Loading...


Κατά πληροφορίες μας από τον Σεπτέμβριο, τράπεζες και κυβέρνηση εξυπηρετώντας αμφότεροι τους δυσώδεις σκοπούς τους, θέτουν σε λειτουργία ένα επίλεκτο τάγμα “κομμάντος”, μια ομάδα κρούσης 250 εκπαιδευμένων τραπεζιτικών στελεχών, οι οποίοι θα συνεργάζονται στενά με στελέχη του "Τειρεσία" συστεγαζόμενοι μαζί τους στο Μαρούσι, για να ψάξουν να  βρουν ΤΑΧΑ τους στρατηγικούς κακοπληρωτές!!!          

     Ποιους κακοπληρωτές κύριοι; Αυτούς του 2-3% που έχουν τις καταθέσεις τους στις τράπεζες εντός και εκτός Ελλάδος; Αυτούς ήδη τους ξέρετε μαζί με όλους τους άλλους στις λίστες της ντροπή σας και όποτε θέλετε μπορείτε  να τους βρείτε, δίχως να χρειαστεί να φτιάξετε αυτή την ομάδα των “εκκαθαριστών” που μας παραπέμπει ευθέως σε ταινία του Martin Scorsese!     
     ΩΣΤΟΣΟ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 98% ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!   

     Πάψτε επιτέλους τα ψέματα και πείτε έστω και για μια φορά την αλήθεια στον Ελληνικό λαό αναφέροντας τους πραγματικούς λόγους που σας οδηγούν σ’ αυτό το νέο ατόπημα!!!
    

    Όλοι ξέρουν ότι το κάνετε:  α) για να πάρετε τις περιουσίες όλων των Ελλήνων με συνοπτικές διαδικασίες να τις παραδώσετε στα funds και β) για να βρείτε μια πιθανή διαφυγή και καταφύγιο στην προδοσία σας!!!            

     Κύριοι, οι στόχοι σας είναι προφανείς και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν έχουν σχέση με τον λόγο που προβάλλετε κοροϊδεύοντας τον λαό κι αυτό το ξέρουν πλέον όλοι!
    
     Ωστόσο πατριώτες, επιτρέψτε μου να κάνω μια πρόβλεψη όσο και έκκληση λέγοντας, Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!!!     

     Μόνο αυτό θα πω κι από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, θα καταλάβετε τι εννοώ!
     Όμως, επιτρέψτε μου και πάλι να σταθώ σε 2-3 κομβικά σημεία, γιατί αυτά είναι και η πεμπτουσία του θέματος! Αυτή η νεοσύστατη γενοκτόνος ομάδα, ενεργώντας πλέον ως κυνηγοί κεφαλών και εκτελεστικά όργανα των νέων αφεντικών τους, θα αποφασίζουν ως απόλυτοι κυρίαρχοι και τουρκοκοτζαμπάσηδες ανεξέλεγκτα και με ιδιοτελή κριτήρια, εξυπηρετώντας όπως γίνεται πάντα συμφέροντα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι των μέντορων τους και δικές τους, λειτουργώντας ως ΚΑΜΟΡΑ και ΝΟΝΟΙ!
     Εκεί θα δούμε πλέον και όλο το μεγαλείο της διαπλοκής, θυμηθείτε το!


     Είναι αυτοί οι κύριοι που θα αποφασίζουν αν θα σε πετάξουν στον Καιάδα, κι αν θα σε εντάξουν στους συνεργάσιμους ή στους κακοπληρωτές για να σου πάρουν από την πρώτη κατοικία έως και τα σπίτια των παιδιών σου και σε αξίες εξευτελιστικές, μετατρέποντας τη χώρα σε αποικία των δανειστών και Φέουδο κάθε άλλου λαμόγιου που υπηρετεί τα συμφέροντα τους, είτε είναι πολιτικός είτε μεγαλόσχημος… δοσίλογος και προδότης της πατρίδας του!!!!!!

    
     ΩΣΤΟΣΟ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΧΕΙ ΖΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!

     Πατριώτες, δεν ξέρω πια τι μυαλά κουβαλάνε στα κεφάλια τους αυτοί που  κυβερνούν τη χώρα. Είναι απίστευτα αδιόρθωτοι, αδίστακτοι δοσίλογοι και ψεύτες, δόλιοι και ανίκανοι άνθρωποι, ανύπαρκτοι και κάκιστοι πολιτικοί, αλλά ταυτόχρονα και τόσο ανόητοι που πιστεύουν ότι, προφασιζόμενοι κάποιους στρατηγικούς κακοπληρωτές (ένα ανύπαρκτο ποσοστό που θέλουν να το διογκώνουν γιατί αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους), μπορούν να  απαλλαγούν της κατηγορίας ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

     Έχουμε πει τόσα πολλά γι’ αυτό! Πώς είναι δυνατόν να πιστεύουν οι ανεγκέφαλοι προδότες ότι ο λαός θα χάσει τις περιουσίες του γιατί του το επέβαλαν δια της ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ!!!!!!
     Όταν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, εκατομμύρια τελικά μαζί με τις οικογένειες τους, θα χάσουν τα πάντα και θα βρεθούν στον δρόμο μεταλλαγμένοι ξαφνικά σε παρίες και άστεγοι, όταν οι ίδιοι θα ευδαιμονούν και θα επιχαίρονται τα των έργων τους!!!

    “Κύριοι”, πλησιάζει το τέλος σας και η οργή του λαού θα ξεσπάσει πάνω σας κι αυτό, τίποτα δεν μπορεί να τ’ αλλάξει!
     Καταστρέψατε και προδώσατε τη πατρίδα σας και τον λαό σας και πρέπει να δικαστείτε με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,
ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!

     Αφαιρέσατε και αφαιρείτε καθημερινά χιλιάδες ζωές συνανθρώπων σας και συνεχίζετε ασταμάτητοι το αποτρόπαιο έγκλημα σας!


                                        ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ 'ΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!
                                                     ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ!!!!!!


Β.Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος        

www.manifesto.com.gr       


Υ.Γ .Κι αν κάποιοι φίλοι μας έχουν χρόνο και θέλουν να διαβάσουν ένα πρόσφατο άρθρο του Capital.gr που αναφέρεται στο ίδιο θέμα, ας πατήσουν εδώ, ωστόσο πριν το κάνουν, ας πάρουν κι από ένα υπογλώσσιο!!!                                 

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!