Loading...


Αυτό είναι το απόφθεγμα  των κορυφαίων τραπεζιτών της χώρας μας!  
Αυτών των "σοφών" ανθρώπων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δεχτούν τη λάθος πολιτική που ακολουθούν στα "κόκκινα" δάνεια, αυτή που θα ρίξει τους ίδιους και τις τράπεζες αύτανδρες στον Καιάδα, μαζί με κάθε επαγγελματία και πολίτη της χώρας!

    
     Αρνούνται να πράξουν το αυτονόητο!
Να σώσουν τις τράπεζες, τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους σ’ αυτές, τους εαυτούς τους, τους δανειολήπτες και τις οικογένειες τους, εκατομμύρια πολίτες μαζί με την οικονομία της χώρας και τελικά τη Πατρίδα τους!     
     Αν δεν πιστεύαμε ότι εξυπηρετούν τα δικά τους δυσώδη συμφέροντα και συμφέροντα τρίτων, όπως των μέντορων τους και πολλών άλλων διαπλεκομένων σ’ αυτό το απίστευτο όργιο της λεηλασίας της χώρας κι αν δεν πιστεύαμε ότι όλα αυτά γίνονται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση της κυβέρνησης, θα μπορούσαμε να δεχτούμε ότι κάνουν λάθος, ωστόσο δεν ισχύει αυτό, ισχύουν όλα τα άλλα!!!

     Τώρα, για να πάρουν οι άθλιοι και ανθέλληνες τις περιουσίες και τα σπίτια του λαού, απαιτούν η προστασία της πρώτης κατοικίας να πέσει κάτω κι από τις 100.000€! Πραγματικά είναι απίστευτο!!!

     Ήταν 400.000€, την έριξαν στις 280.000€ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΥΓΝΑ & ΨΥΧΡΑ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΝΑΖΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ & ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!                                  
     Πατριώτες, αυτοί δεν είναι άνθρωποι, δεν μπορεί να είναι Έλληνες! Το να τους αποκαλέσει κανείς Ναζί, Τούρκους ή Γενίτσαρους αποτελεί τίτλο τιμής γι αυτούς!                                
     Ντροπή, δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσει κανείς! Τι κι αν τους πεις Νενέκους και δοσίλογους κανέναν δεν θα νοιάξει! Τι κατάντια και ντροπή για το Έθνος μας, την Ιστορία μας και το πολίτευμα μας, τίποτα δεν τους σταματά! 

    
     Όλοι μαζί, ως διαπιστευμένοι πλέον οικονομικοί εγκληματίες και σε απόλυτη εναρμόνιση με τους πολιτικούς μας, κατάφεραν να κλέψουν τις οικονομίες του λαού τουλάχιστον τρεις φορές την τελευταία 10ετία μέσω των ανακεφαλοποιήσεων και τώρα ετοιμάζονται να επαναλάβουν για τέταρτη φορά το έγκλημα τους για να σώσουν τα κεφάλια τους!                                    
    
Δεν αρκέστηκαν στην εξαπάτηση, στη λεηλασία και στη κλοπή όλων των οικονομιών τους στο τέλος της δεύτερης χιλιετίας με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου! Φρόντισαν αμέσως μετά αρχάς της τρίτης χιλιετίας, να τους φορτώσουν με δάνεια και ελπίδες ότι θα ξαναπάρουν τάχα τα λεφτά τους πίσω, πείθοντας τους να βάλουν τα σπίτια και τις περιούσιες τους εγγύηση, επιπροσθέτως και εγγυητές,  εξαπατώνται τους γι άλλη μια φορά για να τους πάρουν τελικά τα πάντα, δημιουργώντας μια κοινωνία με δυστυχείς, παρίες και άστεγους πολίτες, οδηγώντας πολλούς από αυτούς έως και στον θάνατο!      
     Συγνώμη, άλλα τόσο αφελείς; Τι πιστεύουν οι ανόητοι ότι δεν θα πληρώσουν για τα κατά συρροή εγκλήματα τους; Πώς να ξεχάσει ένας λαός όλα αυτά που του ‘χουν κάνει, όταν του παίρνουν τα πάντα καταστρέφοντας ζωές, οικογένειες και γενιές ολόκληρες;

    
     Και κλείνοντας: Το 2014 οι συστημικές τράπεζες μετά την ανακεφαλοποίηση τους έχασαν εκ νέου το 97% της αξίας τους, ενώ από το 2015 έως σήμερα μετά κι από την τελευταία επίσης ανακεφαλοποίηση επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξαναέχασαν άλλο ένα 98%!
     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!   
     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!

    
     Τέλος, αυτή η Γκεμπελική προπαγάνδα των τραπεζών μέσω του τύπου και των ΜΜΕ δεν λέει να σταματήσει! Γύρευε τι ποσά σκορπάνε βάζοντας τα όποια Νενέκια να προπαγανδίζουν κάθε μέρα υπέρ των "καλών και συνεργάσιμων’’ Τραπεζών, στοχεύοντας τους  κακούς, "έχοντες λεφτά" κλέφτες, δόλιους και μη συνεργάσιμους κακοπληρωτές, που δεν σπεύδουν στα καλέσματα των τραπεζών να ρυθμίσουν τα δάνεια τους με κουρέματα 80-90%!                                   
     Οι ανειλικρινείς και άθλιοι, τα διαπιστευμένα πλέον παπαγαλάκια δεν λένε τις αλήθειες, ότι αυτά αφορούν μόνο τα καταναλωτικά δάνεια καρτών σε ποσά έως 6000€ ανεξασφάλιστα που ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ!  

     Ωστόσο, να μας πουν αυτά τα μιάσματα που κατηγορούν τους δανειολήπτες, στους έχοντες τα επιχειρηματικά δάνεια, σ’ αυτούς που έχουν κάποια περιουσία και σπίτια ή εγγυητές, τι κουρέματα τους κάνουν οι τράπεζες; Απάντηση, ΚΑΝΕΝΑ, κάποιους λίγους τόκους μόνο!!!  
    
    Ντροπή λοιπόν Νενέκια, πάψτε να προδίδετε τους συμπατριώτες σας μονίμως σε καθημερινή βάση για τα 30 αργύρια, γιατί γίνεστε χειρότεροι κι από τους μέντορες σας!!!                     

     ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΖΩΕΣ, ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ & ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΒΓΕΙΤΕ & ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ,  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΣΤΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS, ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!Β. Αναγνώστου                                                           

Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                                    
www.manifesto.com.gr

         

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!