Loading...

Όταν εκατομμύρια Έλληνες δανειολήπτες και εγγυητές, χάνουν κάθε μέρα περιουσίες ξημερώνοντας το επόμενο πρωινό παρίες και άστεγοι, κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα στήνουν πάρτι πάνω στα κουφάρια των συνανθρώπων τους παίρνοντας τους έως και τα σπίτια, φτιάχνοντας τις ζωές τους προδίδοντας λαό και πατρίδα!

    
     Πατριώτες, αφήνω πίσω μου το Μακεδονικό, γιατί θα ήταν τουλάχιστον αφελές να πω ότι οι προδότες με τους μέντορες τους ‘’συμμάχους’’ μας, δεν θα ολοκληρώσουν κάποια στιγμή τα σχέδια τους! Ωστόσο, όλα τα άλλα ανομήματα τους, οι στόχοι τους και οι προδοσίες τους δεν άλλαξαν, παραμένουν, ξεπουλώντας τη χώρα ως εθνικοί μειοδότες και δοσίλογοι, εξαπατώντας και χλευάζοντας κάθε Έλληνα και νοήμονα πολίτη!!!                  
     Μιλάμε για τα ‘’κόκκινα δάνεια’’, όντως για μια απίστευτη κι απροκάλυπτη προδοσία του λαού, για τον απόλυτο χλευασμό και εξαπάτηση εκατομμυρίων Ελλήνων, τελικά για ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

           
     Δείτε τις τελευταίες αναφορές των άρθρων της εφημερίδας
Docoumendo και συγκεκριμένα της 30-9-18, που για άλλη μια φορά αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα, πράξεις που αποδεικνύουν την διαπλοκή κάποιων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων εκ των κορυφαίων της χώρας, όπως του ΥΠΟΙΚ  Ε. Τσακαλώτου και του διοικητή της ΤτΕ κ. Ι. Στουρνάρα, οι οποίοι αναφέρονται ως αναμεμιγμένοι σε ένα απίστευτο όσο και δυσώδες σκάνδαλο που αφορά τα κόκκινα δάνεια της χώρας!            
     Και επειδή φυσικά δεν είναι δυνατόν αυτή την ανάλυση των γεγονότων των τριών σελίδων να την ενσωματώσουμε στο άρθρο μας, θα σας πρότεινα αν τελικά δεν μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις απορίες σας να προμηθευτείτε την εφημερίδα!                    
     Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε με τα εξής
κάτωθι:

    
     Κατά όπως αναφέρεται  ξαφνικά από το πουθενά, ένας εξάδελφος του εν λόγο ΥΠΟΙΚ μας, ο κ. Ορέστης Τσακαλώτος, έχοντας δημιουργήσει μια Α.Ε. την PQH με το ‘’τρομακτικό’’ κεφάλαιο των 24.000€ ‘’όλως τυχαίως και συμπτωματικά’’ και ‘’φυσικά’’ δίχως τη διαμεσολάβηση του ΥΠΟΙΚ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, γίνεται διαχειριστής και εκκαθαριστής 9 δις ‘’κόκκινων’’ δανείων, αποκομίζοντας σε χρόνους ρεκόρ εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδη μη διαθέτοντας καν προσωπικό!                         
   
     Ο ίδιος βέβαια είναι αυτός που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα να αποφασίσει με ποιες εταιρίες θα διαπραγματευτεί και ποια κουρέματα θα προτείνει, τι συμφωνίες θα κλείσει (πάνω ή κάτω απ’ το τραπέζι),  μη ελεγχόμενος από κανέναν, στέλλοντας τελικά τις προτάσεις του στον διοικητή της ΤτΕ και ο οποίος θα αποφασίσει επίσης δίχως να ελέγχεται από κανέναν, ποιοι διαπλεκόμενοι απ’ τους δικούς τους θα δώσουν μόνο 1-2 εκατομμύρια από τα 100-200 που χρεωστάνε να τους διαγράψουν τα κλεμμένα, για να στραφούν μετά στις μικροπεριουσίες και τα σπίτια των πολιτών, χαρακτηρίζοντας τους τάχα στρατηγικούς κακοπληρωτές, αρνούμενοι το οποιοδήποτε κούρεμα για να τους πάρουν τελικά τα πάντα!!!!!!!      
     
     ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!      .


    
Μιλάνε οι ανάλγητοι πολιτικοί μας, οι δοσίλογοι και προδότες μαζί με τους τραπεζίτες, για τάχα στρατηγικούς κακοπληρωτές για να κρύψουν το έγκλημα τους,
είναι δυνατόν; Πώς τολμούν και πώς είναι δυνατόν να τους αφήνουμε να το κάνουν;
     Κλέψανε τα πάντα ακόμα και τις ζωές μας και τους αφήνουμε να κυβερνούν τη χώρα ανεξέλεγκτους, λεηλατώντας λαό και πατρίδα, κάνοντας ότι θέλουν θησαυρίζοντας σε βάρος του λαού!


ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΓΕΡΘΗΤΙ, ΩΣ ΕΔΩ & ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος                       

www.manifesto.com.gr 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!