Loading...


Όταν πλέον έχει καταρριφθεί η άκρως γελοία και απευθυνόμενη μόνο προς διανοητικούς αναπήρους δικαιολογία τους, ότι τάχα λόγω κάποιων στρατηγικών κακοπληρωτών δεν δίνουν το δικαίωμα στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους που τα προσφέρουν στα funds, τώρα εφευρίσκουν ένα άλλο κατάπτυστο και ψευδές αφήγημα που καταδεικνύει τον δοσιλογισμό τους και την έσχατη ντροπή και προδοσία τους!

     Συγχωρήστε με, αλλά θα ξαναπώ για άλλη μια φορά, ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουμε στο μέλλον καν ως οντότητα και κράτος μ’ αυτούς τους ανέντιμους και γελοίους ψεύτες που μας κυβερνούν, μ’ αυτούς τους υπανθρώπους και ανθέλληνες που δεν τυγχάνουν καμίας εκτίμησης και σεβασμού από κανέναν πολιτικό και καμία κυβέρνηση, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, γι αυτό και δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε ως εδώ! Ωστόσο, τώρα πλέον αποφάσισαν το νέο τους αφήγημα να είναι άλλο, κάτι που ξεπερνά για άλλη μια φορά κάθε όριο ντροπής και ανεντιμότητας!

   
     Τολμούν να ισχυρίζονται οι ανάλγητοι και ξεπουλημένοι ότι τους επέβαλαν οι θεσμοί να δώσουν τα κόκκινα δάνεια στα funds, αν είναι δυνατόν, όταν το πλέον επίσημο και αρμόδιο όργανο των θεσμών της Ε.Ε. Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ κ.. Ζ. Κ. ΓΙΟΥΓΚΕΡ έχει απαντήσει και τοποθετηθεί κάθετα επ’ αυτού από πέρυσι και επισήμως σε σχετική ερώτηση έγκριτης δικηγόρου της χώρας ότι, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΕΛ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ενώ την ίδια θέση έχουν εκφράσει επίσης και άλλοι εκπρόσωποι των Θεσμών, πλέον του ότι η Κύπρος το 2015 αποφάσισε μόνη της να νομοθετήσει το ως άνω δικαίωμα των δανειοληπτών και εγγυητών, να μπορούν εντός 45 ημερών να εξαγοράσουν τα δάνεια τους προηγούμενοι των funds με τους ισχύοντες ιδίους όρους!!!!!!
     ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;
     Επιτέλους, ένας εισαγγελέας με …….. δεν υπάρχει σ’ αυτόν τον τόπο να γεμίσει τον Κορυδαλλό και όλες τις φυλακές με όλα αυτά τα αποβράσματα;

   
     Πατριώτες, αν μετά από όλα αυτά υπάρχει έστω και ένας πολίτης σ’ αυτόν τον τόπο  που μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία, τότε πρέπει να αλλάξει χώρα και πατρίδα γιατί δεν είναι Έλληνας και δεν δικαιούται καν να πατά αυτό το χώμα!!!

    
     Τέλος, προς όλους τους Δικαστές  και Εισαγγελείς της χώρας:
     Κυρίες και κύριοι, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας κάθε άρθρο μας φτάνει στα γραφεία σας ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ!!!
    Ωστόσο, δυστυχώς ολιγωρήσατε και σήμερα πληρώνετε και εσείς το τίμημα μαζί με τον λαό μας! Παρακαλώ ξαναδείτε κάποια από τα άρθρα μας που μας δικαιώνουν αλλά και που σας αφορούν και αποφασίστε αν πρέπει να είστε παρατηρητές των εξελίξεων ή ρυθμιστές αυτών! Η απόφαση είναι δική σας, ωστόσο αναρωτηθείτε!!!

     Πρέπει να αφήσετε τον λαό να πάρει τον νόμο στα χέρια του; Δείτε τι συμβαίνει κάθε μέρα και που οδηγείται η χώρα! Τι θα συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα όταν θα χάνει ο λαός τις περιουσίες του και θα οδηγείται από τις τράπεζες και τα funds στις στοές και στα παγκάκια; Τι θα γίνει όταν οι πολίτες θα πάρουν τα όπλα να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους; Πάλι εσείς θα κληθείτε να επιβάλετε τον νόμο και τότε θα ‘ναι χειρότερα τα πράγματα για όλους!
     Παρακαλούμε δείτε την πραγματικότητα και διαφυλάξτε τον τόπο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους, γιατί ο λαός μας είναι έτοιμος να εκραγεί και  μοιραίως θα οδηγηθεί να παίξει τον δικό σας ρόλο!


     ΑΣ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ, ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ  ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

www.manifesto.com.gr       

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!