Loading...

Φίλες και φίλοι, αν δεν βιώναμε αυτή την τραγικότητα και τον διασυρμό, αυτή τη ντροπή ως λαός και χώρα, θα ‘πρεπε να γελάμε με το επίπεδο όλων των πολιτικών μας και δη αυτών που μας κυβερνούν! Δεν υπάρχουν πια λόγια να τους χαρακτηρίσει  κανείς,  καθώς η χώρα πλέον δεν κυβερνάται!!! 

    
     Όλοι παρακολουθούμε τα όποια τεκταινόμενα συμβαίνουν και ο καθένας φυσικά βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Ωστόσο, μη περιμένετε ότι δεν θα πληρώσουμε όλοι ως πολίτες το τίμημα του εφησυχασμού μας και της αδιαφορίας μας κι αυτό θα ‘ναι δυστυχώς μη αναστρέψιμο, κάτι που κουράστηκα πλέον να το επαναλαμβάνω! Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει πάθει ο λαός μας!
     Ξεχάσαμε όλοι τα παιδιά και τα εγγόνια μας; Σε τι χώρα τα φέραμε να ζήσουν;

    
     Ένας εθνοκτόνος πρωθυπουργός ανύπαρκτος και κατ’ επίφαση αριστερός ‘’ιδεολόγος και επαναστάτης’’ του κ@@@υ, που τραβά κατά όπου φυσάει ο άνεμος αρκεί να παραμείνει στην εξουσία! Αντί για Αριστερά έπιασε λιμάνι δεξιότερα της δεξιάς ρίχνοντας άγκυρα στον Φασίστα, γελοίο και κυρίως ασταθή, ανέντιμο και θεότρελο Τράμπ, παραδίδοντας του τα πάντα άνευ ανταλλάγματος, γκρεμίζοντας κάθε γέφυρα με Πούτιν και Ρωσία, καταστρέφοντας ιστορικές διακρατικές σχέσεις φιλίας και δεσμούς αιώνων!
     Αυτό κι αν δεν είναι ένα από τα σοβαρότερα εθνικά λάθη που διέπραξε απεμπολώντας το μοναδικό αντίπαλο δέος που μπορούσαμε να έχουμε ως μοχλό πίεσης απέναντι στη Δύση! Είναι αυτό που κάνει ακόμα και ο Ερντογάν, που ο πανηλίθιος δικός μας ακόμα δεν έμαθε να κάνει κρατώντας τις ισορροπίες, διαφυλάσσοντας τη χώρα  από τον Φεουδαρχισμό και την εξάρτηση των Δυτικών ‘’Συμμάχων μας’’!  Μιλάμε για τον πλέον γελοίο, ανώριμο και ηλίθιο πρωθυπουργό επί της γης!!! 
    
Ταυτόχρονα μιλάμε για διαπλεκόμενους συνεργάτες και άτομα αναξιοπρεπή, όπως ο ΥΠΕΝ Γ. Σταθάκης πρώην ΥΠΟΙΚ, ο κύριος ‘’πρώην και νυν μέσα σε όλα’’, αυτός που ξέχασε να δηλώσει τα περιουσιακά του στοιχεία καμιά 30ριά ακίνητα και κάτι ψιλοεκατομμύρια ευρώ εντός και εκτός της χώρας, κλέβοντας το κράτος που υπηρετεί και τον λαό που τον πληρώνει! 

     Αυτός που ως ΥΠΟΙΚ αρνήθηκε να υπογράψει το Ν\Σ των δανειοληπτών να εξαγοράζουν τα δάνεια τους στο ίδιο ποσοστό που τα αγοράζουν τα funds για να σώσουν τα σπίτια τους, προδίδοντας τον λαό και τη πατρίδα του, δίδοντας τα στους λεηλάτες της χώρας
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!
     Αυτός που σήμερα ως υπεύθυνος της λαμογιάς και του σκανδάλου της εξαγοράς της ΔΕΗ των Σκοπίων δεν απαντά σε τίποτα, μη έχοντας κάτι να πει στον λαό!
      Ωστόσο, θα 'ναι από τους πρώτους που θα καθίσουν μαζί με τον Τσίπρα στο εδώλιο να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους, η ώρα τους πλησιάζει!!!

