Loading...


Ζούμε πλέον σε ένα διαλυμένο και ακυβέρνητο κράτος, με υπουργούς ανεπαρκείς να αποφασίζουν κατά το δοκούν κάνοντας μεγάλο κακό στη χώρα τους με έναν πρωθυπουργό που μόνο τον τίτλο φέρει!!!!!!

     Μια καρικατούρα πολιτικού, που αυτός ο χαρακτηρισμός δεν φτάνει να τον περιγράψει, ωστόσο τι άλλο να πει κανείς γι’ αυτόν, καθώς τον κρίνουν οι ίδιες οι πράξεις του, τα ανομήματα του και τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής του!

   
     Αυτό δεν είναι Ευρωπαϊκό κράτος, είναι το Φέουδο μιας παρέας άναρχων και δοσίλογων αποφασισμένων να παραμείνουν στην εξουσία, υπογράφοντας συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζι, φέρνοντας τη χώρα 100 χρόνια πίσω μετατρέποντας την μεθοδικά σε Σοβιετία, κατά επιθυμία και κατά ομολογία Σύριζα μέσω Πολάκη!

     Τι να πρωτοπεί πλέον κανείς γι’ αυτούς τους απερίγραπτους τύπους. Για άλλη μια φορά υπήρξαμε θεατές της απόλυτης γύμνιας τους και ηλιθιότητας τους, φτάνοντας στο σημείο οι ανάλγητοι δίχως ίχνος ντροπής να αφήνουν τη χώρα να καίγεται κάνοντας τις διακοπές τους - με πρώτον τον πρωθυπουργό -, αφήνοντας τους πυροσβέστες επί 4 μέρες πεινασμένους και δίχως νερό,  όταν αυτά τα παλικάρια τιμώντας το επάγγελμα τους θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και με μισθούς πείνας, προσπαθούσαν να σώσουν τα δάση και τις περιούσιες των συνανθρώπων τους!
     Την ίδια στιγμή αφήνουν τους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν παραβιάζοντας κάθε μέρα τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα μας διεκδικώντας νησιά και  Θράκη, φτάνοντας έως και στο σημείο να πουν, “ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο καθορισμένα από  διεθνείς συμφωνίες να  ισχύουν μεταξύ των δυο χωρών”!!!!!!
     Ταυτόχρονα κάνουν τα ίδια και στην Κύπρο  απειλώντας ευθέως για Αττίλα 2 !!!

     Κι αναρωτιέται πλέον κανείς μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει Έλληνας σ’ αυτόν τον τόπο να πιστεύει ότι η χώρα κυβερνάται ή ότι έχουμε φίλους και συμμάχους έτοιμους να μας συμπαρασταθούν για να μη μας συμβεί το απευκταίο;
     Τι άλλο πρέπει να δούμε και να ζήσουμε για να καταλάβουμε ότι βρεθήκαμε μόνοι και ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι καταστροφείς της πατρίδας μας, η κατάρα του τόπου και ο Αρμαγεδδώνας που τελικά θα μας οδηγήσει να ζήσουμε στιγμές οδύνης και μέρες Μικρασιατικής καταστροφής!!!
     Πως είναι δυνατόν να αφήνουμε μια συμμορία, ένα τσούρμο ηλιθίων και δοσίλογων  να κοροϊδεύουν τον λαό λέγοντας ότι κυβερνούν τον τόπο!

                                    ΑΔΕΛΦΙΑ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ’ ΕΜΑΣ,
                                                                      ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!    
                                    

     ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,  ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ Ή  ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ  ΤΑ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ FUNDS;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ;
      ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ!  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!
    
     ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!!

                            ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
                                               ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!!!!!!!! 


Β. Αναγνώστου


Συγγραφέας- αρθρογράφος        

www.manifesto.com.gr 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!