Loading...


ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ  ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!


     Πείτε μας κ. πρωθυπουργέ, τι ακριβώς εννοούσατε χθες σε μια αποστροφή του λόγου σας όταν αναφερθήκατε στα κόκκινα δάνεια και στους πλειστηριασμούς, αφήνοντας αιχμές για τους έχοντες περιουσία, χρίζοντας ως δίκαιο ακόμα και τον ΕΝΦΙΑ;

     Επίσης πείτε μας αν στους κλέφτες και έχοντες, όπως ευθέως υπαινιχτήκατε, εντάσσετε και τους πολύτεκνους, καθώς τυγχάνει να είμαι και εγώ ένας εξ’ αυτών.
     Προσπαθούμε να καταλάβουμε πως εντάξατε στους κλέφτες όσους από τους πολύτεκνους μπόρεσαν με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να φτιάξουν και να αφήσουν κάτι στα παιδιά τους, ένα σπίτι ή ένα κομμάτι γης, φτάνοντας να τους αποκαλείτε εσείς σήμερα απροκάλυπτα κλέφτες, παίρνοντας τους ακόμα και τα σπίτια τους, δίνοντας τα στους μέντορες σας και στα funds για να διατηρηθείτε στην εξουσία!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!!


     Φίλοι μου, την στιγμή που αναδύεται μέσα από την πλέον καταστρεπτική και δυσώδη διαπλοκή της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, το πιο εύλογο κι αναπάντητο ερώτημα για την κυβέρνηση και τους τραπεζίτες, το πως τόλμησαν να πουλάνε τα δάνεια στα funds δίχως να δίνουν την ίδια ευκαιρία στους δανειολήπτες να τα αγοράσουν όσο φθηνά τα αγοράζουν “οι σωτηρες και επενδυτές μας”, δείτε τι απαντούν οι ανάλγητοι που μας κυβερνούν!


     Δείτε ποια είναι η κοινή θέση όλων των διαπλεκομένων, κυβέρνησης, ΤτΕ & τραπεζιτών, όλων αυτών που συνομολογούν σ’ αυτό το τεράστιο Εθνικό έγκλημα που ενωμένοι ως μια γροθιά, δυστυχώς για τη χώρα, αποτελούν τους ακρογωνιαίους πυλώνες μας!!!

     Η απάντηση τους είναι κατηγορηματικά αρνητική όσο και καταδικαστική για τον τόπο και τους δανειολήπτες, ενώ μη έχοντας πλέον κάτι άλλο να πουν να δικαιολογήσουν την προδοσία τους, δείτε τι απαντούν: “Αυτό ως πρόταση μπορεί να μοιάζει για τον λαό  ως μια δίκαιη λύση, αλλά αν το δώσουμε αυτό το δικαίωμα στους δανειολήπτες το τραπεζικό σύστημα θα εκτεθεί σε τεράστιο ηθικό κίνδυνο. Αν το κάνουμε, ποιός δανειολήπτης θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κανονικά το δάνειό του, αν γνωρίζει ότι μπορεί να το αφήσει απλήρωτο και αργότερα να το ξοφλήσει στο 5% της αξίας του;’’


     ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΛΕΗΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ; ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΙ; ΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;

     Στην αρχή έλεγαν ότι δεν το κάνουν τάχα για να μην ωφεληθούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές! Όταν κατέρρευσε η γελοία θεωρία τους διαπιστώνοντας το ελάχιστο ποσοστό που αντιπροσωπεύουν οι συγκεκριμένοι κι ότι δεν είναι δυνατόν γι’ αυτούς να πληρώσουν το τίμημα κάποια εκατομμύρια Έλληνες, άλλαξαν το αφήγημα τους!!!


     Ωστόσο δεν πειράζει, μια και δεν είναι εις θέση να βρουν οι ίδιοι την απάντηση στο πρόβλημα προκειμένου να ψηφίσουν τον νόμο στη βουλή να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους, θα τους λύσουμε εμείς την “εξίσωση’’ κάνοντας τους δώρο τη λύση, για να σωθούν εκατομμύρια Έλληνες αλλά και η ίδια η χώρα!


     Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΩΣ ΟΡΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΟΣ!!!!!!!!!

     Κύριοι, έτσι ξεπερνάτε "το τεράστιο ηθικό πρόβλημά σας" και ταυτόχρονα το πρόβλημα των δανειοληπτών!!!


     Επιτέλους, παρακαλούμε πολύ σεβαστείτε τον λαό, πάψτε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη του και ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ & ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος  
            

www.manifesto.com.gr                                              

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!