Loading...


Σε ποιά μονομερή ενέργεια αναφέρεστε κύριε υπουργέ εκπρόσωπε των Rothschild, του Τσίπρα και της κυβέρνησης και που ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ;

     Κύριε Παπαδημητρίου, γνωρίζετε και διαβάζετε Ελληνικά ή τα αφήσατε μαζί με την συνείδηση σας στις USA πριν έρθετε να “σώσετε” την Ελλάδα;

     ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ; ΤΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ;

     ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

     Δια της ταυτόχρονης απόρριψης, της επιστολής- αιτήματος του βουλευτού σας κ. Α. Τριανταφυλλίδη και του δικού μας αιτήματος που σας στείλαμε μέσω του άρθρου μας την 11η Σεπτέμβρη, αποφράδα μέρα όπως φαίνεται και για τη δική μας χώρα, πετάξατε στον Καιάδα μαζί με το αίτημα μας και κάποια εκατομμύρια Έλληνες δανειολήπτες, διαπράττοντας το μεγαλύτερο και απεχθέστερο των εγκλημάτων της σύγχρονης ιστορίας μας κατά του Έθνους και του λαού μας!!!

     Στο συγκεκριμένο άρθρο μας, “ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ και το οποίο σας προτείνουμε να το ξαναδιαβάσετε με ιδιαίτερη ευλάβεια και προσοχή για να αλλάξετε άρδην την απόφαση σας, σας επισείουμε όλους τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα μας, υπερτονίζοντας την βαρύτητα του αιτήματος μας προσπαθώντας να προλάβουμε την όποια “ατυχή’’ και αρνητική απάντηση σας, ενώ προβλέποντας ακόμα και το τι θα πείτε, σας προσφέραμε την λύση και απάντηση στο τάχα τεράστιο “ηθικό’’ πρόβλημά σας που θα μπορούσατε ίσως να επικαλεστείτε!

     Παρακαλούμε πολύ, για να μη επαναλαμβάνουμε δείτε εκ νέου την πρόταση μας στο προαναφερόμενο άρθρο, για να “ξεπεράσετε’’ το πρόβλημα σας επιλύοντας ταυτόχρονα και το πρόβλημα όλων των δανειοληπτών της “πατρίδας σας’’!!!

     Κύριε Παπαδημητρίου, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι υποτίθεται νοήμονες και κυρίως σοβαροί, ας προσπαθήσουμε λοιπόν να διατηρήσουμε κάποιο στοιχειώδες επίπεδο, μη μας αναγκάζετε να προβαίνουμε κάθε φορά σε χαρακτηρισμούς και άλλα!

     Ωστόσο στην περίπτωση που θα εμείνετε της απόφασης σας, διαβάστε παρακαλώ την κάτωθι επίσημη απάντηση του Προέδρου της Ε. Επιτροπής, κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο ερώτημα της δικηγόρου κ. Νούκα, για να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει πλέον για σας όπως και για τους προκατόχους σας και τον πρωθυπουργό,  καμία  δικαιολογία γι αυτή την ανομολόγητη όσο και τραγική ανθελληνική σας πράξη!

     «Η πώληση των κόκκινων δανείων στα fund, είναι απόφαση αποκλειστικά της Αθήνας…! Η Ελλάδα είναι αυτή που αποφάσισε να πουλήσει τα κόκκινα δάνεια στα ξένα funds…… και ολοκληρώνοντας συμπληρώνει  αποστομωτικά, ότι, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ»!!!!!!!!!!!!!!!!!


    
Κύριε Παπαδημητρίου, μετά την ως άνω κάθετη και επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καταλαβαίνετε το βάρος της προσωπικής σας ευθύνης και ότι για κάθε πώληση δανείου στα funds  και κάθε απώλεια σπιτιού ή όποιου άλλου περιουσιακού στοιχείου κάθε Έλληνα δανειολήπτη, θα δικάζεστε κάθε φορά ως ο κύριος υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός  εντολέας αυτής της προβατικής, καταχρηστικής και κακουργηματικής πράξης;
     Μην πιστέψετε στιγμή ότι μπορεί να γλυτώσετε εγκαταλείποντας το υπουργείο σας όπως προσφάτως δηλώσατε ότι θα “επιστρέψετε’’ στις USA! Για κάποια εγκλήματα υπάρχουν και τα διεθνή εντάλματα σύλληψης! Ταυτόχρονα ελπίζω να αντιλαμβάνεστε, ότι το αδίκημα που διαπράττετε φέρει την δική του ονομασία και οδηγεί  σε συγκεκριμένη κατηγορία και ποινή!!!
     Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει για τα ως άνω ούτε καν οι δεκάδες χιλιάδες έως και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ενίοτε αναγνώστες των άρθρων μας, γι αυτό θα αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη και ίσως ο λαός, ωστόσο, τι ελπίδες πιστεύετε ότι έχετε ως αποκλειστικά υπεύθυνοι αυτής της εθνικής τραγωδίας, όταν εκατομμύρια πολίτες θα χάσουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και θα βρεθούν στον δρόμο!!!!!!
   
     Τέλος κλείνοντας για σήμερα, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι, πέρα και πάνω από τα όποια ιδιοτελή σας συμφέροντα και του τιμήματος που θα πληρώσετε για την πράξη σας, υπάρχουν και άλλες αξίες στη ζωή, όπως επίσης υπάρχει πίσω μας πάντα μια πατρίδα και μια οικογένεια, καθώς και η υστεροφημία του κάθε ενός από εμάς!

     Αναλογιστείτε λοιπόν τι θα αφήσετε πίσω σας, τι θα λένε οι συμπατριώτες σας για σας και τι θα λένε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, ακόμα και όταν θα βρίσκεστε εν ζωή, αξίζει αυτό που κάνετε και δη στα χρόνια σας;


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος 

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!