Loading...


Χρειάστηκαν 3 χρόνια αγώνων για να κατανοήσουν οι φορείς και οι πρόεδροι τους την αναγκαιότητα της ψήφισης του αιτήματος μας, ενός αιτήματος όλων των δανειοληπτών της πατρίδας μας, “να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους που ισχύουν και γι’ αυτούς’’!

     Μετά από εκατοντάδες άρθρα μας και το τελευταίο άρθρο της Παρασκευής είδαμε για πρώτη φορά επιτέλους το Σ.Κ. όλους τους επίσημους φορείς της χώρας με τους εκπροσώπους τους να μπαίνουν κι αυτοί στην μάχη μαζί μας, ζητώντας από την κυβέρνηση να νομοθετήσει την άμεση ψήφιση του επίμαχου νόμου, δηλαδή, να κάνει ότι και η Κύπρος, δίδοντας μια ευκαιρία στον λαό να σώσει τα σπίτια του και τις περιουσίες των παιδιών του!!!

     Δείτε το πρωτοσέλιδο της Real news της Κυριακής και τις σύσσωμες αναφορές-δηλώσεις όλων των φορέων της χώρας στις οικονομικές της σελίδες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!
     Δεν θέλω να βιαστώ και να δώσω φρούδες ελπίδες, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα βαίνει προς την οριστική του λύση, καθώς η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να αποφύγει την ανάλγητη και πολλά άλλα… πράξη της και θα αναγκαστεί για πολλούς λόγους να προβεί  στην ψήφιση του νομοσχεδίου!!!


     Θέλω να πιστεύω ότι το παράδειγμα της Real news και των συγκεκριμένων φορέων της χώρας θα το ακολουθήσουν και οι άλλες εφημερίδες και φορείς του τόπου και κυρίως όλα τα κανάλια και οι οικονομικοί αναλυτές σε κάθε παρουσία τους, κάθε μέρα και κάθε στιγμή σε κάθε δελτίο ειδήσεων και κάθε τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή!
     Είναι αυτό που έχει υποχρέωση κάθε πολίτης σ’ αυτή τη χώρα να κάνει, είτε έχει δάνειο είτε όχι, γιατί αυτό θα σώσει οικογένειες, ζωές συνανθρώπων μας, το εμπόριο,την οικονομία της χώρας και τελικά την πατρίδα μας!

     Είναι ο θεμέλιος λίθος όπου πάνω του θα ξανακτιστεί η χώρα!!!!!!


     Βρισκόμαστε στην πλέον κρίσιμη καμπή και όλοι πρέπει να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα! Κανείς Έλληνας δεν έχει δικαίωμα να απέχει από αυτόν, το χρωστάμε όλοι στον τόπο μας, στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές!!!
     Ας μην αφήσουμε λοιπόν να χαθούν ζωές και περιουσίες, ας σώσουμε την πατρίδα  και τον λαό μας!


     Δεν θέλω σήμερα να είμαι καυστικός και κατήγορος, θέλω να χαιρετήσω και να τιμήσω την έναρξη αυτής της νέας προσπάθειας και τη συμμετοχή στον αγώνα μας όλων των προαναφερομένων. Επίσης θα πω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε απολογισμό αποδίδοντας τα εύσημα ή ευθύνες, ας περιμένουμε να δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας και μετά θα τα πούμε.
     Ωστόσο για την ιστορία και για “Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι’’, ας γνωρίζουν τουλάχιστον όσοι διαβάσουν αυτό το άρθρο, ότι δεν θα είχαμε φτάσει εδώ περιμένοντας την ψήφιση αυτού του Σωτήριου Νομοθετήματος που αφορά εκατομμύρια συμπατριώτες μας, αν η δικηγόρος κ. Νούκα και εμείς τα είχαμε παρατήσει!!!


     Και κλείνοντας, για όσους ενίοτε μας αμφισβητούν, υπενθυμίζω ότι κάθε άρθρο μας αποστέλλεται σε πάνω από 20.000 σάιτ και σε πολύ περισσότερους φίλους μας εντός και εκτός της χώρας φτάνοντας σε κάθε άκρη της γης, σε κυβερνήσεις και πολιτικούς, σε φορείς και Μ.Μ.Ε, στηρίζοντας πάντα τους αγώνες του λαού και της χώρας μας!!!

     Εν αναμονή των καλύτερων εξελίξεων!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                


www.manifesto.com.gr
                      
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!