Loading...

Σύριζα και αξ\κη αντιπολίτευση, αν δεν είχαν δεσμευτεί με προσωπικές και δυσώδεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για πολιτικά και οικονομικά οφέλη, όπως επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στα άρθρα μας, Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!

     Δείτε γιατί είναι τόσο απλό: Αν είχαν ψηφίσει το μόνιμο αίτημα κάθε δανειολήπτη της χώρας, να προηγούνται οι Έλληνες των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους, κάτι που είχαν δικαίωμα να το κάνουν μαζί ή χωριστά ως κόμματα δίχως καν την έγκριση των θεσμών, σήμερα το 99% των Ελλήνων θα έσωζε τις περιουσίες του!!!!!!!!!!!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ! ΩΣΤΟΣΟ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ,  ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ!!!

     Αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας κι αυτά που πρόκειται να συμβούν από Σεπτέμβρη και μετά, μοιραίως θα μας οδηγήσουν σε ακραίες και δραματικές εξελίξεις!
     Και όλα αυτά με αποκλειστική ευθύνη αυτών που βρέθηκαν στην εξουσία από το πουθενά με σλόγκαν όπως, “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” κι άλλα τέτοια πολλά και που τώρα έρχονται αυτοί οι ίδιοι μαζί με τις τράπεζες να κατάσχουν έως και τις πρώτες τους κατοικίες!!!!!!
     Μιλάμε για μια συμμορία των Εξαρχείων, νεαρών και προεστών,  που με την επικάλυψη του μανδύα της αριστεράς φτωχοποίησαν μεσαία και λαϊκή τάξη, κόβοντας κατά το ήμισυ και πλέον τους μισθούς από κάθε εναπομείνοντα εργαζόμενο και τις συντάξεις των γερόντων, αφαιρώντας τους το δικαίωμα να ζουν στοιχειωδώς ως άνθρωποι, διαλύοντας ταυτόχρονα οικονομία και εμπόριο, στέλνοντας την κατανάλωση στο ναδίρ, οδηγώντας κάθε επαγγελματία στην απόγνωση και στη χρεωκοπία!!!

     Την ίδια στιγμή προχωρούν καθημερινά σε πάνω από 5.000 κατασχέσεις λογαριασμών και για μικροοφειλές ΚΑΤΩ ΤΩΝ 500 €, ενώ η εφορία άρχισε να στέλνει σχετικά ειδοποιητήρια (email & επιστολές) προς 760.000 οφειλέτες, δίνοντάς τους προθεσμία 15 ημερών, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους και να ρυθμίσουν τα “χρέη” τους. Όσοι φορολογούμενοι δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν στις παραπάνω προειδοποιήσεις, τότε θα έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις μισθών και συντάξεων, κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων, έως και αυτής της πρώτης κατοικίας τους, μεταλλάσσοντας τους πλέον σε άστεγους και παρίες!!!

    
Και το κερασάκι στη τούρτα! Από Σεπτέμβριο ξεκινούν πλέον δυναμικά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί των τραπεζών και των funds, στοχεύοντας κάθε ακίνητο, κάθε δανειολήπτη της χώρας!
     Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟ!!!

     Και όλα αυτά, γιατί οι κοινωνίες των λαών επέτρεψαν να τους κυβερνούν είτε φερέφωνα είτε προδότες και υποτακτικοί των ισχυρών, ανυπόληπτα και απάτριδα άτομα που ξεπούλησαν τις ψυχές τους και τις συνειδήσεις τους για την εξουσία, προδίδοντας τους λαούς τους και τις πατρίδες τους!!!
     Είναι αυτό που έχει συμβεί και βιώνουμε και στη δική μας χώρα, είναι το υψηλότερο των τιμημάτων  που πληρώνουμε ως λαός για τα λάθη των επιλογών μας!!!

     Ωστόσο, το δεύτερο και συνεχόμενο έγκλημα που διαπράττουμε ως λαός είναι, ότι αυτά τα άτομα είναι ελεύθερα και κάποιοι από αυτούς όχι μόνο βρίσκονται εντός της βουλής, αλλά διεκδικούν σήμερα αρχηγίες και οφίτσια εκ νέου, τη στιγμή που θα ‘πρεπε να έχουν φύγει νύχτα να σωθούν από το μένος του λαού ή να έχουν συλληφθεί και να βρίσκονται στα μπουντρούμια να σαπίζουν μαζί με τα ατοπήματα τους, τις ενοχές και τις προδοσίες τους ως το τέλος της ζωής τους!!!

     Τέλος, ας μας πει ο πρωθυπουργός τι διεμήφθη μεταξύ αυτού  και του Ρότσιλντ  κατά την αποκρυφθείσα συνάντηση τους, γιατί συναντήθηκε μαζί του, τι εντολές έλαβε  που αφορούσαν τα συμφέροντα των ομίλων του κι αν μια από αυτές ήταν να περάσουν οι τράπεζες και τα δάνεια  στα funds αντί πινακίου φακής όπως και έγινε για να παραμείνει έως και σήμερα στην εξουσία προδίδοντας λαό και πατρίδα!!!!!!!!!!!!
     Επίσης, να μας πει ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας μας κ. Στουρνάρας και ο σημερινός ΥΠΟΙΚ κ. Παπαδημητρίου ο οποίος “δραπετεύει’’ επιστρέφων στις USA εφ’ όσον ολοκλήρωσε και αυτός την “διατεταγμένη αποστολή” του, γιατί ήσαν υπέρμαχοι της άρνησης να μην ψηφίσει η κυβέρνηση το προαναφερθέν νομοσχέδιο των δανειοληπτών και τι σχέση έχουν με τους Ρότσιλντ!!!!!!

     Πατριώτες, απαντήσεις δεν θα πάρουμε, ωστόσο είναι ξεκάθαρα τα πράγματα τι έχει συμβεί και γιατί οι πολίτες θα χάσουν τις περιουσίες τους!!!
     Το ερώτημα ωστόσο είναι, τι κάνουμε εμείς ως πολίτες για να γλυτώσουμε τη χώρα μας και τις περιουσίες του λαού μας!!!!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος       

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!