Loading...

Τι άλλο θα δούμε και θα ζήσουμε μ' αυτούς τους ανόητους κι αλαζόνες, αναρχικούς και δοσίλογους που κυβερνούν τον τόπο; Αυτοί δεν είναι καν εις θέση να αντιληφθούν ότι η κοινωνία βράζει και ότι είναι θέμα χρόνου πλέον ο λαός να πηδήσει τα κάγκελα να μην ξέρουν από που να φύγουν να σωθούν!!!

     Τι να πρωτοπεί πλέον κανείς γι’ αυτούς, τους τα 'χουμε πει όλα! Ωστόσο, το κύριο ερώτημα παραμένει, ποιος θα είναι ο τρόπος να εκδιωχθούν από την εξουσία!
     ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΙΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΚΙ ΑΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

     Τι κάνετε επιτέλους άχρηστοι και ανόητοι; Δεν φτάνει που καταστρέψατε τη χώρα οικονομικά και η πολιτική σας μας οδηγεί να χάσουμε τα μισά εδάφη μας μαζί και την Κύπρο, τώρα αφήνετε τη χώρα να καίγεται παρακολουθώντας ως απλοί θεατές και Νέρωνες! Πόσο κακό πρέπει να κάνετε ακόμα σ’ αυτή τη δόλια πατρίδα σας;
     Διώξατε από τον τόπο 500.000 Έλληνες, το πλέον δυναμικό και παραγωγικό κομμάτι του κοινωνικού ίστου της χώρας μας και ταυτόχρονα αποφασίσατε ως δοσίλογοι να παραχωρήσετε στους δανειστές και μέντορες σας για προσωπικά σας οφέλη και οφίτσια τις περιουσίες του λαού, ΜΗ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
     Ταυτόχρονα, προχωράτε καθημερινά σε χιλιάδες κατασχέσεις σε βάρος ανήμπορων πολιτών, όταν εσείς και οι προκάτοχοι σας φάγατε και κλέψατε τα λεφτά του λαού φτωχοποιώντας τον μετατρέποντας τον σε παρία, μην μπορώντας καν να σιτιστεί, πόσο μάλλον να πληρώσει τα ληστρικά χαράτσια σας, φόρους και δάνεια του! Και τώρα έρχεστε να ολοκληρώσετε το τέλειο έγκλημα σας με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!!!
     Μόνο μια φράση σας αρμόζει, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

     Την ίδια στιγμή στέλνετε στον θάνατο τον λαό, είτε μέσω της πλήρους  ανεπάρκειας και διάλυσης του συστήματος υγείας, είτε οδηγώντας τον καθημερινά σε αυτοκτονίες και σε άλλες πράξεις απελπισίας, όπως γίνεται κάθε μέρα σε όλη τη χώρα και προχθές με τα δύο αδέλφια στην Πάτρα, όταν επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν ζώντας μέσα στην ανέχεια και στη δυστυχία, αλλά και με όλους αυτούς που παίρνουν πλέον τα μαχαίρια κι αρχίζουν και σφάζουν!
     Ωστόσο κύριοι θυμηθείτε, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΑΣ!!!

     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο πρωθυπουργός της χώρας, περιχαρής, απτόητος κι ευτυχισμένος γιατί παραμένει ακόμα στην εξουσία ως δικτατορίσκος έχοντας μόνο ένα 10% του λαού, φορώντας μονίμως το γελοίο χαμόγελο του λες και όλα πάνε πρίμα γι' αυτόν και τη χώρα, ψευδόμενος όπως πάντα, μοιράζει ως γνήσιος αφρικάνος φύλαρχος προς τους ιθαγενείς του υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες!

     Τέλος και ολοκληρώνοντας, ας μας πει επιτέλους ο πρωθυπουργός μας, τι συμβαίνει με τους αναρχικούς και Ρουβίκωνες!
     Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν όταν καταστρέφουν και καίνε τα Πανεπιστήμια και την Αθήνα, τους δόλιους αστυφύλακες και τις περιουσίες του λαού και ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
     Γιατί δεν τους αγγίζουν μετά απ’ όλα αυτά που κάνουν, γιατί παραμένουν ελεύθεροι και γιατί τυγχάνουν μονίμου ασυλίας!
     Τους προετοιμάζουν ως το επόμενο προσωπικό τους επίλεκτο σώμα για να τους χρίσουν ως Πραιτοριανούς και μελλοντικούς τους μπράβους;
  
     Αδέλφια, απαντήσεις δεν δίνουν γιατί δεν μπορούν να πουν αλήθειες, γι’ αυτό και σιωπούν. Ωστόσο, θα ξαναπώ γι’ άλλη μια φορά, η χώρα χάνεται και κάτι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες, για να σώσουμε τις περιουσίες του λαού μας και η πατρίδα να αποκτήσει επιτέλους μια κυβέρνηση Ελλήνων!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος 
                                                                        

www.manifesto.com.gr                                                               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!