    
     Φίλες και φίλοι μου, μετά όλα τα ως άνω και τα τόσα άλλα που συμβαίνουν στη πατρίδα μας, με έναν λαό να μην αντιδρά σε τίποτα δεχόμενος τα πάντα, ειλικρινά πιστέψτε αναρωτιέμαι αν πρέπει να παραμείνω  σ'αυτόν τον αγώνα, κουράστηκα πια!                                                                                                      
     Θα ‘πρεπε να μας ακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, όσοι τουλάχιστον και οι δανειολήπτες της χώρας,  γιατί είμαστε ο μόνος φάρος που απέμεινε γι αυτούς!!!
   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ;

    
     Πού είναι τα Μ.Μ.Ε της χώρας, πού είναι οι έντιμοι και πρωτίστως Έλληνες κι αξιοπρεπείς δημοσιογράφοι να βγουν να πουν αλήθειες, να βαρέσουν γροθιά στο μαχαίρι, να αντιταθούν στους κεφαλαιοκράτες, στους τραπεζίτες και σε κάθε δοσίλογο πολιτικό, να βάλουν πλάτη να σώσουν τον λαό και τη πατρίδα τους απ’ το να ξεπουλούν κι αυτοί τις δικές τους συνειδήσεις;
     Τι συμβαίνει επιτέλους με τον λαό μας;
    
     Λυπάμαι, αλλά λόγω πληρότητας του άρθρου μας, είμαι αναγκασμένος σήμερα να μην αναφερθώ  στα περί της διαφθοράς των δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε, αποτέλεσμα που κατεγράφη σε πρόσφατη έγκυρη έρευνα, θα το κάνουμε σε επόμενο άρθρο μας για να καταλάβετε τι συμβαίνει πραγματικά σ’ αυτή τη χώρα!!!

    
      Ωστόσο κλείνοντας, θέλω να τιμήσω αυτούς που συμπαρίστανται με τις όποιες δυνάμεις τους στον αγώνα της δικαίωσης των ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών της χώρας, όπως τον Β. Λεβέντη που προχθές στο Ξεν. "D. CARAVEL" δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, <<το κόμμα του δεν θα αφήσει να διαπραχτεί ένα ακόμη εθνικό έγκλημα σ’ αυτόν τον τόπο, ζητώντας προτού δίνονται τα δάνεια στα Funds, να προσφέρονται αυτά 6 μήνες πριν με τα ίδια ποσοστά κουρέματος προς τους Έλληνες δανειολήπτες>>!                             

     Είναι όλο αυτό που αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα να πετύχουμε ως το πλέον δίκαιο και αυτονόητο!!!     
     Κι εδώ ας μας επιτραπεί να διευκρινίσουμε ότι, τα ποσοστά της εξαγοράς αυτών των δανείων είναι 3-5% και 7% για τα ενυπόθηκα δάνεια και όχι το 30% αναφερόμενο εκ παραδρομής που ως ποσοστό είναι αυτό που αφορά την εξαγορά των επιχειρήσεων!

     Και φυσικά δεν θα παραλείψουμε ν’ αναφερθούμε στην ανομολόγητη και ακραία συμπεριφορά  της κυβέρνησης, που ως ένα Σταλινικό Καθεστώς συνέλαβε τον ‘’ομοϊδεάτη’’ του πρωθυπουργού και Πρόεδρο του ‘’αδελφού’’ κόμματος τον Π. Λαφαζάνη, φορτώνοντας του τον μισό Ποινικό Κώδικα, μια πράξη που αποτελεί ντροπή και όνειδος για τον Α. Τσίπρα !

Τέλος, πέρα από κόμματα και ιδεοληψίες, οι ως άνω δυο αρχηγοί κομμάτων αξίζουν όντως συγχαρητήρια και όχι μόνο, καθώς αποδεικνύουν ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης του λαού και η θέση τους δεν μπορεί να είναι άλλη εκτός από τα έδρανα της βουλής!


Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr 


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!