Loading...


Όταν οι λαοί πεινούν και δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στον πλανήτη παλεύουν να ζήσουν κάτω από μια στέγη και δη σε ανεπτυγμένα κράτη, 62 υπάνθρωποι κατέχουν τον μισό πλούτο της παγκόσμιας οικονομίας!

     ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ!!!
     Πρόκειται για την υπέρτατη elit των Ρότσιλντ και των άλλων, μιας παρέας διαχειριστών των πάντων επί της γης που αποφασίζουν ανεξέλεγκτοι για τις τύχες των λαών ανεβοκατεβάζοντας κυβερνήσεις κατά το δοκούν, λεηλατώντας κράτη και λαούς δημιουργώντας προτεκτοράτα και σκλάβους, πολίτες ανήμπορους να αντιδράσουν, θύματα πλέον της ανέχειας τους που τους επέβαλαν να ζουν ως πένητες και υπό συνθήκες κατοχής, παίρνοντας τους τα πάντα έως και τα σπίτια τους!!!!!!

     Είναι αυτοί οι διαπιστευμένοι παγκόσμιοι εγκληματίες που διαπράττουν κεκαλυμμένα πάντα μέσω των εκτελεστικών τους οργάνων συμπεριλαμβανομένων και κυβερνήσεων, τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των λαών και της ανθρωπότητας και είναι αυτοί οι ίδιοι που αποφάσισαν να αποικήσουν τώρα και τη δική μας χώρα, όπως και όλη τη Ν. Ευρώπη!!!
     Είναι αυτοί που θέλουν να ιδιοποιηθούν την ωραιότερη χώρα της γης, αυτόν τον γήινο Παράδεισο που κολυμπάς στις θάλασσες του δίχως να ψάχνεις για πτερύγια γύρω σου ή να ζεις μονίμως υπό την απειλή των φυσικών φαινομένων τύπου τυφώνων Χάρβεϊ, Κατρίνα…
     Είναι αυτοί που πέρασαν απ’ αυτόν τον αγιασμένο και ηλιόλουστο τόπο και που γνωρίζουν καλά κάθε άλλο κομμάτι της γης, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να εκτιμήσουν, ξέροντας ότι το επόμενο El Dorado βρίσκεται στην Ελλάδα!!!

     Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν, όταν ήδη θα είχαν χρεοκοπήσει  τη χώρα μετατρέποντας την πλέον σε αποικία τους δημιουργώντας μια νέα Βενεζουέλα, αναδεικνύοντας και δημεύοντας κατ’ ουσίαν με τις συμβάσεις τους τον ορυκτό μας πλούτο, δημεύοντας ταυτόχρονα και όποιον άλλο πλούτο της χώρας, όπως και κάθε περιουσιακό στοιχείο του λαού!!!!!!  
     Ταυτόχρονα, φρόντισαν να δημιουργήσουν και το πλέον κατάλληλο γι’ αυτούς κλίμα κινδύνου στη χώρα εγκαταλείποντας μας στο έλεος των αλυτρωτικών σχεδίων όλων των γειτόνων μας, για να αποδυναμώσουν την διαπραγματευτικότητα μας!

     Είναι τόσο απίστευτα καλά οργανωμένο το σχέδιο τους που και ο πιο ηλίθιος σ’ αυτόν τον τόπο είναι αδύνατον να μην αντιληφθεί τι έχουν κάνει, πόσο μάλλον οι πολιτικοί μας και δη οι ηγεσίες τους όσο ηλίθιοι κι αν είναι!    
     Φυσικά και γνωρίζουν τι θα γίνει, συμμετέχουν συνειδητά σ’ αυτό το εθνικό έγκλημα και εσχάτη προδοσία για ιδία οφέλη πολιτικά και οικονομικά!!!

