Loading...

Το 2014 ήσουν το 3,6% και το 2015 πήρες την εξουσία με 36%!!! Μήπως αυτό θα ‘πρέπει να σου θυμίσει τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που ανέλαβες απέναντι στον λαό και κυρίως αυτή του «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»;

    
     Εσύ δεν ήσουν αυτός που έβγαινες στους δρόμους ως ένας νέος Τσέ Γκεβάρα ξεσηκώνοντας τον λαό κηρύττοντας τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον της κυβέρνησης ζητώντας από τους πολίτες να μη πληρώνουν Ένφια, διόδια … και τέλος τα δάνεια τους γιατί ως κυβέρνηση θα προχωρούσες σε Σεισάχθεια;  Εσύ δεν ήσουν που θα έστηνες τις κρεμάλες στο Σύνταγμα και κάποιους απ΄ αυτούς θα τους έστηνες στο Γουδί;

      Για δες ειρωνεία Αλέξη, πως αλλάζουν τα πράγματα, να βρίσκεσαι σήμερα στη θέση αυτών που κατηγορούσες για προδότες! Έσο έτοιμος λοιπόν για να βρεθείς μαζί με τα  ψευτοσυντρόφια σου στο Γουδί και στο Σύνταγμα, καθώς ο χρόνος σας τέλειωσε!!!           

    
     Τι κάνετε ορέ αδίστακτα κι αμετανόητα Νενέκια; Τι είναι αυτά που λέτε ξαφνικά τώρα περί κρατικού "ειδικού οχήματος" κόκκινων δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου και για την τάχα πλήρη κάλυψη των εγγυητών; Για άλλη μια φορά εμπαίζετε εγγυητές και  δανειολήπτες μιλώντας για τη σωτηρία των πρώτων ως να είναι ξένοι μεταξύ τους και όχι άτομα της ίδιας οικογένειας!
      Τι ηλιθιότητες είναι αυτές που λέτε; Πώς τολμάτε να εκστομίζετε τέτοια προκλητικά κι απίστευτα ψεύδη;

                          
     Ακριβώς το αντίθετο κάνετε μιάσματα, επισπεύδοντας και πενταπλασιάζοντας τους πλειστηριασμούς και τις πωλήσεις των δανείων, προχωρώντας τώρα και σε τιτλοποιήσεις, ότι χειρότερο, αποσύροντας τις όποιες προσπάθειες των ρυθμίσεων, προχωρώντας σε κατασχέσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με συνοπτικές πλέον διαδικασίες, εκτελώντας τυφλά τις προσταγές των μεντορών σας, αυτών που σας διατηρούν στην εξουσία!!!    
     Ντροπή σας εσείς δεν είστε Έλληνες, είστε διαπιστευμένοι πλέον προδότες και έτσι θα σας καταγράψει η Ιστορία, αυτή θα ‘ναι και η κληρονομιά που θα αφήσετε στα παιδιά σας!          


     Επιτέλους, ανόητα κι ανθελληνικά μιάσματα, πάψτε να κοροϊδεύετε τον λαό, δώστε ένα τέλος στο μαρτύριο του! Πέρασαν κοντά 4 χρόνια, καταστρέψατε συνειδητά εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και επαγγελματίες, στέλνοντας στον θάνατο χιλιάδες αθώους κι ανήμπορους συνανθρώπους σας, όταν αυτό θα μπορούσε να μην έχει συμβεί!
     Τώρα έχετε μια τελευταία επιλογή και εσείς ως κυβέρνηση, αλλά και οι τραπεζίτες της χώρας, προτού καθίσετε στο σκαμνί όλοι κατηγορούμενοι για Εσχάτη προδοσία, πριν χαθούν οι όποιες εναπομένουσες περιουσίες και τα σπίτια  εκατομμύριων Ελλήνων και το χώμα της πατρίδας μας βαφτεί κόκκινο! Κύριοι κάντε αυτό που πρέπει έστω και τώρα!!!     

    
      ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΠΡΑΞΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!
             

     Μύριες φορές σας το ‘παμε άθλιοι, πόσες άλλες πρέπει; Ντροπή και όνειδος!!!       
     Είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να σώσετε τον λαό και τη χώρα αλλάζοντας τα δεδομένα, καθώς και οι ίδιοι οι θεσμοί δεν έχουν την δυνατότητα να αντιδράσουν, δίνοντας έτσι μια απάντηση υπερηφάνειας και ανεξαρτησίας στους δαίμονες και λεηλάτες της πατρίδας σας!!!
     
          

     Αν δεν το κάνετε, επιβεβαιώνετε την κατάπτυστη  πράξη προδοσίας σας και τίποτα δεν θα σας γλυτώσει από τα χέρια του λαού!!!!!!                                                           
     Αν πιστεύετε ότι οι Έλληνες θα παραδώσουν τα σπίτια τους και θα πάρουν τα παιδιά τους και τους γονείς τους να πάνε να ζήσουν στις πλατείες, στις στοές και στις σπηλιές ή θα πέσουν όλοι από τις ταράτσες-όπως ήδη πολλοί έκαναν-, ζείτε σε άλλη διάσταση, σε μια εικονική πραγματικότητα, γι αυτό αλλάξτε μυαλά έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή!!!

 

Β. Αναγνώστου                                   
Συγγραφέας- αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr


ΥΓ.  Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την δυναμική αναφορά και πολιτική θέση του προέδρου του κόμματος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Β. Λεβέντη σχετικά με τα κόκκινα δάνεια κατά την χθεσινοβραδινή του ομιλία στο Ξεν. "D. CARAVEL", καθώς είναι κάτι που τον τιμά ως Έλληνα πολιτικό και πρόεδρο κόμματος!  Ωστόσο, περισσότερα επ’ αυτού στο άρθρο της Παρασκευής!

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!