Loading...


Όλη η γη γελά με τη κατάντια μας και τους πολιτικούς μας! Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ένας θίασος τσαρλατάνων με κλόουν και Πινόκιους, ένα συνονθύλευμα δοσίλογων που κυβερνά περιστασιακά τον τόπο!
     Είναι η μέγιστη ντροπή  για κάθε Έλληνα και πολίτη της χώρας!!!                                                          

     Τι να πρωτοπεί κανείς για όλα αυτά που συμβαίνουν και δη σ’ αυτόν τον τόπο που αποτελεί το λίκνο της Δημοκρατίας και του πολιτισμού! Δείτε παρακαλώ το επίπεδο αυτών που μας κυβερνούν, για να καταλάβετε το κακό που κάνουν στην πατρίδα τους!

    
     Καρανίκας- σύμβουλος Πρωθυπουργού:  ‘’Στα τσακίδια Εl Dorado και να μην στεριώσεις πουθενά’’!

     Τι να πει πλέον κανείς μετά από αυτό για τις επιλογές του πρωθυπουργού και δη  γι αυτόν τον ηλίθιο και αναρχικό. Και χαρτορίχτρα γύφτισσα να ήταν, θα εκφραζόταν καλύτερα. Την ίδια στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δηλαδή η κυβέρνηση όπως και ο έτερος “πολυσυζητημένος” για πολλά και διάφορα αδικήματα και ατοπήματα που του χρεώνουν κ. Σταθάκης, ο κύριος υπεύθυνος της παράδοσης των κόκκινων δανείων στα funds, υπό τις ευλογίες πάντα και του πρωθυπουργού, κωφεύοντας από κοινού με τον προαναφερόμενο, δεν απάντησαν ποτέ στο πολυεπαναλαμβανόμενο ερώτημα της δημ\φου κ. Κοσιώνη, ποια είναι η θέση της κυβέρνησης απέναντι σ’ αυτόν που τόλμησε να εκθέσει τον πρωθυπουργό και τη χώρα!
     Φυσικά αυτό που είδαμε ήταν, η πλήρη  κάλυψη του γραφικού αυτού τύπου που μόνο τυχαία δεν ήταν, που καταδεικνύει και το επίπεδο των κυβερνώντων ομοίων του!!

     Και βεβαίως σε όλα αυτά θα πρέπει  να θυμηθούμε και να προσθέσουμε την  προκλητική και γελοία ανώριμη συμπεριφορά του μονίμως αγράβατου Πρωθυπουργού μας, να δέχεται κάθε φορά τους ομολόγους του ακόμα και τον ίδιο τον πλανητάρχη ως υφισταμένους του και υποτακτικούς με ανοιχτό πουκαμισάκι και εν μέσω της επίσκεψης του Προέδρου, να τον παρακολουθούμε να γλαρώνει και να χασμουριέται έτοιμος να πέσει από την καρέκλα του!!!

     Πείτε μου μετά κι απ’ αυτό το σκηνικό που ζήσαμε, ποιος Έλληνας δεν ένοιωσε ντροπή και επιτρέψτε μου να ρωτήσω, ποιο κράτος και ποιος πολιτικός θα μπορούσε να μας πάρει στα σοβαρά, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας διαπράττει τα ως άνω ατοπήματα κι αυτός ο αναρχικός και ηλίθιος στρατηγικός του σύμβουλος και επιστήθιος  φίλος του, να βγαίνει την επόμενη μέρα του επενδυτικού του ανοίγματος να τον διαψεύδει δημόσια, βρίζοντας και καταριώντας ως γριά μάγισσα τους  επενδυτές της χώρας!
     Στο ψηλότερο δέντρο πρέπει να βρεθεί, εκεί είναι η θέση του και όχι στο Μαξίμου!!!

     Ωστόσο ας αναρωτηθούμε, αυτός φταίει ή αυτός που τον διόρισε στο πλευρό του;
     Αδέλφια η χώρα έχει πληθώρα υπερεραιωνόβιων δέντρων, ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να μετράμε πόσα θα χρειαστούμε!!!


     Με αυτό το πολιτικό προσωπικό, δεν υπάρχει σωτηρία και ελπίδα για τον τόπο μας, χανόμαστε πάρτε το είδηση, πρέπει η κυβέρνηση να πέσει χθες γιατί ο χρόνος τελείωσε και τα χειρότερα είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας όπως μας λένε!!!
     ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!

     Λυπάμαι, άλλα όποιος δεν το βλέπει κάνει μεγάλο κακό στη πατρίδα του και όταν το καταλάβει θα είναι αργά για όλους και για τους δικούς του ανθρώπους!

     Ποιούς περιμένετε να έρθουν να μας σώσουν; Αυτά τα παλαιοκομματικά στελέχη της τάχα κεντροαριστεράς, που συμμετέχουν σ’ αυτή τη νέα θεατρική παράσταση προσπαθώντας να σώσουν τους εαυτούς τους, άτομα που συνέβαλλαν στο να βρεθεί η χώρα στον Καιάδα και που θα ‘πρεπε να βρίσκονται στα μπουντρούμια, αν όχι να τους έχουν οδηγήσει στο Γουδί;

     Αυτοί θα σώσουν την πατρίδα μας; Τόσα χρόνια τι έκαναν και γιατί την γκρέμισαν ξεπουλώντας την μαζί με τον λαό της; Τι γελοιότητες είναι αυτές και έως πότε θα ανεχόμαστε τον καθημερινό χλευασμό τους και την κοροϊδία τους;
     Όλο αυτό είναι μια γελοία παράσταση αποτυχημένων θεατρίνων, που μόνο αφελείς και βολεμένοι μπορούν να τους αποδεχτούν. Είναι σίγουρο ότι θα αποτύχουν στο εγχείρημα τους και ακόμα ποιο σίγουρο ότι οι περισσότεροι εξ’ αυτών σε δεύτερη φάση, θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από τη πολιτική!
     Ας μη πέσουν κάποιοι συμπολίτες μας για άλλη μια φορά στην ίδια παγίδα!

     Πατριώτες, δεν ξέρω ποιοι από εμάς θα ζουν τα επόμενα χρόνια, σε ποιες συνθήκες και ποια θα είναι τα σύνορα της χώρας μας! Ωστόσο, αν δεν αλλάξει ρότα ο λαός μας, αλλάζοντας τα πράγματα να μπουν νέα πρόσωπα στην πολιτική ζωή του τόπου, θυμηθείτε,
θα είναι πολύ βαρύ το τίμημα για το Έθνος μας και τον λαό μας!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος


www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Σήμερα και το Σ.Κ. υποθέτω ότι όλα τα Μ.Μ.Ε. θα αναφερθούν στην φράση και εντολή των δανειστών προς τις τράπεζες, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΩΣ & ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!!! Λυπάμαι, αλλά κάθε στιγμή που περνά, κάποιοι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί στην χώρα θα μας θυμηθούν! Ωστόσο από Δευτέρα θα τα πούμε και μαζί.   Καλό Σ.Κ.!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!