    
     Σε όλα αυτά που συμβαίνουν προσθέστε επιπλέον κάτι που θα αναστήσει κάθε πεθαμένο να ζητά εκδίκηση!
     Το επόμενο στάδιο που θα βιώσουν όσοι απομείνουν σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο είναι, να δουν τις περιουσίες τους να εκτοξεύονται σε ύψη αστρονομικά όταν πλέον θα τις έχουν χάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!
     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ, ΟΣΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

     Πατριώτες, ζούμε σε μια χώρα που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα θέρετρο επί της γης, ούτε καν με την Καραϊβική ή το Μόντε Κάρλο και όποιο άλλο θέρετρο σκεφτείτε, πιστέψτε το! Οι κίνδυνοι που ενέχουν οι θάλασσες της πρώτης, σε συνδυασμό με τους μόνιμους αέρηδες και τις εξωπραγματικές εναλλαγές του καιρού της, δεν της επιτρέπουν καν συγκρίσεις με τον τόπο μας!     
     Σε σχέση δε με το δεύτερο, έναν βράχο στο πουθενά κακέκτυπο της Σαντορίνης, δίχως καν παραλίες ή ακόμα και νησιά απαραίτητα για τους σκαφάτους, εκτός των καζίνο δεν έχεις να κάνεις οτιδήποτε άλλο, πλέον που για να ζήσεις έναν μήνα εκεί θέλεις μια περιουσία και ένα κομμάτι γης στοιχίζει όσο ένας ουρανοξύστης!

     Φίλοι μου, εσείς που ήδη έχετε γνωρίσει αυτά τα μέρη είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσετε, ωστόσο, εσείς οι άλλοι που δεν είχατε αυτή την ευκαιρία, πιστέψτε ότι πραγματικά ζούμε στην πιο ωραία χώρα του πλανήτη και δεν είναι ευφημισμός!
     Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

     Το πρόβλημα μας δεν είναι ούτε καν το τεράστιο χρέος μας. Το πρόβλημα μας είναι η ανεντιμότητα και η μόνιμη ανυπαρξία πολιτικών προσώπων!

     Αντί η χώρα να κυβερνάται από δοσίλογους και προδότες, πρέπει να κυβερνηθεί από έντιμους και πρωτίστως γνήσιους Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους, νέους πολιτικούς και νοήμονα άτομα, ανθρώπους που θα εμπνέουν τον σεβασμό εντός και εκτός της χώρας!

    
     Πατριώτες, δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάντια της πατρίδας μας και ο αφελληνισμός της. Δεν ξέρω πια αν ο λαός μας προλάβει καν να σηκωθεί από τις πολυθρόνες του πριν τον βρουν τα χειρότερα για να αντιδράσει, καθώς είναι πλέον πλήρως απενεργοποιημένος και κλινικά νεκρός!
     Ωστόσο, αυτό που ξέρω είναι ότι, σε ένα σύνολο εκατομμυρίων πολιτών που χάνουν τις περιουσίες τους δεν μπορεί να αντιδρά μόνο μια μικρή μειονότητα ολίγων δεκάδων χιλιάδων και όλοι οι άλλοι να περιμένουν να σωθούν από αυτούς!    

     Οι αγώνες δεν κερδίζονται έτσι κι αν όλοι δεν βάλουμε πλάτη ξεκινώντας τουλάχιστον από ένα κλικάρισμα, όταν θα χάνονται τα σπίτια και οι περιουσίες του λαού πολλοί θα μας θυμηθούν, αλλά τότε θα ‘ναι αργά!!!

     Τέλος, επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω ότι Μ.Μ.Ε. - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ εγκατέλειψαν όλοι τον αγώνα της διεκδίκησης του σωτήριου ψηφίσματος των δανειοληπτών της χώρας και ο μοναδικός πλέον εκπρόσωπος στον αγώνα παραμένει η ιστοσελίδα μας, όπως είμαστε αντίστοιχα και οι πρώτοι στη χώρα όταν βγήκαμε να υπερασπιστούμε τις περιουσίες του λαού μας!!!  


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!