Loading...


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝ  ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗN ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!

     Στην προ ημερών ερώτηση του Ν. Χατζηνικολάου εάν θα συζητήσουν με τους θεσμούς στην γ’ αξιολόγηση το δικαίωμα των δανειοληπτών να διαπραγματευτούν (πριν των funds) με τις τράπεζες τα «κόκκινα» δάνεια τους,   ο ΥΠΟΙΚ μας δήλωσε πως «δεν θα το θέσουμε ως θέμα διότι δεν είναι λογικό»!!!
     Άραγε τι έννοια προσδίδει στη λογική; ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΝ  ΠΟΙΗΤΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!

    
     Και το έγκλημα συνεχίζεται! Κατά τον ίδιο και την κυβέρνηση, μεταξύ πολλών άλλων ατοπημάτων και εγκληματικών πράξεων, λογική κατ' αυτούς είναι, να δίνουν οι τράπεζες τα κόκκινα δάνεια στα funds σε εξευτελιστικές τιμές και όχι στους δανειολήπτες!!!
     Δυστυχώς, έχοντας την εξουσία ακόμα στα χέρια τους συνεχίζουν ως δοσίλογοι να εμμένουν στην πράξη προδοσίας τους, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες κλέβοντας τις περιουσίες τους και τις ζωές τους, κυνηγώντας τάχα τα φαντάσματα κάποιων ελάχιστων στρατηγικών κακοπληρωτών, προσπαθώντας να αποτινάξουν από πανω τους την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας!!!

     Για άλλη μια φορά, η συνεργασιμότητα και η υποταγή τους απέναντι στους δανειστές και δυνάστες της χώρας μας, ξεπερνάει ακόμα και τα όρια του παραλογισμού! Η χυδαιότητα τους, η θρασύτητα, η αναξιοπιστία και η ανανδρία τους μαζί με τις κομματικές τους παθογένειες, οδηγούν πλέον τη χώρα στο τελευταίο στάδιο της παράδοσης της!
     Αρέσκονται να λένε οι προδότες, ότι λυδία λίθος για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας είναι, η ικανότητα των τραπεζών να εισπράξουν με κάθε ακραίο και εξοντωτικό τίμημα τα NPLs ( κόκκινα δάνεια), δίδοντας τα στα funds ΣΤΟ 3% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ και όχι στον λαο τους, στους ανήμπορους και φτωχοποιημένους πλέον Έλληνες αντί του ιδίου τιμήματος, μήπως και μπορέσουν να σώσουν τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους!!!

    
     ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ’’ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;
     ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ  ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ;
     ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

     Μέσα σε όλα τα άλλα ανομήματα τους, μόλις χθες ψήφισαν στη βουλή την παραγραφή των προηγούμενων κακουργημάτων τους, προσπαθώντας να αποποιηθούν και να διαγράψουν δια μιας τα εγκλήματα τους από την πρώτη και καταστροφική διακυβέρνηση τους το 2015 με ΥΠΟΙΚ τον Βαρουφάκη, με τις γνωστές σε όλους μας συνέπειες για τη χώρα, των Gapital Gontrols και της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών, με συνολικό κόστος για την οικονομία μας άνω των 100 δις!
     Το ίδιο ακριβώς έκαναν πρόσφατα ψηφίζοντας επίσης το νομοσχέδιο  που πιστεύουν ότι θα τους απαλλάξει από την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας μαζί με τους ομοίους τους τραπεζίτες, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
     TΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ  ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ;


     Τέλος ολοκληρώνοντας, θα ‘θελα να πω προς κάθε δοσίλογο και εκτελεστή του λαού μας και προς την Α\Α που συμμετέχει συνειδητά σ’ αυτό το Εθνικό έγκλημα, πως μόνο αν οδηγηθούμε σε ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα και δεν υπάρξει μετά από αυτό λαός να τους δικάσει έχουν ελπίδες να σωθούν!!!
     Κι ας μη ξεχνούν ποτέ, ότι οι Εβραίοι  μετά το δικό τους ολοκαύτωμα  βρήκαν τους εκτελεστές τους όπου κι αν πήγαν να κρυφτούν και κανείς τους δεν γλύτωσε!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος       


www.manifesto.com.gr
       

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!