Loading...

ΚΥΡΙΟΙ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΗ!!!


                   ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

                                    ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ FUNDS! ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ & Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

    
     Για άλλη μια φορά η ιστοσελίδα μας δυστυχώς δικαιώθηκε ως προς τις προβλέψεις της!  Που είναι οι 450.000 επιχειρήσεις που θα έσπευδαν να συμμετάσχουν στον Ε. Σ.;
Μόνο 82 προς στιγμή και βλέπουμε! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

    
     Σε κάθε άρθρο μας δεν πάψαμε να λέμε και να εξηγούμε τους λόγους που ο Ε. Σ. θα αποτύχει, όπως και ο Κ.Δ. των τραπεζών!
     Ήταν και είναι φυσικό τελικά να αποτύχουν ως προτεινόμενες λύσεις με την πληθώρα των αστερίσκων που συμπεριλαμβάνουν και κυρίως γιατί έχουν ως αποκλειστικό στόχο ΜΟΝΟ την κάλυψη των τραπεζών και κάθε άλλου διαχειριστή και κάτοχο δανείων, καθιστώντας τελικά όμηρο κάθε δανειολήπτη που θα ‘παιρνε την απόφαση να προχωρήσει σε μια από τις δυο λύσεις!   

     Αρκεί κάποιος να μπει να μελετήσει τους όρους για να καταλάβει τι εννοούμε!

    
    Ταυτόχρονα στον αέρα και η προστασία της α΄ κατοικίας, καθώς ΔΝΤ και τράπεζες αντιδρούν & αρνούνται ΚΑΘΕΤΑ τη διάσωση κάθε κατοικίας δανειολήπτη!   


     Για άλλη μια φορά, οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και του Υ.Δ. κ. Σ. Κοντονή για εξεύρεση λύσης ως προς τη διάσωση των πρώτων κατοικιών των εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών της χώρας, παραμένουν φρούδες ελπίδες και ασύστολα έωλα ψέματα!!!

     Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, η μόνη προστασία που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ο νόμος Κατσέλη και αυτός ισχύει μόνο για ελάχιστους πολίτες έως τις 31-12-2018.  

    
     Ωστόσο, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα που να διαφυλάττει τις πρώτες κατοικίες όλων των δανειοληπτών της χώρας,
δίχως να ισχύουν όρια σε τ.μ. και αξίες επί των ακινήτων κι αυτό πριν αρχίσουν οι ηλ\κοί πλειστηριασμοί τις επόμενες μέρες, είναι φυσικό ο τόπος να βαφτεί με αίμα κι αυτό κρατήστε το!!!

    
     Καμιά από τις δυο προτεινόμενες λύσεις δεν είναι ικανή να διασώσει τη χώρα και τον λαό, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα την κοινωνική συνοχή και την ηρεμία στον τόπο! Κανείς δεν θέλει πλέον να μπει σ’ αυτές τις δυο εξωδικαστικές ρυθμίσεις υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες της χώρας και δη μ’ αυτούς τους όρους, καθώς πέφτουν θύματα εξαναγκασμού, τακτικισμών και ληστρικών προθέσεων, γιατί οι κυβερνώντες ως δοσίλογοι, “φρόντισαν” να καλύψουν μόνο τους νέους ιδιοκτήτες των πρώην τραπεζών μας, αυτούς τους οικονομικούς εγκληματίες, όσο τις τράπεζες και τα funds προδίδοντας τον λαό μας και τη χώρα τους!!!


     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!
    
     Ωστόσο, ας ελπίσουμε να αλλάξουν μυαλά έγκαιρα, γιατί ο Αρμαγεδδώνας είναι ήδη εδώ και οι διαδικασίες των ηλ/κών πλειστηριασμών αρχίζουν!!!Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                                 


www.manifesto.com.gr
 

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!