Loading...


Ο πακτωλός των εκατομμυρίων κερδών για τα fund και τις εταιρίες διαχείρισης των “τοξικών’’ δανείων της χώρας ήδη έχει αρχίσει! Ωστόσο Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ στο roadshow χθες στο Λονδίνο, όπου ο ΥΠΟΙΚ κ. Δ. Παπαδημητρίου ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με τα funds και hedge funds!!!

     Η εντολή των μεντορών τους ήταν ρητή: Προχωρήστε σε κατασχέσεις  και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς άμεσα δίχως αναστολές και κουρέματα, επισπεύσατε την είσπραξη και την πώληση όλων των δανείων στα hedge funds!!!

     Πατριώτισσες-πατριώτες, η μεγάλη σφαγή και η λεηλασία τώρα αρχίζει, με μια κυβέρνηση να σιωπά εκκωφαντικά στο δίκαιο όσο και αυτονόητο αίτημα των δανειοληπτών και με το εύλογο ερώτημα του λαού να παραμένει αίολο για το πότε θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, να πληρώσουν οι ανάλγητοι ψεύτες και προδότες το τίμημα της προδοσίας τους!!!
     Μια κυβέρνηση κανιβάλων που κατασπαράζει καθημερινά τους πολίτες της παίρνοντας τους τα σπίτια και τις περιουσίες τους, μοιράζοντας τους τον τρόμο, την οδύνη και τον θάνατο, με έναν λαό τρελαμένο και στα κάγκελα έτοιμος να εκραγεί!!!
    Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και ενώ ήδη μας έχουν ρίξει στον γκρεμό και ακόμα πέφτουμε ψάχνοντας να βρούμε κάποιο στήριγμα πριν βρεθούμε στον πάτο του Καιάδα, κανείς δεν έχει καταλάβει σ’ αυτόν τον τόπο, τη σημασία και τη βαρύτητα του αιτήματος εκατομμυρίων δανειοληπτών της χώρας, για να σωθεί ο λαός, η οικονομία μας και η πατρίδα!

     ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Δ. ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!
     ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;


     Πολλά τα καθημερινά μηνύματα από όλη την Ελλάδα. Σε λίγο θα πάψουν οι πολίτες να παρακολουθούν δελτία ειδήσεων και εκπομπές, ακόμα να ανοίγουν και τις τηλεοράσεις τους. Κουράστηκαν πλέον να ακούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για την ρύπανση κάποιων παραλιών του Σαρωνικού, λες και αυτό είναι το μοναδικό και μείζον πρόβλημα της χώρας και του λαού. ΕΛΕΟΣ!
     Ναι, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι με τις μεγαλύτερες των ποινών, ωστόσο αυτό είναι το πρωτεύον θέμα του τόπου ή ότι θα χάσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους οι πολίτες και θα βρεθεί άστεγος και παρίας ο μισός πληθυσμός των Ελλήνων; ΝΤΡΟΠΗ!!!

 

     Είναι να τρελαίνεται κανείς όταν βλέπει εκπομπές και ειδήσεις με θέματα επαναλαμβανόμενα και ήσσονος σημασίας,  κι ακόμα χειρότερα, κόμματα και πολιτικούς απαξιωμένους και κοινωνικά εκτεθειμένους από τα σκάνδαλα τους να διαπληκτίζονται αλληλοκατηγορούμενοι, όταν ως κυβερνήσεις οδήγησαν την πατρίδα τους και τον λαό  στην απαξίωση, στη φτωχοποίηση και στην ολική καταστροφή, μετατρέποντας την χώρα τους σε αποικία σκλάβων!!!

     ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ Μ.ΜΕ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

     ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΕΣΗ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;
     Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΣΩΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!

     Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι η κυβέρνηση όποια δυσώδη συμφωνία κι αν έχει κάνει θα αναγκαζόταν μετά την ομαδική κατακραυγή του λαού και των Μ.Μ.Ε. να την αναιρέσει, καθώς δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε στιγμή στην εξουσία!!!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!! ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!


Εν ονόματι Όλων των Δανειοληπτών της Χώρας!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                


www.manifesto.com.gr
                      
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!