάνε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να πληρώνουν τα δικά μας λάθη!                     
     Τελικά, σε ποια κοινωνία τα φέραμε και ποια πατρίδα τους παραδίδουμε;   
     Ντροπή, ντροπή και όνειδος για τη γενιά μας! Δεν ξέρω αν ποτέ οι επόμενες γενιές βρουν τη δύναμη να μας συγχωρήσουν ή θα φτύνουν πάνω στους τάφους μας!

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ & ΕΜΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    
     Τέλος, όλοι οι Θεοί του σύμπαντος σήμερα και το επόμενο διάστημα ας μας λυπηθούν, καθώς είναι η ημέρα της συνάντησης των Τσίπρα - Ερντογάν για το Προσφυγικό, Αιγαίο και Κυπριακό! Και ρωτώ: υπάρχει έστω και ένας Έλληνας να πιστεύει ότι αυτό το ανώριμο παιδάκι, αυτός ο προσκυνημένος και ξεπουλημένος βουβοκέφαλος μπορεί να σταθεί απέναντι στον Τούρκο να διαπραγματευτεί τα Εθνικά μας θέματα;
     Παρακαλώ, ψάξτε έστω και για μία νίκη του κι αν τη βρείτε παίξτε τζόκερ!       
    
     Πατριώτες, κάλιο να σπάσει το πόδι του να μη βρεθεί μαζί του γιατί κι άλλο κακό θα μας εύρει, θυμηθείτε το! Μιλάμε για τον έναν και μοναδικό ανακηρυγμένο από όλους τους πολιτικούς της παγκόσμιας κοινότητας, ως τον χειρότερο διαπραγματευτή της σύγχρονης ιστορίας και δεν το λέμε εμείς, είναι ο τίτλος που δικαίως του έχουν απονείμει! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!


Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!