Loading...


Εθνική
Μειοδοσία – Ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου έως και των μνημείων μας και κλοπή των περιουσιών του λαού! Εδώ σταματά πλέον η λογική, παύεις να λειτουργείς, χάνεις τον έλεγχο και τα μόνα συναισθήματα που σε κατακλύζουν και μπορείς να νοιώσεις ως πολίτης και άνθρωπος είναι, αυτά της εκδίκησης και της ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!!!

    
     Μιλάμε πλέον για αδίστακτους Εθνικούς μειοδότες, δοσίλογους και προδότες, που προχωρούν σε μη αναστρέψιμα Εθνικά εγκλήματα και πράξεις προδοσίας που αλλάζουν πλέον τον ρου της Ιστορίας μας, οδηγώντας τον λαό και την πατρίδα στην καταστροφή και σε έναν πιθανό αν όχι αναπόφευκτο Εθνικό διχασμό!                                      
     Είναι μια επιπλέον Εθνική τραγωδία που θα ζήσουμε ως λαός πληρώνοντας το λάθος μας, καθώς όλα αυτά που συμβαίνουν και βιώνουμε καθημερινά ως πολίτες βρίσκονται πλέον στην τελευταία φάση της ολοκλήρωσης τους και συγκεκριμένα:         
     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ Η\Π !!!

     Και ρωτώ απλά ως ένας νοήμων πολίτης, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες!
     Γιατί αρνούνται να δουν κάποιοι εκ των συμπατριωτών μας τι συμβαίνει στη χώρα για να καταδικάσουν αυτούς τους δοσίλογους που μας κυβερνούν; Πότε θα καταλάβουν το κακό που κάνουν στην πατρίδα τους, στα παιδιά τους και στις επόμενες γενιές, αλλά και πού οδηγείται τελικά η χώρα;                      
     Είναι δυνατόν να δέχονται ως Έλληνες το ξεπούλημα της Μακεδονίας, του Εθνικού πλούτου της χώρας και των μνημείων μας, του Λευκού Πύργου και της Ακρόπολης; Είναι δυνατόν να μην αντιδρούν στη διαπόμπευση και αρπαγή των σπιτιών και περιουσιών των συνανθρώπων τους, των συγγενών τους και των ανθρώπων της διπλανής τους πόρτας; Πότε θα καταλάβουν επιτέλους αυτοί οι πολίτες ότι όλα αυτά αφορούν τη ζωή τους και κυρίως το μέλλον των παιδιών τους έως και την ύπαρξη της πατρίδας τους!!!   

    
     Αδέρφια συμπατριώτες μας και πολίτες της διπλανής μας πόρτας, ο χρόνος τελειώνει για την πατρίδα μας και οι όποιες τραγικές συνέπειες θα μας αγγίξουν όλους! Το όποιο Εθνικό θέμα ή πρόβλημα του γείτονα δεν είναι μόνο δικό του είναι και δικό μας, καθώς τίποτα δεν πάει καλά και τα πάντα διαλύονται!                    
     Στηρίξτε την πατρίδα ενώνοντας τις δυνάμεις σας με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα κατεβαίνοντας ως μια γροθιά όλοι μαζί σε κοινούς αγώνες να προλάβουμε τα χειρότερα, να νοιώσουν την καυτή ανάσα του λαού όλοι οι σφετεριστές της εξουσίας και κάθε λεηλατης της χώρας, είτε βρίσκεται εντός είτε εκτός των συνόρων μας!

     Επιτέλους, ας κάνουμε κι εμείς κάτι γι’ αυτόν τον τόπο! Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές και σε όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την Ελευθερία  μας!!!

   
     Τέλος, φίλες και φίλοι μου, επειδή τη Δευτέρα τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα, αρχίστε από σήμερα να προβληματίζεστε για όλα τα ως άνω, γιατί σωτηρία γι' αυτόν τον δόλιο τόπο μ' αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει!!!   
    Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!